*** AMETLIK SKRILL/MONEYBOOKERS: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • estdonk
    Õpihimuline Mängur
    • Sep 2011
    • 450

Re: *** Ametlik Moneybookersi Teema - probleemid, küsimused jne ***

Ei tea, pole statistikaga kursis.
    Aga ega see mobiililt helistades ka suurt kallim ei tule.
    EMTga näiteks 0,4418 EUR/min

Comment

• udikaz
      Pokkerihai
      • Nov 2009
      • 1946

ma ei tea ma sain paari euroga asjad korda. ja isegi väga pikalt kestis see kõne. see 40 euri on ikka väga suur liialdus.

Comment

• Spewmonkey
        Seina Augustaja
        • Oct 2008
        • 2293

Skypest helistades saab mingi ~€0.1/min hakkama ju? Vähemalt Eestisse helistades oli €0.089 vist.

Comment

• udikaz
          Pokkerihai
          • Nov 2009
          • 1946

seda enam! ma kasutasin mobiili.

Comment

• Icanbeatthis
            Julm Donk
            • Jun 2012
            • 55

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
            ma ei tea ma sain paari euroga asjad korda. ja isegi väga pikalt kestis see kõne. see 40 euri on ikka väga suur liialdus.
            Eeldame, et 40 EUR on 40 minutit rääkimist, siis ei ole see kohe kindlasti liialdus. Kui helistad neile, kuuled " press one if you want ... ", press 2 if you speak ... jne. Juba see peaks raha võtma. Igasugu isikuandmete jms andmine võtab aega, probleemi kirjeldamine võtab aega, uurimine võtab aega. Teinekord ütlevad, et uurivad mis viga. Probleemi ei lahendata. Pead tagasi helistama. Kogu jama jälle uuesti kirjeldama.
            Ma tean mida ma räägin, sest minu kõne on läinud maksma 25 EUR. Õigemini kõned kokku ühe probleemi vältel.
            Last edited by Icanbeatthis; 17.06.12, 17:58.

Comment

• Spewmonkey
              Seina Augustaja
              • Oct 2008
              • 2293

Algselt postitas Icanbeatthis Vaata postitust
              Eeldame, et 40 EUR on 40 minutit rääkimist, siis ei ole see kohe kindlasti liialdus. Kui helistad neile, kuuled " press one if you want ... ", press 2 if you speak ... jne. Juba see peaks raha võtma. Igasugu isikuandmete jms andmine võtab aega, probleemi kirjeldamine võtab aega, uurimine võtab aega. Teinekord ütlevad, et uurivad mis viga. Probleemi ei lahendata. Pead tagasi helistama. Kogu jama jälle uuesti kirjeldama.
              Eeldame ikka, et 40 EUR on minimaalselt 90min rääkimist, siis see teeb asja juba "natuke" kaheldavaks.

Kui midagi eelnevalt selgusetuks jäi, siis KASUTAGE SKYPE VÄLISMAALE HELISTAMISEKS!

Comment

• Icanbeatthis
                Julm Donk
                • Jun 2012
                • 55

Mina olen üks neist inimestest kes ei kasuta skype.
                Ja miks eeldada, et 40 EUR on minimaalselt 90 min rääkimist, kas kõik paketid on lagi 50 cent / min to London?

Comment

• Spewmonkey
                  Seina Augustaja
                  • Oct 2008
                  • 2293

Mina olen üks neist inimestest kes ei kasuta skype.
                  Ja miks eeldada, et 40 EUR on minimaalselt 90 min rääkimist, kas kõik paketid on lagi 50 cent / min to London?
                  Miks inimesed sinu eest peavad neid asju välja uurima?
                  Skype mittekasutamine on su oma vaba valik ja seega pole mõtet kurta, et sind nööritakse kalliste hindadega.

Comment

• Icanbeatthis
                    Julm Donk
                    • Jun 2012
                    • 55

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
                    Miks inimesed sinu eest peavad neid asju välja uurima?
                    Skype mittekasutamine on su oma vaba valik ja seega pole mõtet kurta, et sind nööritakse kalliste hindadega.
                    WTF sa ajad? Kõigepealt ajad mulle, et lollid saavad kirikus ka peksta ja ainult tundmatud/halvad mängijad omavad probleeme MB-ga.
                    " kas kõik paketid on lagi 50 cent / min to London? " > See ei ole tegelikult küsimus. Ma tean et kõik paketid ei ole alla 50 senti või odavamad, aga sinul pole ma palunud midagi uurida.

