*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • RudiTurbo
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 4167

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Ma arvan, et tinglik rakeback otsene FPP value boonuste ostmise näol ning kaudne rakeback siis oleneb mis Milestoned aasta lõpuks ära teed, kui saad 200k VPP'd kokku ja 2600$ Milestone saad 1FPP eest osta, siis rakeback protsent tõuseb hullupööra :]

Comment

• RudiTurbo
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 4167

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
      Mõtlen ise sama. Viisakas oleks, kuigi donke meelitavad need viimaseaja kampaaniad kõvasti juurde.
      Ma arvan, et salamisi on see kampaania suht kõva NL25 Supernovadele, sest see kampaania meelitab sitemaid mängijaid mingit staatust välja grindima, mõni saab veel kuskil mõne boonuse kokku grinditud ja lõpux on tal rohkem raha, et kauem lauas istuda ja see annab rohkem võimalusi meile tema käest raha ära võtmiseks :D ehk siis lihtsamalt öeldes, fishisemad lauad for sure tänu sellele kampaaniale.

Comment

• Ahangama
        Klubi Liige
        • Jul 2009
        • 615

Bronzestare otsi tikutulega taga :D kõik platinumid juba..

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
          Huvitav, et kunagi ei motiveerita neid, kes natukene rohkem raket maksavad. Alati mingid 100$ reload boonused. Praegune kampaania ei anna mulle ka mitte midagi. Oleks siis double (piisab ka 1.5x) VPP kuu vms.
          Tõsiselt soovid, et mängud muutuksid järjest rohkem tightimaks? Kui soovid neid 1.5x kampaaniaid siis mine mängi iPokeris või mõnes muus võrgus kus saad konstantselt 60% rakebacki (tõsi eestlasel iPokeris raske saada) ja kus mängud on super nitised.

Vastupidiselt mine mängi võrgus, kus rakebacki ei saa (v.a. kui ei ole gf-d konto), kus 4 lauda max, soft on pask ja mulitablemine tehtud ebamugavaks. Näiteks bodog ning mängud väga fishised.

Comment

• Pahvak
            Pastilaa?? Ei!
            • Dec 2008
            • 4431

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            Tõsiselt soovid, et mängud muutuksid järjest rohkem tightimaks? Kui soovid neid 1.5x kampaaniaid siis mine mängi iPokeris või mõnes muus võrgus kus saad konstantselt 60% rakebacki (tõsi eestlasel iPokeris raske saada) ja kus mängud on super nitised.
            Mnjaa. Jutul on iva sees. Samamoodi praegune kampaania sunnib micro TAG mehi rohkem mängima, sest saavad platinumstari kätte ja siis on seda vaja ju kuu aega abuseda. Samas ma ei tea, kas see minu jaoks midagi muudab.
            Fullstacks have more fun.

Comment

• Mrt1989
              Grinder
              • Mar 2010
              • 999

Tavaliselt on cashout moneybookersisse kas kohe tulnud või 1 tunni jooksul , nüüd juba 1 päev aega võtnud .

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
                Mnjaa. Jutul on iva sees. Samamoodi praegune kampaania sunnib micro TAG mehi rohkem mängima, sest saavad platinumstari kätte ja siis on seda vaja ju kuu aega abuseda. Samas ma ei tea, kas see minu jaoks midagi muudab.
                Rohkem mängima? Ma hu-s tegin eile 200 kätt ja kui teen veel 400 kätt siis ma olen platinium star :P

EDIT: pigem tulevad muud regularid ja semiregularid Starsi, dongid samuti aga kogu mängude aktiivsus kasvab ja võib nii ehk saavutada black friday eelse taseme. Seegi oleks päris suur samm.

Comment

• overgrow
                  Jube Noob
                  • Nov 2010
                  • 109

Kuidas pokerstarsis nl10 6max tase on? Kuna on suur tuba siis donke vast ikka leidub? Kuidas on näiteks võrreldes 888 pokkeriga, ka sinna on viimasel ajal hakanud siginema palju regulare nl10.

