*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Vandalar
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3577

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Siin ka mingi võõras keel.

Comment

• karookas
      Jube Noob
      • May 2010
      • 126

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Algselt postitas Nozzu Vaata postitust
      Mnjah, see tundus võimaliku lahendusena. Aga panin praegu menüüst "taasta pop-up teavitamine" a ikka täpselt sama jama. Kohene crash kui üritas veebilehele suunata.

Aga äkki tuleks interneti seadetes midagi ära muuta....hmm, turvalisust vähemaks vms. Omateada mingit popup blockerit peal ei ole. Vähemalt mitte eraldi installitud.

Ja teiste pokkeriklientidega nagu Full Tilt ja Triobet, pole sellist jama juhtunud.
      vaata siia ehk on abi :
      (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Mrt1989
        Grinder
        • Mar 2010
        • 999

Kellelgi veel Stars lagib räigelt hetkel ? Räige delay nupude vajutamisel .

Comment

• karookas
          Jube Noob
          • May 2010
          • 126

Algselt postitas Mrt1989 Vaata postitust
          Kellelgi veel Stars lagib räigelt hetkel ? Räige delay nupude vajutamisel .
          palju sa laudu korraga mängid? mul sama jama vahepeal?

samas kõik korras.
          enne pole juhtund kui viimastel päevadel

usu või ära usu aga videokaardi update aitab selle vastu
          Last edited by karookas; 02.11.11, 17:03.

Comment

• Mrt1989
            Grinder
            • Mar 2010
            • 999

Ei see pole hetkel probleemiks , ennem mängitud 15+ lauda probleemideta . Hetkel , aga pelasin 1 table HUSNG , ju siis mingi elioni kala hetkel siin kandis.

Comment

• karookas
              Jube Noob
              • May 2010
              • 126

Algselt postitas Mrt1989 Vaata postitust
              Ei see pole hetkel probleemiks , ennem mängitud 15+ lauda probleemideta . Hetkel , aga pelasin 1 table HUSNG , ju siis mingi elioni kala hetkel siin kandis.
              aa netis asi rohkem siis. mul hakkas läägima kui uue hemi updatesin ja siis saab ainult mängida kui lauad on stackis. muidu ei saa aru mida foldid mida tõstad

Comment

• eluvaatleja
                Jube Noob
                • Nov 2010
                • 135

Mhmh, sain end audentitud. Aga pagana starsi soft on juba kolm korda kokku jooksnud. :( Ja nüüd siis hetkel, kui ma vajutasin linki, mis oleks pidanud avama Swedpanki veebilehe deponeerimise lõpule viimiseks.
                Huvitav, kas sellega lendas pekki mu ka esmase deponeerimise boonus.
                proovi nii, et enne kui starsis midagi weebiga seotlult näpid, avad enne seda ühe ie lehe (n google) ja siis ürita starsis toimetada.

veel võid proovida oma ie- d uuendada ja viimased updated peale kui sa seda teinud juba ei ole.
                Last edited by eluvaatleja; 02.11.11, 19:58.

Comment

• MTTSNG
                  Endine kasutaja «ingu». Ebaõnnestunud diil: SIIN
                  • Sep 2011
                  • 621

Võtsin lampi stars millestone handi lahti.. hu laud .. eestlane ToskaV istub sees ja 1.5k $ tuli :)

Comment

• karookas
                    Jube Noob
                    • May 2010
                    • 126

Algselt postitas eluvaatleja Vaata postitust
                    proovi nii, et enne kui starsis midagi weebiga seotlult näpid, avad enne seda ühe ie lehe (n google) ja siis ürita starsis toimetada.

veel võid proovida oma ie- d uuendada ja viimased updated peale kui sa seda teinud juba ei ole.

seal tundub miskit küpsistega olevat. puudu vms

Comment

• Nozzu
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1140

Algselt postitas karookas Vaata postitust
                      seal tundub miskit küpsistega olevat. puudu vms
                      Tegelt mul default browseriks Firefox, mitte IE. Aga proovisin mõlemaga ja isegi google chromiga. Ikka sama jama. Aga küpsiste teema - vot see võib küll olla. Sest nagu Pokerstrategy soovitas, kustutasin enne Pokerstarsi alla sikutamist kõik küpsised ära. Hmm...aga mis nüüd saab - kust ma vajalikud küpsised tagasi saan. Ja millised on üldse vajalikud?

Pokerstarsi tehniline tugi pakkus, et asi võib olla ka Eseti tulemüüris ja õpetas tulemüüri auku tegema starsi jaoks. Ok, seda saan õhtul proovida. Aga eriti usku ei ole kuna proovisin juba nii, et lülitasin tulemüüri välja.

Samas, eile oli tõesti nii, et kui ma olin arvuti alles käima pannud ja pokerstarsi kliendi lahti teinud, siis esimesel katsetusel õnnestus kliendil avada KKK lehekülg. Mõtsin juba, et korras aga ei. Teine katse lõppes proge kokkujooksmisega. Ja nii õhtu läbi.