Skypega pole mul lihtsalt midagi teha, MB-sse helistan aastas ehk 2-3 korda. Eraldi Moneybookersi pärast ma ei pea ju ometi skype kasutama hakkama .

Comment

• Spewmonkey
                      Seina Augustaja
                      • Oct 2008
                      • 2293

WTF sa ajad? Kõigepealt ajad mulle, et lollid saavad kirikus ka peksta ja ainult tundmatud/halvad mängijad omavad probleeme MB-ga.
                      " kas kõik paketid on lagi 50 cent / min to London? " > See ei ole tegelikult küsimus. Ma tean et kõik paketid ei ole alla 50 senti või odavamad, aga sinul pole ma palunud midagi uurida.

Skypega pole mul lihtsalt midagi teha, MB-sse helistan aastas ehk 2-3 korda. Eraldi Moneybookersi pärast ma ei pea ju ometi skype kasutama hakkama .
                      Ma olen üsna kindel, et kõikidesse(vb on paaril paketil paar erandit) Euroopa suurtesse (lääne)riikidesse on lagi 50c/min.
                      Skype konto ei olegi mingi sunnitud asi. Konto tegemine võtab 5min, aastas paar korda installimine ka teine sama palju, raha peale kandmine 1-2min. Tundub natuke optimaalsem kui telefonikõnede eest 25€ maksta.
                      PS. Swedbank teeb täpselt samasuguseid erroreid ja võtab pärast selgituse/vabanduseta raha ära. Ainus vahe on see, et sinna helistamine on odavam.

Järgmine kord küsi eelnevalt, mis raha päritolu on.

Comment

• Icanbeatthis
                        Julm Donk
                        • Jun 2012
                        • 55

Skype konto tegemine on kerge, sellega nõustun. Instaleerimine samuti. Ainuke aga on, et kuhugi helistada on mikrit vaja. Seda mul, aga pole ja korralik mikker maksab ka 15 vähemalt ma arvan. Ma ei tea, lihtsalt pakun.

Ja kui mulle on eelnevalt saadetud kiri, et võin võita pappi, kui maksan oma kaartiga või võtan kaartiga raha välja ja seejärel tekkib kontole tasuta papp, mis sa ise arvaks, kust see pärineb ???
                        Jääb selline tunne nagu oleksid MB-s töötaja, et seda sitta firmat niimoodi kaitsed.

Comment

• Icanbeatthis
                          Julm Donk
                          • Jun 2012
                          • 55

Muidugi ma ei arva, et sa töötad seal, aga käitud kahtlaselt sedamoodi.

Comment

• Spewmonkey
                            Seina Augustaja
                            • Oct 2008
                            • 2293

Ma arvan lihtsalt, et enamik siinse threadi probleemidest on vähemalt osaliselt kasutajate enda viga/laiskus/rumalus. Pangandusega seotud teemad on päris tihti üsna retarded(eriti Eestis), aga ma veel ei ole märganud, et mingit konkreetset firmat püssi ähvardusel kasutama sunnitakse.

Mina arvaks esimese asjana, et ma otsiks selle kirja üles ja loeks läbi, millised on võimalikud auhinnad. Kui seal on selline rida: "Daily prizes include cash, up to €100, football shirts and Euro 2012 footballs.", siis ma ilmselt saaks aru, et €107 ja €144 ei ole auhinnad. Auhindu võites saadetakse lisaks tavaliselt uus kiri.

Comment

• Icanbeatthis
                              Julm Donk
                              • Jun 2012
                              • 55

Emeilis ei olnud kirjas imo, mis summasi võib võita, lihtsalt you can win cash and all. Hetkel meili tsekkides tuli meelde, et see ei olnudki meil, vaid selline teade tekkis kui logisin MB-sse.

See onmõttetu vaidlus, eeldame et sinule tekkib samuti kontole free money ja oled eelnevalt sellise kirja saanud .
                              Kas sa raiskad oma aega/raha sellele, et veenduda 100%, et see siiski on võidetud papp ?

Comment

• leits
                                Hundinui
                                • Apr 2009
                                • 9562

tasuta lõunaid ei ole olemas ... ma pole yhtegi emaili saand poole a jooksul et skrill tasuta raha pakub, va erinevad kampaaniad ala 5x punktid etc

Comment

Working...