Mõtlesin, et tellin paar/kolm suurt chipikohvrit, plaanis väike turniir korraldada sõbradega ja sooviti korralike chipivirnasid, mida liigutada :D. Hind on iseenesest suhteliselt krõbe võrreldes kasvõi pokershopiga, aga kas need PS plastikchipid on sama kvaliteediga, kui novaluxi, k-rauta vms firma kraam?
Re: *** PokerStars - Küsimused, Probleemid siia ***
Ma ei tea kas ma olen loll või paneb stars segast.
Nimelt tahtsin täna cashouti teha PS'st moneybookersisse, aga kui sisestan summa palju tahan siis lööb 3 varianti.
You have following payment options:
1)NETeller account xxxx.xxxx@mail.ee
2)cashout request to wire transfer
3)check in
Nagu wtf. Mul pole kunagi netellerit kasutanud ja pole seal isegi kontot. Alati olen moneybookersisse kandnud.
Algselt postitas Ghost0
Ma ei tea kas ma olen loll või paneb stars segast.
Nimelt tahtsin täna cashouti teha PS'st moneybookersisse, aga kui sisestan summa palju tahan siis lööb 3 varianti.
You have following payment options:
1)NETeller account xxxx.xxxx@mail.ee
2)cashout request to wire transfer
3)check in
Nagu wtf. Mul pole kunagi netellerit kasutanud ja pole seal isegi kontot. Alati olen moneybookersisse kandnud.
Mul oli sama, jama ja MB-sse ei saa enne kanda, kui sealt uuesti sissemakse on tehtud, sest viimasest sissemaksest on liiga palju aega möödas (täpset aega ei mäleta, aga mingi 6 kuud või midagi sellist). Seda ei tea, miks seda netellerit pakutakse nii hoolega.
kui teha SEB nt sissekanne 5000 eek, ning oletame, et hitin turna 20 000, kas saan selle 20 000 kohe wire transferiga välja kanda samale SEB kontole ja kaua selline asi aega võtab ?
Comment