Kes oskab öelda kuidas saaks faili lihtsalt väiksemaks teha. Tegin tunnise sessi ja tulemus oli 1,2Gb võiks olla ikka mõistliku suurusega.
Camtasia
Collapse
X
-
-
Re: Camtasia
Kui sa teed video ära, siis vajutad seal aknas: STOP....ja siis tulevad antud aknad ette
aga kui videoformaadini pole jõudnud, siis ma ei teagi, kust seda sai, see oli väga keerukas :D, mul 2x olnud nii...ja pusserdasin end pooleks :P :D
Comment
-
-
-
Variant on panna video mängima, Camtasia screeni ja audiot recordima .Algselt postitas krayziekeegi võiks juhendada kuidas teha kõige mugavamalt "extended frame" videot, ehk eelnevalt salvestatud videole peale lugeda heli, vajadusel ka video paus/resume võimalusega.
Comment
-
Jeap, või vaadata videot, samalajal mikkrisse lugeda ja kui valmis siis pilt ja heli kokku windows movie makeriga.Algselt postitas FirzenVariant on panna video mängima, Camtasia screeni ja audiot recordima .
See nats kiirem variant vist
Comment
-
See on midagi seotud flashiga vist.Algselt postitas rankaMiks Camtasial lähevad heli ja pilt sünkroonist välja? See tähendab, et mida video edasi seda rohkem heli jääb pildist maha (oli näha ka mu klounaadi videos ning svenzal oli ka vahepeal sama probleem).
Proovi salvestada .avi formaati, siis peaks kõik okei olema.
Comment
TC

Comment