Comment

• Cypher0
                    Pokkerihai
                    • Jan 2010
                    • 1512

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                    Rohkem mängima? Ma hu-s tegin eile 200 kätt ja kui teen veel 400 kätt siis ma olen platinium star :P
                    Pahvak pidas vast seda silmas, et micromehed pole ennem Platinumi näinud, ja kui nüüd kätte kohe saavad, siis vaja rohkem grindida, et 2,5x multiplierist viimast välja pigistada niikaua kuni antakse.:)

Comment

• Pahvak
                      Pastilaa?? Ei!
                      • Dec 2008
                      • 4431

Algselt postitas Cypher0 Vaata postitust
                      Pahvak pidas vast seda silmas, et micromehed pole ennem Platinumi näinud, ja kui nüüd kätte kohe saavad, siis vaja rohkem grindida, et 2,5x multiplierist viimast välja pigistada niikaua kuni antakse.:)
                      Jep. :)
                      Fullstacks have more fun.

Comment

• PokerStars Regina
                        PokerStarsi Esindaja
                        • Jan 2011
                        • 254

Algselt postitas Andreas93 Vaata postitust
                        Tere! Olen lugenud seda foorumit siin pikalt ja endiselt on mul õhku jäänud üks küsimus. Kas pokerstarsist saab raha välja ka võtta otse Swedbanki või SEB'i kontole? Olen aru saand et kanda peale saab, aga kas maha ka saab kanda?
                        Väljamaksed kantakse tavaliselt tagasi samadele vahenditele, mida olete kasutanud deposiitide tegemiseks.
                        Kohe, kui oleme Teie deposiitide väärtuses väljamaksed tagasi kandnud vastavatele vahenditele, saate väljamakse taotluseks valida 'Direct Bank Transfer' (Otsene pangaülekanne) meetodi. Selleks saate kasutada oma SwedBanga v U-neti kontot.

Täpsem informatsioon, kuidas me PokerStarsis väljamakseid töötleme, on saadaval järgmisel veebilehel:

Loe lähemalt Starsi kontolt raha väljavõtmise reeglite kohta. Lehel jagame teavet ka erinevate väljamaksevõimaluste kohta.

Comment

• low-flow
                          Klubi Liige
                          • Jul 2009
                          • 1208

Täna öösel kella 4 paiku hakkas iga paari käe tagant kõiki laudu 10-20 sekundiks freezima. Selle tulemusene, kui ühendus taastus, jäid laudadele visuaalselt osad eelmistel ringidel tehtud panused, mida tegelikult potis polnud, samuti kustusid kõikidest kastidest kõik tehtud linnukesed. Kui kellelgi peale minu ei esinenud selliseid anomaaliaid, siis tõenäoliselt võib selle kivi ka Starmani kapsaaeda visata. Praegu olen Elisa internetiga ligi ja enam pole 10 minutit taolist jama juhtunud.

Ja üks asi veel. Mida teha, et HEM turniire õige kuupäeva ja kellaajaga sisse loeks. Ta millegi pärast võtab USA aja järgi. PS-is on seadistatud ajatsooniks EET ja HEMis seadete all PokerStari ajale +7 lisatud. Cashi käed salvestab õigesti.
                          Last edited by low-flow; 03.08.11, 02:23.

Comment

• KristjanRawk
                            Klubi Liige
                            • Feb 2009
                            • 1133

homme siis 21-aastaseks saamas, et mismoodi peab käituma et saaks homme mängida starsis? konto peaks veel .com'is olema vist
                            ning kas mb'st liiguvad mõlemat pidi rahad suht insta nagu vanasti?

Comment

• overgrow
                              Jube Noob
                              • Nov 2010
                              • 109

Pead .ee pokkeritarkvara laadima, ID kaardiga ennast audentima ja saadki mängida. Seal tuleb step-by-step õpetus, mida tegema peab.

Comment

• lenC
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 6440

Algselt postitas low-flow Vaata postitust
                                Ja üks asi veel. Mida teha, et HEM turniire õige kuupäeva ja kellaajaga sisse loeks. Ta millegi pärast võtab USA aja järgi. PS-is on seadistatud ajatsooniks EET ja HEMis seadete all PokerStari ajale +7 lisatud. Cashi käed salvestab õigesti.
                                Võta HEM-ist options/settings/adjust site import times, määra Starsi taha 7

edit: nvm, ei viitsind lõpuni lugeda

Comment

Working...