*** AMETLIK POKERTRACKERI TEEMA: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • evari1
    Julm Donk
    • Sep 2012
    • 43

Re: *** Poker Tracker 3 - Probleemid, Küsimused (Palun lugeda esimest posti!) ***

Mure järgmine, ma tahaks ühte oma kahest paroolist maha müüa, aga ise olen ühes ilma otsas ja ostja Eestis. Kas nad ip või mille iganes järgi uurivad seda või on suht pohh, kus see teine arvuti asub?

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Re: *** Poker Tracker 3 - Probleemid, Küsimused (Palun lugeda esimest posti!) ***

Algselt postitas evari1 Vaata postitust
      Mure järgmine, ma tahaks ühte oma kahest paroolist maha müüa, aga ise olen ühes ilma otsas ja ostja Eestis. Kas nad ip või mille iganes järgi uurivad seda või on suht pohh, kus see teine arvuti asub?
      Ärge müüge/ostke paroole, vähemalt võõrastega. Need tekitavad mõlemale poolele probleeme.

Comment

• jasssass
        Vana Tegija
        • Sep 2010
        • 1200

Kas keegi oskab öelda miks PT-4 graafikut ei kuva, eile veel kõik töötas, täna enam mitte....samas HUD on lauas ja töötab, graafikut ei kuva edasi.

Comment

• leits
          Hundinui
          • Apr 2009
          • 9562

Kellelgi PT4 HUD'ga nö "lagi" ei esine starsis? Nimelt vahepeal läheb 3-4 kätt aega kui HUD tuleb lauda, vahel ei update end peale igat kätt vaid läheb jäll4 4-5 kätt ja siis updateb need kõik korraga jms ?

Comment

• evari1
            Julm Donk
            • Sep 2012
            • 43

Esineb minulgi, lisaks veel ma mängin zoomi, siis mul need statid on enamasti valede mängijate all. Sai kiri kirjutatud, mille peale üteldi, et viimane update peaks kõik probleemid lahendama, aga ei ole seni midagi teisiti.

Comment

• Ints
              Vana Tegija
              • Nov 2010
              • 1216

Mai saa aru kas need lontrused ei kavatsegi korda teha, et hud ja tracker ise enam ei crashiks. Krdi esimene programmijupp mille eest ma raha maksin ja see on siis tasu selle eest :D

Comment

• Ints
                Vana Tegija
                • Nov 2010
                • 1216

Kas kellelgi peale minu veel PTR4 ca 3 päevas crashib, plus HUDi kala.

Comment

• viki
                  Grinder
                  • Apr 2010
                  • 893

Algselt postitas Ints Vaata postitust
                  Kas kellelgi peale minu veel PTR4 ca 3 päevas crashib, plus HUDi kala.
                  Äkki sul on uuendamata vms.Mul kõik korras olnud va see,et mingi päev mõned käed salvestamata jäid.

Comment

• jasssass
                    Vana Tegija
                    • Sep 2010
                    • 1200

ei crashi küll, suht hästi jookseb kõik

Comment

• Ints
                      Vana Tegija
                      • Nov 2010
                      • 1216

koguaeg kui uuendusi pakub, teen ära. olskab veel keegi pakkuda midagi =?

Comment

• Karlo
                        Räme Fish
                        • Sep 2012
                        • 17

Kas on võimalik osta kellegilt PT4 koodi?? Või tuleb sellest tõesti mingit jama nagu eelnevalt kirjutati ja ainuke variant olekski täis laks ise osta kodukalt?

Comment

• vilistaja
                          Jube Noob
                          • Nov 2009
                          • 148

See kahe peale, kellegilt ühe koodi ostmine on IMO suht mõttetu tegevus. Kui vähegi huvi pokkerit stabiilselt mängida, siis kasvõi see small stakes version õigustab ennast 110%. Ise tiksun 10k kätt kuus ja ei kahetse seda väljaminekut, pole teine eriti suur ka ju jätad kaks nv joomata ning olemas. Mis veel arvan, siis juba see on väärtus omaette, et saad 100% kindel olla, et mingeid jamasid ei tule. Kui pole kindel, et stabiilselt mängida tahad, siis pole mõtet eriti HUDi peale mõelda või läbi ajada mingite RealtimeHUDiga ja universal replayeriga või äkki veel midagi tasuta olemas.

Comment

• Pythagoras
                            Grinder
                            • Apr 2012
                            • 589

andke nüüd keegi nõu, kuidas pokertracker 3me husng-sid lugema saaks panna, esimest posti lugesin, aga no ei toimi mul asi

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas Pythagoras Vaata postitust
                              andke nüüd keegi nõu, kuidas pokertracker 3me husng-sid lugema saaks panna, esimest posti lugesin, aga no ei toimi mul asi
                              Veendu, et Pokerstars salvestaks nii käed kui ka turniiride kokkuvõtted inglise inglise keeles

Siis veendu, et PT3 impordiks mõlemad - nii käed kui ka turniiride kokkuvõtted. Kui ta seda teeb on asi korras. Kui ei tee, siis on miski muu jama,

Üldiselt PT3 on vana ja soovitan minna üle PT4 peale. Nii või naa kunagi pead selle sammu tegema.

TÄHELEPANU HUSNG MÄNGIJAD

Viimase versiooniga parandati ära EV, aga selleks peate KÄSITSI uuendama ära turniiride tulemused. Selleks PT4 > Results > Edit Tournament Filters. Siis valige kuu päevaks alates 10. mai (tegelt oli 14, aga vahet ei ole), siis kõik turniiride ja vajutage nupule Detect.

Comment

• Codecci
                                Luuramas Naisteturniire
                                • Nov 2008
                                • 7574

Keegi kuidagi HEM1-st notesid on saanud PT4-ja? HEM1 salvestab exportides .HMNotes formaati, PT4 tahab impordiks .ptnotes formaati...

Comment

Working...