*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: *** PokerStars - Küsimused, Probleemid siia ***

keylogger obv. tee scanid nii ad-aware kui spybotiga ning anna teada, mis erroreid leidis.

Comment

• Pahvak
      Pastilaa?? Ei!
      • Dec 2008
      • 4431

Ja ära nakatunud arvutist oma mailikasti logi.
      Fullstacks have more fun.

Comment

• pastilaa
        kuum poiss
        • Apr 2009
        • 7518

Algselt postitas ingu Vaata postitust
        Trademaa. Ma sain kell 6 magama, nüüd 11.30 ärkasin. Hakkasin oma Pokerstarsi logima, vale parool. WTF. Proovisin teisest arvutist. Sama nuss. Proovisin MSNi. Ka sama jama. Teistesse kohtadesse sain sisse. Siis läksin oma maili peale, mulle oldi saadetud
        Dear ESTingu

Your temporary password is xxxxxxxxX

Tra ma ei kujuta ettegi kuidas keegi parooli teada saanud. Mul ei olnud üldse kerge parool ka. Õnneks sain starsi sisse kuna keegi oli mu mailile uue parooli tellinud ja cash alles.
        Kohe üldse ei saa aru mis toimub. Keegi muutis parooli ära ja tellis mu mailile uue parooli, aga cashi ära ei võtnud. Any ideas?
        Kui juhtumisi kasutad TN või PT3 või HEMi piraatversioone, siis ilmselt sealt nad tulnud.

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
          Kui juhtumisi kasutad TN või PT3 või HEMi piraatversioone, siis ilmselt sealt nad tulnud.
          Kes kasutab piraattarkvara siis aga paras kui kontod tühjaks tehakse. Kui arvel ikka $100,000 ning lähed näiteks piraatHEM'i järgi, et säästa $100 siis see ongi rotipalk kui kontole hara-kiri tehakse :)

Comment

• raaids
            Grinder
            • Mar 2009
            • 606

türaaaa kui närvi ajab....mida ma pean tegema et stars uuesti normaalselt tööle hakkaks? Pärast uue arvuti ostu lihtsalt võimatu mägnida sest krdi minutis korra stars jookseb pmst kokku ja hakkab uuesti connectima ja nussima.,,.,

Comment

• ingu
              Bännitud
              • Jan 2010
              • 1283

Algselt postitas raaids Vaata postitust
              türaaaa kui närvi ajab....mida ma pean tegema et stars uuesti normaalselt tööle hakkaks? Pärast uue arvuti ostu lihtsalt võimatu mägnida sest krdi minutis korra stars jookseb pmst kokku ja hakkab uuesti connectima ja nussima.,,.,
              Sellise posti järgi ei oska sind küll keegi aidata.

Comment

• raaids
                Grinder
                • Mar 2009
                • 606

kunagi kuskilt lugesin et ise teha kuidagi update´i starsile arvutis või midagi sellist. see ei saa aidata? Praegu mul lihtsalt on turnal sitting out ja sit in ei saa enam panna:S

Comment

• ingu
                  Bännitud
                  • Jan 2010
                  • 1283

Tegin oma läpparile windows reinstalli, muutsin kõikides kohtades mis vähegi meelde tulid paroolid ära. Kui mul oli mingi keylogger, siis peab see nüüd läinud olema. Adaware ja spybot ei leia ka tihti paljut sitta üles, selle otsustansingi reinstalli kasuks. Vaevalt see keylogger nii kõva ehitusega on, et ennast nüüd ikka suutis peale formatit ka kuhugi ära peita.
                  Niipalju kui mina keyloggeritest tean, saab selle viiruse ehitaja kõik minu klahvivajutused enda arvutisse teada. Ta sai minu parooli ja muutis selle ära. Aga miks ta cashi ära ei võtnud? mis ta mu msniga teeb?

Comment

• ingu
                    Bännitud
                    • Jan 2010
                    • 1283

Algselt postitas raaids Vaata postitust
                    kunagi kuskilt lugesin et ise teha kuidagi update´i starsile arvutis või midagi sellist. see ei saa aidata? Praegu mul lihtsalt on turnal sitting out ja sit in ei saa enam panna:S
                    Ise teha starsile uptate ? Sul kõige uuem versioon mis väljas ? Reinstalli oled teinud? Teiste pokkeriprogredega pole sellist nussi?

Comment

• raaids
                      Grinder
                      • Mar 2009
                      • 606

kust ma näen seda, et kas on kõige uuemversioon. Teistega ei ole jah nussi

Comment

• pastilaa
                        kuum poiss
                        • Apr 2009
                        • 7518

Algselt postitas ingu Vaata postitust
                        Ise teha starsile uptate ? Sul kõige uuem versioon mis väljas ? Reinstalli oled teinud? Teiste pokkeriprogredega pole sellist nussi?
                        Kas kasutasid siis piraatsofti? Lihtsalt, et teistele hoiatuseks oleks hea teada. Starsi Security Token võta kindlasti ära peale sellist jama, mure kaob.

Comment

• ingu
                          Bännitud
                          • Jan 2010
                          • 1283

Tsiteerisid veidike vale asja, aga see selleks. Ma kasutan PT triali, aga eile ööse sikutasin alla mingist torrentist HEM full versiooni. Kui fail alla laetud, mõtlesin ma, et fakk, aga ma ei installigi seda, sest mind hoiatatud, et piraversiooniga võib ntx papp kaduma minna kontolt. Seega installi ma ei teinudki. Kuid ei kustutanud faili ära ka (setupit) Ma tean, et see ei tundu eriti usutav jutt, et tirisin hemi, aga ära ei installinudki kuid nii oli.

Comment

• leits
                            Hundinui
                            • Apr 2009
                            • 9562

good job .. proovi pira stars ka leida, seal pidi rohkem teenima ja v2hem biite olema

Comment

• ingu
                              Bännitud
                              • Jan 2010
                              • 1283

Algselt postitas leits Vaata postitust
                              good job .. proovi pira stars ka leida, seal pidi rohkem teenima ja v2hem biite olema
                              sa oled julm vaimukas tüüp
                              sul pole tõesti muud teha v kui igas teemas kaagutada?
                              Last edited by ingu; 13.03.10, 15:52.

Comment

• leits
                                Hundinui
                                • Apr 2009
                                • 9562

no sa ise kirjeldasid, ala tirisin ära ja ei installind. sul poleig vajagi midagi installida .. keylogger paigutab end koheselt ära .. Kunagi netist lugesin et hästikirjutatud logeritest on väga väga keeruline lahti saada..

Comment

Working...