*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Relamz
    Vana Tegija
    • Jan 2010
    • 1467

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
    Seriously, mis on Mati fenomen? Eelmine kord sai mingi 6-7 milestonei vms.
    Minu arust passis ta alati sitoutis kui milestone händ toimus. Ehk siis ootas kuni pokerstars ütles laua nime kus milestone hand toimub. Toimus nobetate näppude voor ja jõudis lauda istuda.

Comment

• SR1337
      Õpihimuline Mängur
      • Aug 2011
      • 348

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Options -> advanced multi table options -> ask to post blinds when a new game starts

Kas kellegi veel stars lagib praegu?

Comment

• Nozzu
        Vana Tegija
        • Oct 2008
        • 1140

Oh pagan. Tegin Pokerstarsi konto ja nüüd tahan deposiitida. Soft ütleb mulle, et enne deponeerimist tuleb mu vanus kindlaks teha vms. ja hoiatab, et ID kaart ja ID kaardi lugeja oleks käepärast. A mul ei ole ID kaardi lugejat ja ID kaardi koodid on kah juba aastaid unustatud. Kas ilma ID kaardita ei saagi end autentida?

EDIT: Ok, juba nägin, et ka isikukoodiga saab regada. Ainult et pärast, näiteks raha väljavõtmisel, on vaja neile oma dokumendist pilt saata.
        Last edited by Nozzu; 01.11.11, 19:03.

Comment

• saugakarel
          FPP Pro
          • Oct 2008
          • 288

tee pilti id kaardist mõlemalt poolt ja saada starsi ning poole päeva kui mitte kiiremini on asi korras

Comment

• Nozzu
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1140

Mhmh, sain end audentitud. Aga pagana starsi soft on juba kolm korda kokku jooksnud. :( Ja nüüd siis hetkel, kui ma vajutasin linki, mis oleks pidanud avama Swedpanki veebilehe deponeerimise lõpule viimiseks.
            Huvitav, kas sellega lendas pekki mu ka esmase deponeerimise boonus.

Comment

• nikitheone
              Mr. Puujalg
              • Aug 2009
              • 6446

mh, ei logi starsi sisse :/
              &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Priidix
                240h kuus mängib, ülejäänud aja otsib .gife
                • Jun 2009
                • 2839

Algselt postitas Nozzu Vaata postitust
                Mhmh, sain end audentitud. Aga pagana starsi soft on juba kolm korda kokku jooksnud. :( Ja nüüd siis hetkel, kui ma vajutasin linki, mis oleks pidanud avama Swedpanki veebilehe deponeerimise lõpule viimiseks.
                Huvitav, kas sellega lendas pekki mu ka esmase deponeerimise boonus.
                Saada supporti kiri, kui midagi läks "pekki" : support@pokerstars.ee ; saad korda!

Comment

• Nozzu
                  Vana Tegija
                  • Oct 2008
                  • 1140

Algselt postitas Priidix Vaata postitust
                  Saada supporti kiri, kui midagi läks "pekki" : support@pokerstars.ee ; saad korda!
                  Peab vist kirjutama jah. Teine katse juba. Nii kui vajutan "Saada" nuppu deponeerimisel. Tuleb kõigepalt teade boonusest ja seejärel viskab aknad valgeks ja task manager teatab, et "program not responding"

Esmamuljed pokerstarsist on igatahes võimsad :)

Comment

• taipupole
                    Lõpuboss
                    • Oct 2008
                    • 2181

võibolla oleks aeg oma 286 välja vahetada

Comment

• Nozzu
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1140

Mis 286, See starsi softinikats ei suuda lihtsalt ühtki veebilehte avada. Proovisin praegu näiteks abi menüüst mingi, ah ma ei mäleta, reeglid või midagi avada, mille tarvis peaks avanema veebiaken. Jälle sama teema. Vahetasin Firefoxi korraks IE vastu. Ikka sama kamm.

Mõnus. krrr...

Mõni asjalikum idee, kui arvuti väljavahetamine?

Comment

• Cash87
                        Vana Tegija
                        • Feb 2009
                        • 1402

Mingi popup teema sul.

Comment

• Nozzu
                          Vana Tegija
                          • Oct 2008
                          • 1140

Algselt postitas Cash87 Vaata postitust
                          Mingi popup teema sul.
                          Mnjah, see tundus võimaliku lahendusena. Aga panin praegu menüüst "taasta pop-up teavitamine" a ikka täpselt sama jama. Kohene crash kui üritas veebilehele suunata.

Aga äkki tuleks interneti seadetes midagi ära muuta....hmm, turvalisust vähemaks vms. Omateada mingit popup blockerit peal ei ole. Vähemalt mitte eraldi installitud.

Ja teiste pokkeriklientidega nagu Full Tilt ja Triobet, pole sellist jama juhtunud.
                          Last edited by Nozzu; 01.11.11, 22:04.

Comment

• tolmuahv
                            Klubi Liige
                            • Feb 2009
                            • 2502

Kas ma olen ainus, kellele PS hakkas eilsest alates hispaania keelseid reklaame ette viskama? Ja see .EE on Pokerstarsi logo tagant kadunud. Muidu kõik nagu toimib.

Comment

• nikitheone
                              Mr. Puujalg
                              • Aug 2009
                              • 6446

Ma vaatasin ka, et mingi imelik keel. Aga ma arvasin, et portugali :(
                              &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• karookas
                                Jube Noob
                                • May 2010
                                • 126

portugali ja hispaania keel ju suht sarnased .ülla ülla

aga ei ole mul ette tulnud miskit sellist.!
                                Last edited by karookas; 02.11.11, 16:32.

Comment

Working...