*** AMETLIK POKERTRACKERI TEEMA: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Ghost0
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1335

Re: *** Poker Tracker 3 - Probleemid, Küsimused (Palun lugeda esimest posti!) ***

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
    Keegi kuidagi HEM1-st notesid on saanud PT4-ja? HEM1 salvestab exportides .HMNotes formaati, PT4 tahab impordiks .ptnotes formaati...

Ehk on abi.

Comment

• Codecci
      Luuramas Naisteturniire
      • Nov 2008
      • 7574

Re: *** Poker Tracker 3 - Probleemid, Küsimused (Palun lugeda esimest posti!) ***

Tänud, saab jep nii hakkama

Uus mure - HUD-i konfides ei suuda leida SB VPIP ja BB VPIP statse :(

Comment

• hotcocacola
        HTCCACLA
        • Oct 2008
        • 14473

Läpakal PT3.
        Kas HUDi saab kasutada, kui PT3 ise on kinni?

Ei soovi mängu ajal graafikut vaadata, kuid vastaste statse oleks vaja näha.

Any ideas?

Comment

• kjmrc
          Pokkerihai
          • Aug 2009
          • 4541

Kuis see võimalik on, et HUD jookseb, kui PT3 pole lahtigi?
          Tundub veits unreal mulle :D
          Kas lihtsam pole lihtsalt mitte graafikut vaadata @ HCC? :D

Comment

• Ghost0
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1335

Tänud, saab jep nii hakkama

Uus mure - HUD-i konfides ei suuda leida SB VPIP ja BB VPIP statse :(
            V6ta lihtsalt VPIP stat ja siis paremal kastist kus saab selle stati fonti jms muuta saab ka positsiooni valida.

Comment

• hotcocacola
              HTCCACLA
              • Oct 2008
              • 14473

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
              Kuis see võimalik on, et HUD jookseb, kui PT3 pole lahtigi?
              Tundub veits unreal mulle :D
              Kas lihtsam pole lihtsalt mitte graafikut vaadata @ HCC? :D
              HEMis peaks sarnane võimalus olemas olema.
              Graafiku mitte vaatamine on raske, sellepürast otsingi lahendust.

Comment

• Ghost0
                Vana Tegija
                • Oct 2008
                • 1335

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
                Graafiku mitte vaatamine on raske, sellepürast otsingi lahendust.
                See ei ole lahenduse otsimine, see on probleemi peitmine/vältimine...

Comment

• Codecci
                  Luuramas Naisteturniire
                  • Nov 2008
                  • 7574

Mõningaid asju HUD-i juures ei suuda ise timmida...

1) HUD-ile klikkides näitaks $ seisu vastasega, mitte $EV seisu nagu by default on

2) Table stats - kas selline asi on võimalik lisada nagu HEM1-l oli, et 3 viimase käe tulemus ja sellele lefty-clickida siis avab käe? Tean, et ülevalt saab võtta Hand History Viewer, aga see vahe suht oluline minu jaoks kas peab tegema 1 või 2 klikki

3) Selline stat nagu Bet versus missed cbet - ehk kui ma cbeti flopis tegemata jätan, kui tihti protsentuaalselt vastane turni välja betib.

Comment

• Ghost0
                    Vana Tegija
                    • Oct 2008
                    • 1335

Mõningaid asju HUD-i juures ei suuda ise timmida...

1) HUD-ile klikkides näitaks $ seisu vastasega, mitte $EV seisu nagu by default on

2) Table stats - kas selline asi on võimalik lisada nagu HEM1-l oli, et 3 viimase käe tulemus ja sellele lefty-clickida siis avab käe? Tean, et ülevalt saab võtta Hand History Viewer, aga see vahe suht oluline minu jaoks kas peab tegema 1 või 2 klikki

3) Selline stat nagu Bet versus missed cbet - ehk kui ma cbeti flopis tegemata jätan, kui tihti protsentuaalselt vastane turni välja betib.
                    1) HUDi confides, võta "popup groups" ülevalt äärest ja saad popupi confida.
                    3) probe(OOP) ja float(IP)

Comment

• Codecci
                      Luuramas Naisteturniire
                      • Nov 2008
                      • 7574

Tänud!

Comment

• vilistaja
                        Jube Noob
                        • Nov 2009
                        • 148

Kellegil ideid, kuidas PT4 lubab märgistada seda, et ma olen ise teinud mängija kohta notei? Praegu teeb selle kollase kastikese ümber notesi kasti, kui olemas minu note või notetrackeri oma, aga tahaks pilku peale visates HUDile teada ka kas ma ise ka midagi kirjutanud olen.

Teine küsimus, kas seda notei kasti HUDis suuremaks ka saab või pean rohkem täpsust harjutama?

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas vilistaja Vaata postitust
                          Kellegil ideid, kuidas PT4 lubab märgistada seda, et ma olen ise teinud mängija kohta notei? Praegu teeb selle kollase kastikese ümber notesi kasti, kui olemas minu note või notetrackeri oma, aga tahaks pilku peale visates HUDile teada ka kas ma ise ka midagi kirjutanud olen.

Teine küsimus, kas seda notei kasti HUDis suuremaks ka saab või pean rohkem täpsust harjutama?
                          Mõlemat ei saa.

Comment

• rollkopter
                            Grinder
                            • Oct 2011
                            • 501

kuidas PT4st mingit certain handi otsida? kui panna see "get all hands" siis ta ei kuva ära seda, mby sest käsi nii palju? weird.

Comment

• brunn
                              Jube Noob
                              • May 2013
                              • 105

pockertracker 4 töötab mul triopetis väga hästi,
                              aga nüüd tahaks pokerstarsi kasutajat ka lisada sinna.
                              aga lihtsalt ei leia mu nime ja kõik. esimesel lehel pole ka vastust.
                              aju valutab juba krt.
                              tegin nii view stats - player - choose new player - minu nick ja ei midagi :S

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas brunn Vaata postitust
                                pockertracker 4 töötab mul triopetis väga hästi,
                                aga nüüd tahaks pokerstarsi kasutajat ka lisada sinna.
                                aga lihtsalt ei leia mu nime ja kõik. esimesel lehel pole ka vastust.
                                aju valutab juba krt.
                                tegin nii view stats - player - choose new player - minu nick ja ei midagi :S
                                Ma ei saa aru, kust sa View Stats leidsid. Võta vasakult Player > Choose New Player > Search Player. Kas sealt ka ei leia ?

Comment

Working...