*** AMETLIK SKRILL/MONEYBOOKERS: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • isutuba
    Grinder
    • Sep 2009
    • 633

Re: *** Ametlik Moneybookersi Teema - probleemid, küsimused jne ***

Mul ei lugenud automaat(SEB) 1 kord kaart välja,läksin teise automaadi juurde(SWED) ja no probem,poodides kah on juhtunud paar x ,et ei võta kaarti omaks,seega proovi uuesti ei usu,et sul vigane kaart ,vast oli kokkusattumus poe ja automaadi juures ,et ei töötanud.

Comment

• Relamz
      Vana Tegija
      • Jan 2010
      • 1467

Algselt postitas Liquicity Vaata postitust
      Kui poes maksta ei saa ja automaadist ütleb et no transaction siis tavaliselt ajutine tehniline rike...endal olnud mitme aasta jooksul 4-5 korda nii
      Kui üldse välja ei loe siis vist kaardi rike
      Automaat ei lugenud üldse kaarti välja. Uurisin kaarti valguse käes lähemalt ja märkasin, et seal kiibil on ikka väike kriim peale tulnud. Kaart on rahakoti vahel teiste kaartidega külg külje vastu hõõrumist teinud. Eks teine kord olen targem ja panen MB kaardi ilusti eraldi lahtrisse.

Comment

• isutuba
        Grinder
        • Sep 2009
        • 633

proovisid ainult 1 automaadis? nagu ma juba mainisin siis mul kah too kord sebi automaat kaarti ültse välja ei lugenud

Comment

• Relamz
          Vana Tegija
          • Jan 2010
          • 1467

Algselt postitas isutuba Vaata postitust
          proovisid ainult 1 automaadis? nagu ma juba mainisin siis mul kah too kord sebi automaat kaarti ültse välja ei lugenud
          Käisin enne uuesti 2 automaadi juures ja ikka ei lugenud.

Comment

• udikaz
            Pokkerihai
            • Nov 2009
            • 1946

sul võib kiip rikutud olla. ära kanna kõiki oma magnetkaarte koos. Ilmselt pead siis uue kaardi tellima. mul näiteks id kaarti ei loe lugeja välja sest kiip on viga saanud.

Comment

• Relamz
              Vana Tegija
              • Jan 2010
              • 1467

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
              mul näiteks id kaarti ei loe lugeja välja sest kiip on viga saanud.
              Mul täpselt sama lugu. Aitäh, et meelde tuletasid. Viskan nüüd kaardid ilusti eraldi lahtritesse.

Comment

• minbetmillionaire
                Õpihimuline Mängur
                • Jan 2010
                • 363

panga väljamaksele 1.80 eur fee peale keevitatud? või ma olen ainus? not cool

Comment

• oohoh
                  Grinder
                  • Oct 2009
                  • 547

see on ju koguaego lnud, või tõstesti nüüd 3.6 peale?!?

Comment

• minbetmillionaire
                    Õpihimuline Mängur
                    • Jan 2010
                    • 363

Algselt postitas oohoh Vaata postitust
                    see on ju koguaego lnud, või tõstesti nüüd 3.6 peale?!?
                    a juu ma ajan segast siis, olen koguaeg mõelnud et panka kandmine tasuta

Comment

• MTTSNG
                      Endine kasutaja «ingu». Ebaõnnestunud diil: SIIN
                      • Sep 2011
                      • 621

Mis tähendab, et MB on kalkulaatoriga ? On seal mingit sellist varianti üldse, ise pole nagu märganud.

Comment

• estdonk
                        Õpihimuline Mängur
                        • Sep 2011
                        • 450

PIN kalkulaatorit mõtled? Kui VIP pole siis saab tellida 15 EUR eest. Saada kiri supporti või oli security@moneybookers.com ja lase see endal enableda. Siis tekib security menüü kust saad tellida.

Comment

• MTTSNG
                          Endine kasutaja «ingu». Ebaõnnestunud diil: SIIN
                          • Sep 2011
                          • 621

Ma ei teagi mida ma mõtlen :P Üks kes pidi raha saatma, ütles et MB kalkulaator on kaugel ja saab ülekande teha mingi aeg hiljem ja selle jäingi mõtlema, et WTF. Pole kuulnud ega märganud sellist asja.

Comment

• isutuba
                            Grinder
                            • Sep 2009
                            • 633

hiljuti on kaartiga makstes pidevalt visanud ette ,et viga kiibi lugemises ja peale paar korda proovimist olen saanud ikka makstud.Kiip tundub iseenesest korras ja olen kaarti alati rahakottis eraldi hoidnud.Any toughts? Kuna kaart on hästi hoitud ei oska muud arvata kui rigged kaart,kui see kamm jätkub ja lõpuks enam kaarti ültse välja ei loe,siis nõuan mbrilt uue free kaardi

Comment

• Firzen
                              Grinder
                              • Oct 2008
                              • 605

Algselt postitas isutuba Vaata postitust
                              hiljuti on kaartiga makstes pidevalt visanud ette ,et viga kiibi lugemises ja peale paar korda proovimist olen saanud ikka makstud.Kiip tundub iseenesest korras ja olen kaarti alati rahakottis eraldi hoidnud.Any toughts? Kuna kaart on hästi hoitud ei oska muud arvata kui rigged kaart,kui see kamm jätkub ja lõpuks enam kaarti ültse välja ei loe,siis nõuan mbrilt uue free kaardi
                              Mul ka vahel sama probleem ning olen ka MB-sse helistanud selles asjus. Vastuseks on mulle öeldud, et neil on teatud hetkedel olnud probleemid kaardimaksetega, mingid tõrked jms nagu eesti pankadelgi vahel, kui terminalid ei tööta. Pole küll hiljuti proovinud maksta, aga ilmselt see probleem.

Comment

• MrT2inem
                                Jube Noob
                                • Dec 2009
                                • 132

E: Sain ise targemaks.
                                Last edited by MrT2inem; 29.03.12, 16:29.

Comment

Working...