*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • jasssass
    Vana Tegija
    • Sep 2010
    • 1200

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Currently the Direct Bank Transfer cashout limits are:

US $10 - minimum cashout
    US $49,999 - maximum cashout
    Maximum of 1 transfer per 24 hours

Et 5K taala korraga välja ei õnnestunud kanda, veel mingid limiidid on kuskil? Kui on siis kui suured?

Comment

• Tarvi
      PokerStarsi Esindaja
      • Sep 2009
      • 347

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Algselt postitas jasssass Vaata postitust
      Currently the Direct Bank Transfer cashout limits are:

US $10 - minimum cashout
      US $49,999 - maximum cashout
      Maximum of 1 transfer per 24 hours

Et 5K taala korraga välja ei õnnestunud kanda, veel mingid limiidid on kuskil? Kui on siis kui suured?
      Saatsime vastuse 26. novembril, kas rämpsposti kasti oled kontrollinud igaks juhuks?

Comment

• aivi18
        Räme Fish
        • May 2011
        • 7

Ei tea, kas Pokerstars ei soovi enam rake`i teenida, aga nii null klienditeenindust ei ootaks küll maailma suurimalt pokkeriportaalilt. Lugu on siis selline, et juba mõni aeg tagasi suleti mu kontol deposiidi ja väljakande võimalus, sest mul olevat nende arust seos mingi kasutajaga, kelle username ei ütle mulle mitte kui midagi, et ma pean oma seotust temaga tõestama vmt.

Selge, ei viitsinud asjaga kohe tegeleda ning ei mänginud mõnda aega, pühapäeval mõtlesin, et võiks mõne turniiri õhtul teha ja saatsin oma dokumendi koopia (mida nõuti äkki mingi 5. kord juba) nii mailile kui ka mänguserverisse võimaluse alla "lae dokumente". 28. ja 29. novembril saadeti mulle mailile kiri, et asi on saadetud edasi mingitele spetsialistidele jne.

Igatahes ootaks palju-palju kiiremat tegutsemist, teil, Pokerstarsil, peaks mõned inimesed klientide heaolu eest ikka vastutama ju?

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas aivi18 Vaata postitust
          Ei tea, kas Pokerstars ei soovi enam rake`i teenida, aga nii null klienditeenindust ei ootaks küll maailma suurimalt pokkeriportaalilt. Lugu on siis selline, et juba mõni aeg tagasi suleti mu kontol deposiidi ja väljakande võimalus, sest mul olevat nende arust seos mingi kasutajaga, kelle username ei ütle mulle mitte kui midagi, et ma pean oma seotust temaga tõestama vmt.

Selge, ei viitsinud asjaga kohe tegeleda ning ei mänginud mõnda aega, pühapäeval mõtlesin, et võiks mõne turniiri õhtul teha ja saatsin oma dokumendi koopia (mida nõuti äkki mingi 5. kord juba) nii mailile kui ka mänguserverisse võimaluse alla "lae dokumente". 28. ja 29. novembril saadeti mulle mailile kiri, et asi on saadetud edasi mingitele spetsialistidele jne.

Igatahes ootaks palju-palju kiiremat tegutsemist, teil, Pokerstarsil, peaks mõned inimesed klientide heaolu eest ikka vastutama ju?
          Sa oleksid võinud ka tollal kiiremini tegutseda ja koheselt nõutud dokumendid ära saata. Nüüd jupp aega hiljem võtab ka PokerStarsil aega su vana kirjalogi ja põhjuste sorteerimine. Enda viga.

Comment

• aivi18
            Räme Fish
            • May 2011
            • 7

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            Sa oleksid võinud ka tollal kiiremini tegutseda ja koheselt nõutud dokumendid ära saata. Nüüd jupp aega hiljem võtab ka PokerStarsil aega su vana kirjalogi ja põhjuste sorteerimine. Enda viga.
            Jah, tõsi, oleks tõesti võinud esimesel võimalusel asja ära lahendada, kuid sel ajal mängisin teises toas ja ei olnud probleemi. Aga ei tahaks kuidagi uskuda, et see nii aeganõudev on, kui PS-l vähegi arvestatav maili süsteem on, siis ei ole nende kirjade sorteerimine küll mitte mingi probleem.

Comment

• jasssass
              Vana Tegija
              • Sep 2010
              • 1200

Algselt postitas Tarvi Vaata postitust
              Saatsime vastuse 26. novembril, kas rämpsposti kasti oled kontrollinud igaks juhuks?
              Vaatasin üle, ei leia küll kusagilt jah seda vastust üles kahjuks, et saatsin ka täna ühe kirja cashier@support.ee ja juhul kui varasemad ei ole läbi läinud ja vastused minuni jõudnud siis äkki nüüd õnnestub, mul on ka nagu mõistus otsas, et mis siis valesti läheb, klienditoega on ikka ju vahel vaja suhelda.

Comment

• eluvaatleja
                Jube Noob
                • Nov 2010
                • 135

ei tea, millist meiliklienti sa kasutad, aga võibolla on sul meilidele mingi reegel tehtud, mis suunab ebameeldivate isikute saadetud meilid rämpskasti ning siis koheselt ka kustutab.

hotmailis hakkas mul automaatselt peale musta reedet lambist pokerstarsi meile rämpskasti liigutama. lepi klienditeenindusega kokku ja las saadavad sulle mõne teise aadressi pealt suvalise testmeili.

