Re: *** PokerStars - Küsimused, Probleemid siia ***
tegin väikse cashouti PS kontolt otse pangakontole, raha saabud aga saabus kusagile välislaekumiste alla. Kas nüüd tuleb veel oodata et saada tavalisele kontole või ise tuleb midagi teha ?
Algselt postitas teerajaja
tegin väikse cashouti PS kontolt otse pangakontole, raha saabud aga saabus kusagile välislaekumiste alla. Kas nüüd tuleb veel oodata et saada tavalisele kontole või ise tuleb midagi teha ?
obv, et ise peaksid netis ära vahetama. imelik, et tuli EURides, mul ikka kohe EEKudes konvertituna tulnud.
Swedis on mul tavakontoga nii olnud, et kui dollarites tuleb raha kontole, siis järgmiseks päevaks konverditakse see automaatselt päevakursi järgi kroonidesse.
mul siuke küsimus et kui teha sunday millionile buy in fpp-dega ja siis panna unregister kas siis saan tagasi ka fpp-d või juba tourney dollareid :D, vist ikka fppd?
siin oli kusagil sellest juttu, aga ma ei lea. Mul käib starsis First deposit bonus ja kui ma tahaks cashoudi teha, siis see boonus tiksub ikka lõpuni, mis praegu vabastamisel on?
"Player deposits $58. He gets $58 of pending bonus that will release in $10 increments every time he earns 170 VPPs (the last increment will be $8 and require 17 x 8 = 136 VPPs) for the next 6 months or until the instalment is fully cleared. If he cashes out after making this deposit no further deposits will count, even if they are made in the deposit period. He will still be able to earn the first $58."
Comment