*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pastilaa
    kuum poiss
    • Apr 2009
    • 7518

Re: *** PokerStars - Küsimused, Probleemid siia ***

Mis kõige tähtsam - rikutud on nüüd sõprussuhe, sest kes sõbrale nii vähe kannab!

Buddy transfer ei ole cashout.

Comment

• StripPoker
      Grinder
      • Sep 2009
      • 609

Naine tegi konto ja kandsin 25$ NL2s mängimiseks talle. Ööd ma diivanil ei pidanud õnneks veetma.

Seega saan ikka boonust kasutada. Õhtul siis starsi sissekanne ja hakkan boonust ootama.

Comment

• Davy
        Vana Tegija
        • Oct 2008
        • 1341

Algselt postitas lenC
        <Stat GroupName="Misc" ColumnName="Stars VPP 2010" ColumnName="VPP 2010" ValueExpressions="sum(round(cast(((cast(pkh.rakeam ount as numeric)*5.5)/100)/pkh.numberofplayers as numeric),2)) as NewStarsVPPS2" Evaluate="NewStarsVPPS2" ColumnHeader="VPP 2010" ColumnFormat="0.00" ColumnWidth="*" Tooltip="New VPP" />

<Stat GroupName="Misc" ColumnName="Stars VPP per Hand 2010" ValueExpressions="sum(round(cast(((cast(pkh.rakeam ount as numeric)*5.5)/100)/pkh.numberofplayers as numeric),2)) as NewStarsVPPS2" Evaluate="NewStarsVPPS2/1.0/TotalHands" ColumnHeader="New Stars\nVPPS\nPer Hand 2010" ColumnFormat="0.00" ColumnWidth="*" Tooltip="Stars VPP Points earned per hand based on new calculation" />

copyge tsitaadi sisu notepadi ja salvestage kausta C:\Program Files\RVG Software\Holdem Manager\Reports nimega "customstats", tehke restart HM-le ja siis peaks reportsidesse saama lisada("+" seal vasakul servas) uued statid, mis näitavad uusi VPP-sid õigesti.
        Kui te 6-e... teete 5.5-x saate 6 max new vip(siin üleval olen ise juba teinud). Mul näitab hetkel sajandiku pealt asja õigesti.

Loomulikult saab siin nime muuta ja eraldi FR ja 6maxi jaoks need statid teha.

Ametlikult tuleb uue HEM versioonina need starsi uued vip süsteemid.

Comment

• StripPoker
          Grinder
          • Sep 2009
          • 609

http://www.e24.ee/?id=208465 piiramistest :(

Comment

• pastilaa
            kuum poiss
            • Apr 2009
            • 7518

Algselt postitas StripPoker
            Sinu loogika alusel tuleks see link iga pokkeritoa teema alla suruda?

Comment

• StripPoker
              Grinder
              • Sep 2009
              • 609

Absoluutselt!

Comment

• wza24
                Räme Fish
                • Dec 2009
                • 12

Rääkides Pokerstarsist ja ligipääsu piiramisest, siis aasta lõpus võis eesti telekanalitel päris palju PSi reklaami näha. Oli see lihtsalt suvaline aastalõpu marketingirahade kulutamine või on neil tõsisem huvi kohaliku turu vastu... Ja kes neid Eestis üldse esindab?

Comment

• ESTPatrick
                  Olümpsi Mägi Aivar
                  • Nov 2008
                  • 5572

minumeelest rääkigu mida nad tahavad, kuid seni kuni reaalselt miski seal mängimast ei piira on kõigil savi ma usun

Comment

• pastilaa
                    kuum poiss
                    • Apr 2009
                    • 7518

Algselt postitas ESTPatrick
                    minumeelest rääkigu mida nad tahavad, kuid seni kuni reaalselt miski seal mängimast ei piira on kõigil savi ma usun
                    Nii on.

Comment

• tolmuahv
                      Klubi Liige
                      • Feb 2009
                      • 2502

Algselt postitas ESTPatrick
                      Kõigil ei ole savi. Minul näiteks ei ole. Ja ma ei mõista suhtumist, et "tegeleme asjaga siis, kui enam midagi teha ei saa". Kui ISP-d, pangad, maksuamet, kasiinod on hetkel asjaga aktiivselt tegelemas, siis kõige enam mõjutatud osapool - mängijad - arvavad, et pohhui, ignoreerime kuni saab. Minu meelest tuleks täna juba rääkida praktilistest lahendustest selle pasa endast eemale juhtimiseks ja alternatiivide leidmisest kui ühel hetkel on uudis väljas, et homsest bännivad ISP-d ligipääsu. Samuti ootaks, et loodud selts võid seltside liit läheks ja selgitaks mõnele funktsionärile rahulikult ja aeglaselt, mida nad teevad. Selle asemel tehakse siin vastavas teemas teismeliste poolt seni idiootseid nalju, kuni teema kinni pannakse. Mis seal ikka, mul on vaid hea meel, et minu elatis pokkeri mängimisest ei sõltu.

Comment

• lenC
                        Administraator
                        • Oct 2008
                        • 6440

Minul on ka savi ja kõrini tervest sellest kammist, on ju öeldud, et seda seadust ei saa täielikult realiseerida ja vastumeetmed on ühe googeldamise kaugusel.

Comment

• StripPoker
                          Grinder
                          • Sep 2009
                          • 609

Küsimus NY 25% reload bonuse kohta (kuna ma ise blocki tõttu nende lehele hetkel ligi ei saa) , et kui 600$ sisse lükata siis kas 150$ boonuse saab ainult siis kui 3000 VPP täis tehtud 3 kuuga? Kas 1500 VPP eest saab 75$ või ei saa muffigi?

Comment

• lenC
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 6440

tuleb 1-e osana siis kui boonus clearitud

Comment

• StripPoker
                              Grinder
                              • Sep 2009
                              • 609

Ei saanud vastusest aru, et kas PEAB 3000 täies tegema? Kui ei tee siis kas saab vastavalt tehtud VPPdele protsentuaalselt väiksema boonuse? Ehk siis näiteks 1000 VPP eest 50$ jne.

Comment

• lenC
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 6440

PEAB 3000 täis tegema, kui ei tee, siis ei saa midagi

Comment

Working...