*** AMETLIK SKRILL/MONEYBOOKERS: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: *** Ametlik Moneybookersi Teema - probleemid, küsimused jne ***

Arvan, et euro on parem valik, krediitkaardid ja asjad ka eurodes ning varsti kõik eurodes meil endal ka siin banaanivabariigis.

Comment

• nikitheone
      Mr. Puujalg
      • Aug 2009
      • 6446

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
      Arvan, et euro on parem valik, krediitkaardid ja asjad ka eurodes ning varsti kõik eurodes meil endal ka siin banaanivabariigis.
      tee mb taalades ja netteller eurodes. ja oota. midagi on, paned mb uuesti kinni ja teed ka eurodes.
      &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• oitarvi
        Vana Tegija
        • Jan 2009
        • 1231

Kas full tiltis on ka olemas euro kurss nagu pokerstarsis? Mõtlesin, et kui MB konto laseks teha eurodeks siis full tilti depomise korral ei konverteerita ka midagi ära. Siis oleks bueno.

Comment

• leits
          Hundinui
          • Apr 2009
          • 9562

ftpl pole veel eurot, kuid r22gitakse 2+2 et pidavat utlema

Comment

• oitarvi
            Vana Tegija
            • Jan 2009
            • 1231

Panin vana MB accoundi kinni. Kui ma uut teen siis kas ja kuidas ma pean suppordiga ühendust võtma, et teavitada oma uue konto tegemisest?

Comment

• masterpuppet
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2094

Obv. Vanalt kontolt pead laskma vabastada kõikvõimalikud pangakontod, krediitkaardidiandmed ja isikuandmed. Muidu instaban.

Comment

• oitarvi
                Vana Tegija
                • Jan 2009
                • 1231

Algselt postitas masterpuppet Vaata postitust
                Obv. Vanalt kontolt pead laskma vabastada kõikvõimalikud pangakontod, krediitkaardidiandmed ja isikuandmed. Muidu instaban.
                Siis läks hästi, et ma ei teinud neid. Nüüd peaksin siis vana konto lahti tegema helistades neile ja laskma vabastada kõik andmed?

Comment

• olavike
                  Vana Tegija
                  • Oct 2008
                  • 1269

Tegin väikse arupärimise MB'le, mis saab, kui Eestis tuleb EEK -> EUR (kui hetkel konto siis EEKides). Vastus oli küll ettearvatav, aga parem ikka kindel olla, kui lihtsalt uskuda, et nii on :)

Thank you for contacting Moneybookers Customer Service.

Please be informed that once the Estonian currency is changed to EUR, your Moneybookers account would be automatically updated in accordance to the previous. Then, your future transactions through our system would be processed in EUR.

Comment

• masterpuppet
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2094

Algselt postitas oitarvi Vaata postitust
                    Siis läks hästi, et ma ei teinud neid. Nüüd peaksin siis vana konto lahti tegema helistades neile ja laskma vabastada kõik andmed?
                    Ilmselt saaksid lihtsalt helistades paremini ja ei peaks vana kontot lahti tegema. Lihtsalt helistades seletad kõik ära.

Comment

• janek174
                      Vana Tegija
                      • Mar 2009
                      • 1078

Algselt postitas janek174 Vaata postitust
                      Ei tea, kas on õige koht halada, või nõu küsida, aga räägin oma loo ikkagi ära. Eile hommikul oli mu MB arvel teatud hulk dollareid. Käisin kohalikus kõrtsus söömas, peale seda poes õllevarusid täiendamas. Siis tuli meelde, et telefonil kõneaeg otsas. Astusin sealsamas R-Kioskisse sisse, et kõneaega osta. Müüja teatab mulle rõõmsalt, et teie päevane kulutamise norm on täis (mis on minu teada üsna suur ja mida ma kindlasti kulutanud pole). Jõuan koju ja kontrollin MB-st asjad järgi, kõik õige, päevanorm nullis, teatud summa arvel. Täna hommikul naist poodi saates kontrollin igaks juhuks rahalist seisu ja minu suureks üllatuseks on seal eilsega võrreldes hoopis väiksem summa. Küsimus on selles, et kas on keegi veel midagi sarnast kogenud (et kasutuslimiit lambist lõppeb vms.) või kelle poole üldse oma murega võiks pöörduda.

Asi lahenes nüüd nii, et mingil müstilisel kombel on puuduolev raha kontole pärast 3 päeva tagasi tekkinud. Summa polnud küll suur (miski 50$), aga kahtlane on see värk ikka.
                      Vanasti oli automaat bensiinijaamades kaardiga makstes see häda, et broneeriti tunduvalt suurem summa, kui tegelikult kulus. Ei tea kas siin võib olla tegu mingisuguse samataolise asjaga?

Comment

• wedoit
                        Õpihimuline Mängur
                        • Nov 2008
                        • 458

Kui kuskil hotellis annad kaardi, et nad ära bronniks, siis MB kontol näitab, et raha on olemas, aga kui maksma lähed, siis ütleb et ei ole seda raha. Olin Islandil alles ja lasin konto bustoks seal nii. Kusjuures check-in'is mingi Serbia immigrant seletas, et nemad ei bronni kredikalt raha ära. HUI! :D Lõpuks ei saanudki teada palju nad ära bronnisid enne kui arvet makstes ütles, et limiit täis.
                        Last edited by wedoit; 20.04.10, 09:55.

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Hotellides kaardiga makstes veel see jama, et võidakse vabalt bronnida suurem summa ära ja hiljem kantakse tagasi. Meil Lätis oli reaalne hotelliarve 5k kanti aga kaardilt võeti maha 15k, ülejäänud 10k prantsatasid kolme nädala pärast tagasi kontole.

Comment

• -andres-
                            Moderaator
                            • Oct 2008
                            • 4546

Algselt postitas janek174 Vaata postitust
                            Asi lahenes nüüd nii, et mingil müstilisel kombel on puuduolev raha kontole pärast 3 päeva tagasi tekkinud. Summa polnud küll suur (miski 50$), aga kahtlane on see värk ikka.
                            Vanasti oli automaat bensiinijaamades kaardiga makstes see häda, et broneeriti tunduvalt suurem summa, kui tegelikult kulus. Ei tea kas siin võib olla tegu mingisuguse samataolise asjaga?
                            MB'l oli eelmise nädala lõpus paljude kasutajate MB krediitkaartidega miski tehniline jama. Endal oli ka, asi oli selles, et peale seda kui paari päeva tagant tehakse su kontol krediitkaardi "clearing", siis ta arvestas miskit valesti ja endal oli vahepeal 300$ niiviisi kontolt kadunud, eile igatahes asi lahenes ja sain asjad korda.

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

Maxa papp siis ära :D

Comment

• ropka11
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1008

Algselt postitas -andres- Vaata postitust
                                MB'l oli eelmise nädala lõpus paljude kasutajate MB krediitkaartidega miski tehniline jama. Endal oli ka, asi oli selles, et peale seda kui paari päeva tagant tehakse su kontol krediitkaardi "clearing", siis ta arvestas miskit valesti ja endal oli vahepeal 300$ niiviisi kontolt kadunud, eile igatahes asi lahenes ja sain asjad korda.
                                Täpselt sama jama.Avastasin ka täna kontolt mingi üle 120$ rohkem kui nädalavahetusel ja ma veel mõtlesin, et kus ma nädalavahetusel niikõvasti puristasin.

Aga neid makseid on ikka väga halb sealt historyst vaadata.Mul tulevad mõned makse sooritamise kuupäevad ikka väga suure nihkega.

Comment

Working...