*** AMETLIK SKRILL/MONEYBOOKERS: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • OuMaiGaad
    Õpihimuline Mängur
    • Feb 2010
    • 482

Re: *** Ametlik Moneybookersi Teema - probleemid, küsimused jne ***

Algselt postitas pukkmaster Vaata postitust
    kui sul MB kontol näiteks 25$ ja paned starsist buy chips 25$ siis ta ei lase. pead 24$ panema. veits võtab MB raha vahelt.
    Ma olen küll pannud täpselt sendi pealt selle summa mis mb arvel on ja on ilusti läbi läinud.

Comment

• pukkmaster
      Jube Noob
      • Sep 2009
      • 126

mul pole, alati on visanud uuesti log in sisse olen juranud mingi 10 korda järjest ja siis panin natukene vähem siis lasi läbi...

Comment

• amarilo
        Räme Fish
        • Mar 2010
        • 10

Tere , suht imelik küsimus aga kuidas ma saan otse sealt seb kanda endale ? mingit eraldi kaarti ei pea olema ? Ma alles tegin ka endale selle konto ja ple nagu asjaga päris kursis ka

Comment

• Tarmonator
          Lingiparandaja
          • Oct 2008
          • 3274

Algselt postitas pukkmaster Vaata postitust
          mul pole, alati on visanud uuesti log in sisse olen juranud mingi 10 korda järjest ja siis panin natukene vähem siis lasi läbi...
          tigrano ajas mulle ka kunagi sellist jama, et ei saa panna seda summat mis sul MB's on.
          tegelikkus on aga selline, et ikka saab küll. teatavatel põhjustel (vanemad olijad teavad mis põhjustel ) kandsin ma mingi aeg ikka tihedalt raha pokkeritubade ja MB vahel. Kõik toad obv USD ja MB ka USD. Ja pole minu silm veel näinud kordagi mingit erinevust kahe koha vahel.
          Ehk siis kui mul on 1000$ mb's siis see 1000$ jõuab ka mu pokkerikontole ja vastpidi.

Comment

• olavike
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1269

Algselt postitas amarilo Vaata postitust
            Tere , suht imelik küsimus aga kuidas ma saan otse sealt seb kanda endale ? mingit eraldi kaarti ei pea olema ? Ma alles tegin ka endale selle konto ja ple nagu asjaga päris kursis ka
            Sisestad oma pangakonto, verifyd selle ära (võtab 1-2 päeva) ja kannad ilusasti MB pealt SEB kontole raha.

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Algselt postitas Tarmonator Vaata postitust
              tigrano ajas mulle ka kunagi sellist jama, et ei saa panna seda summat mis sul MB's on.
              tegelikkus on aga selline, et ikka saab küll. teatavatel põhjustel (vanemad olijad teavad mis põhjustel ) kandsin ma mingi aeg ikka tihedalt raha pokkeritubade ja MB vahel. Kõik toad obv USD ja MB ka USD. Ja pole minu silm veel näinud kordagi mingit erinevust kahe koha vahel.
              Ehk siis kui mul on 1000$ mb's siis see 1000$ jõuab ka mu pokkerikontole ja vastpidi.
              No see sama asi nagu eri pankades on natuke erinev valuuta kurss ja pokkeritubadel vähemalt toweris oli alati mingi räigem kurss kui mb omal, mis summale väikese vahe sisse tegi. Usu mind

Comment

• yolpa
                Pokkerihai
                • Jun 2009
                • 2669

Kas ATM limiiti on keegi kaardil tõstnud? tüütu on 3k kaupa uut päeva oodata.

Comment

• Rahapada
                  Vana Tegija
                  • Oct 2008
                  • 1178

keegi ütles eelmsiel lehel, et euri tuleku puhul tehakse automaatne muudatus, kroonikontost saab eurikonto?

kus on väiksem fee rahaahetuses, staaris v mb's :D

Comment

• Tigrano
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 7614

Algselt postitas yolpa Vaata postitust
                    Kas ATM limiiti on keegi kaardil tõstnud? tüütu on 3k kaupa uut päeva oodata.
                    3,5k kannatab korraga võtta.

Comment

• EestiMats
                      Grinder
                      • Jul 2009
                      • 625

Kui teen MB-sse kasutaja endale, siis pean esmalt kandma sinna raha oma pangast mitte kuskilt pokkeritoast , jes? Konto valuutaks $ ?

Comment

• Tigrano
                        Administraator
                        • Oct 2008
                        • 7614

Algselt postitas EestiMats Vaata postitust
                        Kui teen MB-sse kasutaja endale, siis pean esmalt kandma sinna raha oma pangast mitte kuskilt pokkeritoast , jes? Konto valuutaks $ ?
                        Igat pidi saab, saad ka kohe pokkerikontolt kanda aga kui tahad pangakontot kinnitada, siis pead kandma pangast mb arvele esmalt.

Valuutaks vist oleks mõistlik juba euro, sest meil tuleb euro ja paljudes pokkeritubades juba ka eurodes kõik käib.

Comment

• EestiMats
                          Grinder
                          • Jul 2009
                          • 625

Ja kui kannan pangast MB-le ennem, et kinnitada seda pangakontot, siis summa võib ükskõik mis suuruses olla?

Comment

• Tigrano
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 7614

Algselt postitas EestiMats Vaata postitust
                            Ja kui kannan pangast MB-le ennem, et kinnitada seda pangakontot, siis summa võib ükskõik mis suuruses olla?
                            Jep, vahet pole peaasi, et pangakonto ära kinnitab sellega.

Comment

• olavike
                              Vana Tegija
                              • Oct 2008
                              • 1269

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
                              Igat pidi saab, saad ka kohe pokkerikontolt kanda aga kui tahad pangakontot kinnitada, siis pead kandma pangast mb arvele esmalt.

Valuutaks vist oleks mõistlik juba euro, sest meil tuleb euro ja paljudes pokkeritubades juba ka eurodes kõik käib.
                              Reeglina siiski pokkerikontolt MB peale enne kanda ei saa, kui pole MB pealt pokkerikontole kannet teinud...
                              Mina igatahes pole sellist pokkerituba kohanud, kus nii saaks.

Comment

• Rahapada
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1178

Peaks uuesti küsima, kui eur utleb, kas eegi kontod automaatselt eurideks lähevad?

Comment

Working...