*** AMETLIK SKRILL/MONEYBOOKERS: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • udikaz
    Pokkerihai
    • Nov 2009
    • 1946

Re: *** Ametlik Moneybookersi Teema - probleemid, küsimused jne ***

see võis ka olla poe eksimus. kui esimene kord nende masin näitab et ei loe kaarti välja ja tõmbavad uuesti läbi(teine kord töötab)siis reaalsuses lähebki maha kaks korda see raha, aga MB fikseerib selle ära ja kannab ilusti raha tagasi. mul oli nii, et välismaal pangaautomaadist tahtsin välja võtta ütles, et ei ole piisavalt funde(kuid tglt oli). läksin siis teise automaadi juurde ning sain välja võetud. kontolt läks maha topelt see summa aga üks kõne ja kõik oli lahendatud. pigem oli viga erinevate firmade pangaautomaatides kui MB-s. Tehnika värk - isegi ferrari streigib vahel mis siis et ta väga kvaliteetne auto on :)

Comment

• isutuba
      Grinder
      • Sep 2009
      • 633

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
      see võis ka olla poe eksimus. kui esimene kord nende masin näitab et ei loe kaarti välja ja tõmbavad uuesti läbi(teine kord töötab)siis reaalsuses lähebki maha kaks korda see raha, aga MB fikseerib selle ära ja kannab ilusti raha tagasi. mul oli nii, et välismaal pangaautomaadist tahtsin välja võtta ütles, et ei ole piisavalt funde(kuid tglt oli). läksin siis teise automaadi juurde ning sain välja võetud. kontolt läks maha topelt see summa aga üks kõne ja kõik oli lahendatud. pigem oli viga erinevate firmade pangaautomaatides kui MB-s. Tehnika värk - isegi ferrari streigib vahel mis siis et ta väga kvaliteetne auto on :)
      Minu puhul oli 6 erinevat makset,6 erinevat poodi ja kõik maksed läksid esimesel korral läbi ja sellel antud perioodil siis 07-08, kui paljudel probleeme esines oli ikka mingi mb tehniline viga....

Comment

• udikaz
        Pokkerihai
        • Nov 2009
        • 1946

ok

Comment

• virukunn
          Pokkerihai
          • Jul 2010
          • 2036

Mul ka juba mitu päeva mingi kamm, available balance 0 koguaeg. Olen ka üle saanud kellegilt :D , balance näitab 225$

Eriti naljakas, et üleeile oli available balance 0 ja siis saadeti mulle 95$ teiselt mb accilt ja available balance ikka 0. Saatsin ka täna MB-le kirja, aga mul pole aimugi palju mul tegelt peaks veel raha peal olema (vist selle balance jagu ehk 225$ ?)
          Seal history all ta ei näita ju kui on topelt võetud raha.

Comment

• udikaz
            Pokkerihai
            • Nov 2009
            • 1946

plah mitu korda peab seda kirjutama...HELISTAGE MB-sse!!!!!!!!!!! saate asjad max 1 tunniga korda!!!!!!!!!!!!!

Comment

• virukunn
              Pokkerihai
              • Jul 2010
              • 2036

Ma häbelik, ei julge oma veneaktsendiga inglise keelt kellelegi näidata.

Comment

• udikaz
                Pokkerihai
                • Nov 2009
                • 1946

seal saab venekeelset supporti ka valida!

E: paluda,küsida

Comment

• Svenza
                  Svetlana aka Buldooser
                  • Oct 2008
                  • 3591

Ma helistasin täna päeval. Kõne kestvus 10 minutit, läks maksma €4.30, aga vähemalt korda sain. Funds available! Great success.

Comment

• udikaz
                    Pokkerihai
                    • Nov 2009
                    • 1946

Algselt postitas Svenza Vaata postitust
                    Ma helistasin täna päeval. Kõne kestvus 10 minutit, läks maksma €4.30, aga vähemalt korda sain. Funds available! Great success.
                    sheerisite vahepeal badbeat story-si?? ma sain eelmine aasta enamvähem sama probleemi korda 2 minutiga

Comment

• Svenza
                      Svetlana aka Buldooser
                      • Oct 2008
                      • 3591

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
                      sheerisite vahepeal badbeat story-si?? ma sain eelmine aasta enamvähem sama probleemi korda 2 minutiga
                      Ei, lihtsalt jube kaua pidin ootelistis olema , et üldse jutule pääseda. Jutt ise kestis vast jah 2-3 min.

Comment

• udikaz
                        Pokkerihai
                        • Nov 2009
                        • 1946

Algselt postitas Svenza Vaata postitust
                        Ei, lihtsalt jube kaua pidin ootelistis olema , et üldse jutule pääseda. Jutt ise kestis vast jah 2-3 min.
                        valel ajal sattusid siis ilmselt helistama...teistele ka teadmiseks kes helistavad, et tasub hiljem uuesti proovida mitte ootelistis oodata. säästate raha.

Comment

• virukunn
                          Pokkerihai
                          • Jul 2010
                          • 2036

Hommikul saatsin kirja neile, praegu sain vastu:
                          (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Balance-id on kõik samad hetkel, midagi pole juurde tulnud. Kui kirjast õigesti aru saan, siis varsti peaks mulle midagi juurde tulema siiski ?

Comment

• ranka
                            Miljon Põhjust Kodus Olla
                            • Sep 2008
                            • 36444

Täpselt. Hetkel veel külmutatud aga niipea kui vabaneb siis on ta su kontol olemas.

Comment

• virukunn
                              Pokkerihai
                              • Jul 2010
                              • 2036

Ja saingi kogu balance tagasi (225$), nagu free money :D

Comment

• q_q
                                dibs esimesele naisele, kes siia satub
                                • Jan 2011
                                • 6303

klge

kas teil mastercardid eurodes? on sel vahet kas usd/eur?

Comment

Working...