*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Nozzu
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1140

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Tänud! Igaks juhuks: oskab keegi seda 10 daala kinnitada?

Ja veel, kuidas kõige kasulikum lehega liituda oleks? Pokerstars ise pakub first depo boonust. Aga kas pokkeriprod pakub mingieid alternatiivseid variante?

Comment

• leits
      Hundinui
      • Apr 2009
      • 9562

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

swedist on 8€ min .. peaks piisav olema

Comment

• Nozzu
        Vana Tegija
        • Oct 2008
        • 1140

Ei, küsimus pole mitte swedist vaid swedi :)

Ja....hmm, tundub, et kui pokkeriprod midagi ei paku, siis mul on mõtekas regada läbi pokerstrategy. Saan sama, kuni 600 daalase deposiidi boonuse pluss kogun pokerstrategy punkte...
        Last edited by Nozzu; 28.10.11, 17:57.

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

Starsi meil ei ole kahjuks midagi pakkuda, ainult liitumise linki :)

Comment

• reggie
            Pokkerihai
            • Jun 2009
            • 1705

Ära läbi stradegy kyll liitu, ma olen sealt saand 1 s***e freerolli miljoni mängijaga... 3 aastat, aitähh.

Comment

• Nozzu
              Vana Tegija
              • Oct 2008
              • 1140

Aga läbi mille siis liituda?

Comment

• KristjanLaas
                Pokkeritark
                • Oct 2009
                • 6450

Algselt postitas Nozzu Vaata postitust
                Aga läbi mille siis liituda?
                pokerlistings imo.

Comment

• vapsik
                  Klubi Liige
                  • Apr 2009
                  • 5462

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
                  pokerlistings imo.
                  imo mitte, viimased 3 kuud või rohkem ehk pmst peale black Friday'd pole sealt mitte mingeid pakkumisi tulnud. Pokernewsil vist peaks aeg-ajalt midagi toimuma, aga pead ei anna.

Comment

• KristjanLaas
                    Pokkeritark
                    • Oct 2009
                    • 6450

Algselt postitas vapsik Vaata postitust
                    imo mitte, viimased 3 kuud või rohkem ehk pmst peale black Friday'd pole sealt mitte mingeid pakkumisi tulnud. Pokernewsil vist peaks aeg-ajalt midagi toimuma, aga pead ei anna.
                    Tõsi, pole jälginud viimasel ajal, üldiselt vähemalt olid neil parimad boonused algajale.
                    Enam siis ilmselt mitte, praegu ei oskagi pakkuda siis välja midagi. Ise olen ka 0 affilatega.

Comment

• Nozzu
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1140

Priwas tuli kah pakkumine liituda läbi pokkernewsi. Kas kolleegium kiidab heaks? :)
                      Ma ise mõtlen siin, et äkki on mulle pokerstrategy punktide eest avanevad artiklid ikkagi kasulikumad kui pokernewsi freerollid.

EDIT: Samas ma vaatasin praegu pokernewsi lehelt, et tõepoolest, neid freerolle ja muid turniire korraldatakse seal ikka suht usinalt. Samas kui pokerstrategy ei paku pokerstarsiga liitumisel tõepoolest mitte ühtegi hüve.
                      Last edited by Nozzu; 28.10.11, 18:53.

Comment

• Cypher0
                        Pokkerihai
                        • Jan 2010
                        • 1512

Algselt postitas Nozzu Vaata postitust
                        Priwas tuli kah pakkumine liituda läbi pokkernewsi. Kas kolleegium kiidab heaks? :)
                        Ma ise mõtlen siin, et äkki on mulle pokerstrategy punktide eest avanevad artiklid ikkagi kasulikumad kui pokernewsi freerollid.

EDIT: Samas ma vaatasin praegu pokernewsi lehelt, et tõepoolest, neid freerolle ja muid turniire korraldatakse seal ikka suht usinalt. Samas kui pokerstrategy ei paku pokerstarsiga liitumisel tõepoolest mitte ühtegi hüve.
                        Teistest affiliatedest tegelt vist väga kõva häälega rääkida ei tohi, aga mu arust ka oleks NokerPews sulle parem kui pokerstrategy. Edu!

Comment

• Nozzu
                          Vana Tegija
                          • Oct 2008
                          • 1140

Nojah, ise kaldun kah sinnapoole. Pealegi on mul need artiklid nagunii vajaliku levelini arvutisse salvestatud. Nii, et asi vist otsustatud. Tänud.

Comment

• alaska
                            forever
                            • Oct 2008
                            • 6599

Liitusin kunagi pokernewsi kaudu starsiga, sain ühe korra mingi freerolli promo peale silverstari tegemist, pärast enam mitte, saatsin korduvalt maile aga vastust ei tulnud mitte kunagi. ÄRA LIITU POKERNEWSI KAUDU!!!

Comment

• MTTSNG
                              Endine kasutaja «ingu». Ebaõnnestunud diil: SIIN
                              • Sep 2011
                              • 621

Mina kiidan küll heaks läbi Pokernewsi liitumist, päris häid pakkumisi sealt vahepeal tulnud, näiteks paar kuud tagasi olid Sunday Million freerollid, kuhu ei tulnud sittagi palju mängijaid.
                              Pakkumisi tuleb päris tihti läbi Pokernewsi liitudes.

Comment

• Priidix
                                240h kuus mängib, ülejäänud aja otsib .gife
                                • Jun 2009
                                • 2839

Mul reklaamid maas, aga milestone sildid tulevad ikka ette. Neid kuidagi maha ei saa?

Comment

Working...