*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ingu
    Bännitud
    • Jan 2010
    • 1283

Re: *** PokerStars - Küsimused, Probleemid siia ***

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
    Küsi PS suppordist üle, enne kui tegutsema hakkad.
    Minu kiri neile:
    Am i allowed to get the first deposit bonus, if I withdraw money from Stars to MB and then I deposit to Pokerstars from MB? And if i make a deposit of 200 USD then I am already eligible to play the bonus trought or I have to deposit 600 in order to gain the bonus?

Ja vastus:

Thanks for your mail.

If you withdraw prior to depositing you will be ineligible.

You do not need to deposit the full amount to be eligible, 200 usd is fine.

From the date of your first deposit, PokerStars will give you 90 days in
    which you can make two further deposits to claim the full $600 First Deposit
    Bonus. Simply ensure that you have entered the bonus code 'STARS600' for
    each deposit you make for this bonus.

Please note that if you cashout before making all the eligible deposits, you
    will no longer be eligible for the remainder of the bonus. For example, if
    you deposit $100 twice and then cashout, there will be no bonus from the
    third deposit.

The money is released in $10 increments for every 170 VPPs (VIP Player
    Points) collected. VPPs are earned by participating in our real money games,
    as explained on our website:
    Last edited by ingu; 10.03.10, 13:26.

Comment

• Divide03
      Julm Donk
      • Dec 2009
      • 77

Kas PS saab MBsisse saata ka väikseid summasid, nagu 25Doltsi jne?

Comment

• cutoff
        Jube Noob
        • Jan 2010
        • 106

Kaua üldse on aega starsi 600 esimese deposiidi lahtimängimiseks?

Comment

• variatsioon
          Pokkeritark
          • Nov 2008
          • 5849

Try Spin & Go – our fast 3-player game with prizes up to $1,000,000. New players can also claim a Welcome Offer. Terms apply.

bonus -> fist depo bonus -> info

Comment

• levis
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 1557

Algselt postitas cutoff Vaata postitust
            Kaua üldse on aega starsi 600 esimese deposiidi lahtimängimiseks?
            Make your first-ever real money deposit using the bonus code ‘STARS600’, and PokerStars will give you a 100% bonus up to $600. You can make up to three qualifying deposits in 90 days (up to a total of $600) - the perfect way to take full advantage of the 100% bonus. Once you’ve made your deposit(s), you earn the bonus by playing on PokerStars and collecting the number of VPPs equal to 17 times the bonus amount. The bonus is released in $10 increments, each released into your account as you clear the needed VPPs (170 VPPs for every $10 increment). You have six months after your first deposit to earn all the VPPs needed to release your bonus.
            .

Comment

• $Lauri$
              Õpihimuline Mängur
              • Aug 2009
              • 479

Vaatasin Starsis outdepo võimalusi ja valikutes oli direct bank transfer. Kuskilt on aga meelde jäänud, et ka Eesti panka saab otse raha saata. Vastab see nimekiri tõele? Kui ei siis soovitage mingit kiiret outdepo võimalust peale netelleri. Kannan raha igaks juhuks nädalavahetuseks välja ja plaan esmaspäeval peale asjaoludega kurssi viimist kohe peale tagasi kanda.

Currently the Direct Bank Transfer cashout limits for Australia, Austria, Belgium, Cyprus, Finland, French Guiana, Germany, Gibraltar, Guadeloupe, Greece, Iceland, Ireland, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Portugal, Reunion islands, Slovakia, Slovenia, Spain and the United Kingdom are:
              Last edited by $Lauri$; 11.03.10, 21:42.

Comment

• vapsik
                Klubi Liige
                • Apr 2009
                • 5462

Direct bank transferiga saabki ju Eesti panka raha. Milles probleem?

Comment

• ingu
                  Bännitud
                  • Jan 2010
                  • 1283

Kas keegi on selle ostnud? On päriselt sama ilus kui pildil?

E: fak ma ei vaadanudki, et out of stock, juhul kui kellegil sellist tutikat 176 cm pikkusele seisma peaks andke teada :D
                  Last edited by ingu; 12.03.10, 01:00.

