*** AMETLIK SKRILL/MONEYBOOKERS: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • 2ssapaar
    Õpihimuline Mängur
    • Nov 2008
    • 423

Re: *** Ametlik Moneybookersi Teema - probleemid, küsimused jne ***

kui ma tahan mb-st raha välja võtta, siis kumb oleks vähem kulukas kas mb kaardiga atm-ist või mb->swedbank (mb valuuta on usd)?

atm-ist võttes läheb €1.8 + foreign exchange fee 2.49%. Loll küsimus: näiteks kui võtan $100 välja, siis kas läheb €1.8 + $2.49?

tehes withdraw panka, näitab et läheb $2.41. Kas sinna lisandub siis valuuta vahetuse hind swedbank'i kursi järgi?

Comment

• Viiidrik
      Jube Noob
      • Dec 2009
      • 128

Kandsin pokerstarsist raha MB-sse, emailid tulid kõik, et raha on üle kantud jne...aga MB kontol näitab , et balance on see summa, mis kandsin aga aivable balance on 0. Ja raha välja võtta ei saa automaadist. On kellegil sama juhtunud?

Nüüd avastasin veel, et historys näitab, et nagu ma oleks 250 eur välja kandnud automaadist üle tunni aja varem, kui raha alles sinna peale laekus ja ennem oli mu kontol 0 euri.
      Last edited by Viiidrik; 11.02.13, 18:39.

Comment

• Spewmonkey
        Seina Augustaja
        • Oct 2008
        • 2293

Algselt postitas 2ssapaar Vaata postitust
        kui ma tahan mb-st raha välja võtta, siis kumb oleks vähem kulukas kas mb kaardiga atm-ist või mb->swedbank (mb valuuta on usd)?

atm-ist võttes läheb €1.8 + foreign exchange fee 2.49%. Loll küsimus: näiteks kui võtan $100 välja, siis kas läheb €1.8 + $2.49?

tehes withdraw panka, näitab et läheb $2.41. Kas sinna lisandub siis valuuta vahetuse hind swedbank'i kursi järgi?
        Withdraw panka on see sama €1.8=$2.41. Valuuta vahetuse hind lisandub kindlasti, aga ei oska ausalt öeldes öelda kas swedbanki kursi järgi või ikkagi mb enda.

Comment

• estdonk
          Õpihimuline Mängur
          • Sep 2011
          • 450

Endal ka hetkel available balance näitab et on 0. Pole küll hiljuti kandnud välja aga see mis peal oli näitab et on 0. Küllap nendepoolne kala jälle...

Comment

• ropka11
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1008

Algselt postitas 2ssapaar Vaata postitust

Pakun välja,et kasulikum ikka MB kaardiga.
            Kui sul kaart ja MB mõlemad USD.Siis pidi mastercardi kursiga valuutavahetus minema mitte MB kursiga mis on röövelik.
            Kui panka kannad ja arve EUR-ides siis läheb vallutavahetusele rohkem.

Comment

• Murdock
              Grinder
              • Jun 2010
              • 690

Lase MB valuuuta EUR-ideks muuta

Comment

• 2ssapaar
                Õpihimuline Mängur
                • Nov 2008
                • 423

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
                Withdraw panka on see sama €1.8=$2.41
                true that:D
                Algselt postitas ropka11 Vaata postitust
                Kui sul kaart ja MB mõlemad USD.Siis pidi mastercardi kursiga valuutavahetus minema mitte MB kursiga mis on röövelik
                kui tõsi, siis see küll hea uudis
                Algselt postitas Murdock Vaata postitust
                Lase MB valuuuta EUR-ideks muuta
                ega see vist nii lihtne ei ole? peab vip olema ja what not

Comment

• raidov
                  Õpihimuline Mängur
                  • Mar 2009
                  • 436

Mul oli ka sama teema, nii enda kui naise bookers olid mõlemad eile lambist 0is praegu vaatasin, siis oli raha tagasi tulnud...

Comment

• supernova66666
                    Grinder
                    • Nov 2012
                    • 732

Mul lampi MB konto lukku pandud. Tahavad dokumente. Saatsin 3-4 päeva tagasi ära, siiani lukus.
                    Õnneks MB kaartiga osta saab, lihtsalt sisse ei saa logida aga nuss ikkagi

Comment

• saugakarel
                      FPP Pro
                      • Oct 2008
                      • 288

Algselt postitas supernova66666 Vaata postitust
                      Mul lampi MB konto lukku pandud. Tahavad dokumente. Saatsin 3-4 päeva tagasi ära, siiani lukus.
                      Õnneks MB kaartiga osta saab, lihtsalt sisse ei saa logida aga nuss ikkagi
                      See on arvatavasti parooli automaatne uuendus. Ilma teatamata tegid mulle ka. Kerge hämming oli, aga pärast dokkide saatmist sain kohe korda.

Comment

• supernova66666
                        Grinder
                        • Nov 2012
                        • 732

Algselt postitas saugakarel Vaata postitust
                        See on arvatavasti parooli automaatne uuendus. Ilma teatamata tegid mulle ka. Kerge hämming oli, aga pärast dokkide saatmist sain kohe korda.
                        No mina ei tea mis see on. Saatsin veel eile ööse eraldi meili ka neile, et ärge jebige ja tehke nüüd konto lahti, et olen juba dokumendid saatnud. Pole konto lahti ega pole ka vastust.

Comment

• saugakarel
                          FPP Pro
                          • Oct 2008
                          • 288

Helista neile

Comment

• Strawberry
                            Varasemalt kasutaja "romeo"
                            • Aug 2012
                            • 1229

Kui keegi üritab su moneybookersi kontole sisse logida ja 3x vale parooli sisestab, siis läheb konto automaatselt lukku.

Comment

• Nylander
                              Jube Noob
                              • Oct 2009
                              • 175

mb pani konto rahade liigutamised kinni sest otsustasid et tahavad dokumente and stuff, jõudsin starsist kahjuks rahad peale panna enne kui avastasin selle , pühap saatsin dokumendid ära, kui suur on tõenäosus täna asi korda saada ?

Comment

• nikitheone
                                Mr. Puujalg
                                • Aug 2009
                                • 6446

Umbes 0
                                &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

Working...