Comment

• Chevy
                  FPP Pro
                  • Mar 2009
                  • 208

Kas see on tavaline, et out of the blue canceldatakse cashout, põhjuseks:

Soovime Teid informeerida, et kuna olete teinud viimase 30 päeva jooksul märkimisväärse arvu väljamakseid, on Teie praegune taotlus tagasi lükatud.
                  Põhjuseks asjaolu, et meil pole Teie viimase taotluse kinnitamiseks piisavalt dokumente.

viimased 2 aastat pidevalt väljamakseid teinud ja pole varem tõrkeid esinenud.

Comment

• jasssass
                    Vana Tegija
                    • Sep 2010
                    • 1200

Algselt postitas eluvaatleja Vaata postitust
                    ei tea, millist meiliklienti sa kasutad, aga võibolla on sul meilidele mingi reegel tehtud, mis suunab ebameeldivate isikute saadetud meilid rämpskasti ning siis koheselt ka kustutab.

hotmailis hakkas mul automaatselt peale musta reedet lambist pokerstarsi meile rämpskasti liigutama. lepi klienditeenindusega kokku ja las saadavad sulle mõne teise aadressi pealt suvalise testmeili.
                    Automaatvastused tulevad kenasti läbi nende poolt: PokerStars Cashout Request Please allow 72 hours for processing of Direct Bank Transfer cashouts and another 3-5 business days for the funds to arrive in your bank account. There may be delays if the bank details you provided are inaccurate. ja siis mõne hetke pärast on raha minu pokkerikontol tagasi ja history all: QN cashout cancelled ja ei teagi põhjust miks on cancelled sest mingit põhjendust ei saadeta. Kusjuures emailile tuleb ju automaatvastus: Olen varemgi cashoute teinud ja kunagi pole sellist jama olnud.....kõik pangaandmed ja muu on korrektne ja hiljuti miskit muutnud ei ole. Ja küsimuste peale vastuseid ei saa. Mail.ee on siiani laitmatult toiminud ja mingeid blokke ei ole ega rämpsposti ei suunata kusagile vastuseid....ei tea siis kuhu see info kaob.

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas jasssass Vaata postitust
                      Automaatvastused tulevad kenasti läbi nende poolt: PokerStars Cashout Request Please allow 72 hours for processing of Direct Bank Transfer cashouts and another 3-5 business days for the funds to arrive in your bank account. There may be delays if the bank details you provided are inaccurate. ja siis mõne hetke pärast on raha minu pokkerikontol tagasi ja history all: QN cashout cancelled ja ei teagi põhjust miks on cancelled sest mingit põhjendust ei saadeta. Kusjuures emailile tuleb ju automaatvastus: Olen varemgi cashoute teinud ja kunagi pole sellist jama olnud.....kõik pangaandmed ja muu on korrektne ja hiljuti miskit muutnud ei ole. Ja küsimuste peale vastuseid ei saa. Mail.ee on siiani laitmatult toiminud ja mingeid blokke ei ole ega rämpsposti ei suunata kusagile vastuseid....ei tea siis kuhu see info kaob.
                      Vahest võib juhtuda kahe mailiserveri vahel tõrge. Kas ei tule kiri PokerStarsist välja või ei jõua see mail.ee serverini. Milleks paanitseda.

Comment

• eluvaatleja
                        Jube Noob
                        • Nov 2010
                        • 135

aga mõne väikse summa eest chipse saad osta (proovi osta samalt arvelt, mille peale sa oma raha kanda soovid)?

Comment

• eluvaatleja
                          Jube Noob
                          • Nov 2010
                          • 135

huvitav, miks sul automaatsed vastused inglise keeles tulevad. mina saan vastused eesti keeles aadressilt cashier(ät)pokerstars.ee

edit: (pokerstarsi kliendi language on mul inglisekeelne).
                          Last edited by eluvaatleja; 01.12.11, 16:29.

Comment

• Kloonike
                            Grinder
                            • Nov 2008
                            • 898

Algselt postitas Chevy Vaata postitust
                            Kas see on tavaline, et out of the blue canceldatakse cashout, põhjuseks:

Soovime Teid informeerida, et kuna olete teinud viimase 30 päeva jooksul märkimisväärse arvu väljamakseid, on Teie praegune taotlus tagasi lükatud.
                            Põhjuseks asjaolu, et meil pole Teie viimase taotluse kinnitamiseks piisavalt dokumente.

viimased 2 aastat pidevalt väljamakseid teinud ja pole varem tõrkeid esinenud.
                            Räägi securityga ja saada neile dokid. Problem?

Comment

• jasssass
                              Vana Tegija
                              • Sep 2010
                              • 1200

Automaatvastused tulevad jah inglise keeles, on kogu aeg tulnud ammustest aegadest peale, depoda saan ka kenasti.

Ranka jõulukuu on ja raha on vaja mitte kiirelt kätte saada vaid ülikiirelt :D seep. jogisengi siin foorumis, et lõpuks vb mõni pokerstarsi esindaja suunab probleemi lahenduseni.

Comment

• eluvaatleja
                                Jube Noob
                                • Nov 2010
                                • 135

kunagi kui polnud veel pokerstars.ee- d tulid ka mul inglise keeles, peale integratsiooni asi muutus.

võimalik, et soovisid oma kontolt mega suure summa välja kanda ja nüüd oled neil "luubi" all ning vajavad sinu isiku kindlakstegemist

lihtsalt fantaseerisin.... ei muud.

Comment

Working...