Comment

• $Lauri$
                    Õpihimuline Mängur
                    • Aug 2009
                    • 479

Algselt postitas vapsik Vaata postitust
                    Direct bank transferiga saabki ju Eesti panka raha. Milles probleem?
                    Probleem oli selles, et ei näinud seda võimalust nimekirjas ja kuna praegu boonus jookseb ei saanud järgi vaadata ka. Aga tänud! :)

Comment

• taasver
                      Grinder
                      • Oct 2008
                      • 584

Algselt postitas ingu Vaata postitust
                      http://www.pokerstars.com/vip/store/...ing&prod=cl-29
                      Kas keegi on selle ostnud? On päriselt sama ilus kui pildil?

E: fak ma ei vaadanudki, et out of stock, juhul kui kellegil sellist tutikat 176 cm pikkusele seisma peaks andke teada :D
                      Pildil näeb hea välja küll, päriselt minu arust nii äge ei ole, aga samas midagi viga ka pole.

Mul tutikas L suurus praegu seisab ja endale vb veits väike (umbes 180 pikk). Aga ma arvan, et võtan ise varsti kasutusse ja ära ei müü.
                      Seda pusa võib siin teistel ka leiduda, sest oli vahepeal soodukaga müügis ja päris paljud tellisid.

Comment

• ingu
                        Bännitud
                        • Jan 2010
                        • 1283

Algselt postitas taasver Vaata postitust
                        Pildil näeb hea välja küll, päriselt minu arust nii äge ei ole, aga samas midagi viga ka pole.

Mul tutikas L suurus praegu seisab ja endale vb veits väike (umbes 180 pikk). Aga ma arvan, et võtan ise varsti kasutusse ja ära ei müü.
                        Seda pusa võib siin teistel ka leiduda, sest oli vahepeal soodukaga müügis ja päris paljud tellisid.
                        Kaks PSi juba tulnud jep, eks ma vaatan ostan endale ka ära kui IRL ka meeldib.

Comment

• raunsz
                          Vana Tegija
                          • Jan 2010
                          • 1492

Keegi saaks teha väikese teene? Tahaks ka igaks juhuks cash out teha 15n-dani, hiljem kannaks tagasi ka ehk kui tilt üle starsi peale. Buddy cashout'ga siis. Mul pole praegu mingeid välismaiseid kontosid, krediite jms..

Comment

• kuco
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 1910

Algselt postitas raunsz Vaata postitust
                            Keegi saaks teha väikese teene? Tahaks ka igaks juhuks cash out teha 15n-dani, hiljem kannaks tagasi ka ehk kui tilt üle starsi peale. Buddy cashout'ga siis. Mul pole praegu mingeid välismaiseid kontosid, krediite jms..
                            Tagasi peab kandma ka või?

Comment

• ingu
                              Bännitud
                              • Jan 2010
                              • 1283

Trademaa. Ma sain kell 6 magama, nüüd 11.30 ärkasin. Hakkasin oma Pokerstarsi logima, vale parool. WTF. Proovisin teisest arvutist. Sama nuss. Proovisin MSNi. Ka sama jama. Teistesse kohtadesse sain sisse. Siis läksin oma maili peale, mulle oldi saadetud
                              Dear ESTingu

Your temporary password is xxxxxxxxX

Tra ma ei kujuta ettegi kuidas keegi parooli teada saanud. Mul ei olnud üldse kerge parool ka. Õnneks sain starsi sisse kuna keegi oli mu mailile uue parooli tellinud ja cash alles.
                              Kohe üldse ei saa aru mis toimub. Keegi muutis parooli ära ja tellis mu mailile uue parooli, aga cashi ära ei võtnud. Any ideas?

Comment

• ingu
                                Bännitud
                                • Jan 2010
                                • 1283

Trademaa. Ma sain kell 6 magama, nüüd 11.30 ärkasin. Hakkasin oma Pokerstarsi logima, vale parool. WTF. Proovisin teisest arvutist. Sama nuss. Proovisin MSNi. Ka sama jama. Teistesse kohtadesse sain sisse. Siis läksin oma maili peale, mulle oldi saadetud
                                Dear ESTingu

Your temporary password is xxxxxxxxX

Tra ma ei kujuta ettegi kuidas keegi parooli teada saanud. Mul ei olnud üldse kerge parool ka. Õnneks sain starsi sisse kuna keegi oli mu mailile uue parooli tellinud ja cash alles.
                                Kohe üldse ei saa aru mis toimub. Keegi muutis parooli ära ja tellis mu mailile uue parooli, aga cashi ära ei võtnud. Any ideas?

Comment

Working...