Samas teised pokkerikliendid ja ka emalis olevad kirjad, milles lingid veebilehtedele avavad veebilehitsejat ilma mingi probleemita. Nii, et hmm....see ei saa olla üldine, kogu arvutit hõlmav probleem vaid ikkagi kuidagi konkreetselt Pokerstarsi kliendiga seotud.

Ise siin mõtlesin, et äkki mingi NET frameworki teema - aga noh, see on täiesti lampi mõte, kuna ma tegelt ei teagi, mis asju see NET framework seal arvutis toimetab.
                      Last edited by Nozzu; 03.11.11, 10:48.

Comment

• eluvaatleja
                        Jube Noob
                        • Nov 2010
                        • 135

Tegelt mul default browseriks Firefox, mitte IE. Aga proovisin mõlemaga ja isegi google chromiga. Ikka sama jama. see on täiesti lampi mõte, kuna ma tegelt ei teagi, mis asju see NET framework seal arvutis toimetab.
                        veel võid proovida, et installid windowsi patchid peale. loodevasti jääb arvuti peale seda tööle...

tee testiks uus windowsi kasutaja ja käivita pokerstars uue kasutaja alt. saad puhta profiili ja siis oleks näha, kas jama on seotud windowsiga või on sinu kasutaja profiilga mingi jama.

küpsised on kräpp... neid pole vajagi...

kui kasutad näiteks windowsi tulemüüri (vb mõni veel), siis sellega kipubki nii olema, et natukene aega peale arvuti "käima jookmist" aktiveeritakse tulemüüri teenus, korraks nagu laseb kõike teha ja siis keerab tulemüür mingid asjad kinni.
                        Last edited by eluvaatleja; 03.11.11, 17:37.

Comment

• flipmachine
                          Pokkerihai
                          • Jul 2009
                          • 1857

never mind
                          Last edited by flipmachine; 03.11.11, 18:23.

Comment

• Nozzu
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1140

Algselt postitas eluvaatleja Vaata postitust
                            veel võid proovida, et installid windowsi patchid peale. loodevasti jääb arvuti peale seda tööle...

tee testiks uus windowsi kasutaja ja käivita pokerstars uue kasutaja alt. saad puhta profiili ja siis oleks näha, kas jama on seotud windowsiga või on sinu kasutaja profiilga mingi jama.

küpsised on kräpp... neid pole vajagi...

kui kasutad näiteks windowsi tulemüüri (vb mõni veel), siis sellega kipubki nii olema, et natukene aega peale arvuti "käima jookmist" aktiveeritakse tulemüüri teenus, korraks nagu laseb kõike teha ja siis keerab tulemüür mingid asjad kinni.
                            Suur tänu kaasamõtlemise ja nõuannete eest. Tegin windowsi alla teise kasutaja ja proovisin sellelt kontolt läbi pokerstarsi veebilehte avada - tulemus kahjuks ikka sama.

Samuti ei andnud effekti Pokerstarsi suppordi poolt saadud juhendid kuidas Eseti tulemüüri auku teha pokerstarsi jaoks Tegin küll aga tolku sest polnud. Ok, siis installisin Eseti üldse maha ja tegin arvutile restardi. Windowsi tulemüür oli samuti maas nagu Windows mulle paaniliselt teatas. Lasin pokerstarsi käima, vajutasin abi menüü alt "korduma kippuvad küsimused" ja jälle, selle asemel, et veebilehte avada, jooksis proge kokku.

Mis windowsi updatedesse puutub, siis sellega on küll mingi kamm. Nimelt ta ei tee neid ära. St. need on alla sikutatud, lasen need ära installeerida, teatab et kõik on installeeritud. Annan restardi käsu ja
                            nüüd imelik osa: juba jupp aega ei suuda mul arvuti end ise välja lülitada vaid jääbki jaurama sealmaal kus see "shutting down". Et siis lülitan nupust välja.
                            Jama on aga selles, et kui ma nüüd uuesti windowsisse sisse login teatab ta mulle jälle, et näe rida uuendusi vaja ära installida, needsamad, mis ma just installinud olin. Enamus neist seotud mingi net frameworkiga, sealt mul ka see kahtlus tuli, et äkki see kudiagi asjaga seotud.

Mõni idee mida teha võiks?

Comment

• SR1337
                              Õpihimuline Mängur
                              • Aug 2011
                              • 348

Mul vistaga on nii, et ta teeb neid update alati siis, kui shutdowni paned arvuti. Ära teda nupust välja lülita, las ta võtab oma aja... äkki teebki neid uuendusi.

Comment

• kjmrc
                                Pokkerihai
                                • Aug 2009
                                • 4541

Algselt postitas SR1337 Vaata postitust
                                Mul vistaga on nii, et ta teeb neid update alati siis, kui shutdowni paned arvuti. Ära teda nupust välja lülita, las ta võtab oma aja... äkki teebki neid uuendusi.
                                Siis ta peaks sellest ka teavitama, et Windows is installing blabla... Mitte lihtsalt Shutting down imo.

Comment

Working...