*** AMETLIK SKRILL/MONEYBOOKERS: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • junkman
    Jube Noob
    • Mar 2010
    • 156

Re: *** Ametlik Moneybookersi Teema - probleemid, küsimused jne ***

Sain korda, liiga suurt summat tahtsin panna.

Comment

• privador
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3951

mul küsimus. Oletame, et su kontod on mingil põhjusel arestitud vms
      Kas nn täiturite ja muude inst käsi ei ulatu moneybookersini?
      st mb kaardiga saab cashi alati välja võtta

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

Algselt postitas privador Vaata postitust
        mul küsimus. Oletame, et su kontod on mingil põhjusel arestitud vms
        Kas nn täiturite ja muude inst käsi ei ulatu moneybookersini?
        st mb kaardiga saab cashi alati välja võtta
        Ei tohiks ulatuda jah.

Comment

• isutuba
          Grinder
          • Sep 2009
          • 633

ei saa nad jah mb kontolt midagi võtta ega arestida

Comment

• Madis Very
            Bännitud
            • Aug 2009
            • 2951

Aga miks nad ei saa ?
            Aga kas välismaa pangast saaks ? Näiteks kas või Läti omast.

Ei ole probleeme niisama huvitab :D.

Comment

• isutuba
              Grinder
              • Sep 2009
              • 633

pankadega on teine teema ,kui kohtutäitur väga tahab ja summad suured siis ta hakkab asju ajama selle riigi kohtutäituritega kus sul on panga konto ja oled ikkagi kohustatud maksma, e-walletid nagu paypal ,skill jne neid ei saa kohtutäitur arestida,põhimõtteliselt ei ole tal võimalik kuidagi teadagi saada et sul on seal konto ja seal on raha jne...Kui saaks oleks umbes sama nagu artestidakse sinu pokkeri konto kuskil x itaalia pokkeri saidil ja kohtutäitur võtab raha ära

Comment

• privador
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3951

pankadega on teine teema ,kui kohtutäitur väga tahab ja summad suured siis ta hakkab asju ajama selle riigi kohtutäituritega kus sul on panga konto ja oled ikkagi kohustatud maksma, e-walletid nagu paypal ,skill jne neid ei saa kohtutäitur arestida,põhimõtteliselt ei ole tal võimalik kuidagi teadagi saada et sul on seal konto ja seal on raha jne...Kui saaks oleks umbes sama nagu artestidakse sinu pokkeri konto kuskil x itaalia pokkeri saidil ja kohtutäitur võtab raha ära
                +1 kohtutäitur võib saada välispankade arvetele ligi. Kuid olen kahtlasel seisukohal e-walletite suhtes.

Teiseks ei pruugi kohtutäitur teadagi, et sul seal konto on.

Ainuke point on see, et kuidas nt MB hoida nn aktiivsena. Kas MB ei taha verifitseerimist läbi panga konto aeg-ajalt?

Comment

• kjmrc
                  Pokkerihai
                  • Aug 2009
                  • 4541

Minul tahtis lambist hiljuti.. Aga olen nüüd sellega jännis, kuna nad pole siiamaani dummy deposiiti teinud, olen migni 4x uuesti requestinud.. Eiteagi mida teha!

Comment

• isutuba
                    Grinder
                    • Sep 2009
                    • 633

Hmm lambist tahavad et dummy depoY teeksid ja seni kaua on ülekanded siis piiratud kuni tehtud?
                    Mul endal tegemata kuna ma tegin vanale mbile selle dummy ja enam seda panka kasutada ei saa ja muud ei ole.
                    Mul muidu kõik muu vertification tehtud ,kas mind võib kah siis sama saatus oodata et varsti küsivad minult seda duppy depot ja siis ülekandenid ei saa teha?

Comment

• kjmrc
                      Pokkerihai
                      • Aug 2009
                      • 4541

Kle jah.. ma arvan küll, et sul sama staatus.. Niikaua ei saa raha panka kanda, aga mb kaardiga saab asjad ära aetud

Comment

• Owner85
                        Klubi Liige
                        • Aug 2009
                        • 2146

mul ka mingi dummy depoga jama aga tegin 9ndal veb cashoudi MBst to panka ja tna avastasin postkastist tšekki sama summa väärtuses aga tšekki saan rahaks teha Düsseldorfis WTF :)ja üleeile kirjutasin neile tigeda kirja et kus mu raha on ja nemad vastasid selle peale et oodake selle nädala lõpuni ja kui ei ole siis võtke uuesti ühendust siis hakkame uurima,selle jama ära scannimia ja neile hammaste vahele saatma!

Comment

• Tigrano
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 7614

See cheki värk on küll kõva nali :)

Comment

• Owner85
                            Klubi Liige
                            • Aug 2009
                            • 2146

läksin panka tsekki rahaks tegema ja öeldi,et saab kyll aga läheb kuni 5ndl aega,krt hollywoodi filmides saavad nad insta rulli ju,niisiis,saatsin kirja MBsse et tühistage tsekk ära ja shipige raha tagasi MB kontole,öeldi et sellega läheb veidi aega ja tsekki canseldamine maksab 25€,päris tore,ok läksin panka et pohh,võin oodata see 5ndl ka,FAIL pank täna kinni,vähemalt saab korralikult liigutada ennast :)

Comment

• Cypher0
                              Pokkerihai
                              • Jan 2010
                              • 1512

Algselt postitas Owner85 Vaata postitust
                              läksin panka tsekki rahaks tegema ja öeldi,et saab kyll aga läheb kuni 5ndl aega,krt hollywoodi filmides saavad nad insta rulli ju,niisiis,saatsin kirja MBsse et tühistage tsekk ära ja shipige raha tagasi MB kontole,öeldi et sellega läheb veidi aega ja tsekki canseldamine maksab 25€,päris tore,ok läksin panka et pohh,võin oodata see 5ndl ka,FAIL pank täna kinni,vähemalt saab korralikult liigutada ennast :)
                              Epic odüsseia ikka selle papiga, loodan et nälga ei jää vahepeal.:D

Comment

• virukunn
                                Pokkerihai
                                • Jul 2010
                                • 2036

Infoks mõnele, kes ei tea mis kursis mastercardi tellida:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

Working...