*** AMETLIK POKERTRACKERI TEEMA: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kollane
    Pokkerihai
    • Nov 2008
    • 2031

Re: *** Poker Tracker 3 - kõik mis puudutab PT3-me (probleemid, uuendused, jne) ***

keegi HUD layouti tahab siis mul selline.
    Pop up on siis ranka HEMi Hudist copytud.

[img width=130 height=165]http://img514.imageshack.us/img514/9894/30121394en3.th.jpg[/img]

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Re: POKER TRACKER 3

Algselt postitas Tisko
      Toon selle jutu offtopicust asjakohase teema juurde:

Ma ise olen ka registreeritud PT3 omanik ja ei kurda, kuigi ilmselgelt ma pole sama nõudlik kasutaja kui ranka saab olema.
      Siinkohal oleks ka sobiv PT3 peale mõtlevatele lowrolleritele vihjata, et on üks hea moodus, kuidas PT3 ausal!!! teel ilma otseselt maksmata välja teenida, kui evaluation period on läbi saamas. Üldiselt ma boonusehooramist ei fänna, kuid minu hinnangul oli see kasumlikum ja lihtsam kui ükski muu boonusehooramine. Tuleb minna lihtsalt PT3 kodulehele ja kui üleval ääres on red kingsi bänner siis seda klikkida ja järgida juhiseid (liituda sealt kaudu red kingsiga (ongame) ja mängida kõigest 250 punni, sng mängijale tähendab see kõigest näiteks 50 korda $11 sng) aga kui seal on titan pokeri vastav pakkumine (eestlastele ei toimi, eksole) siis refreshida PT3 lehte nii kaua, kuni tuleb red kingsi oma. 250 ongame punktikese eest PT3 litsents, ülimalt hea diil imo.
      Kui ma olen oma accounit reganud redkingsi ja kasutanud PT3 boonuskoode, siis kas ma pean KOHE peale regamist saatma PT3 suppordile kirja või pean alles siis, kui 350 punni täis?

Comment

• Tisko
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 163

Re: *** Poker Tracker 3 - kõik mis puudutab PT3-me (probleemid, uuendused, jne)

sorri hilinenud vastuse pärast ja ma ei mäletagi, kumba pidi oli, igatahes milles ma olen üsna kindel, et seal PT3 lehel oli piisav info selle kohta, mul igatahes mingit segadust ei tekkinud.

ja kui "350 punni" pole näpukas siis nad on vist nõuet 250 pealt ülespoole kergitanud..

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Re: *** Poker Tracker 3 - kõik mis puudutab PT3-me (probleemid, uuendused, jne) ***

Ei ole näpukas, seal oli 350 punni eest ja peab tegema vähemalt $40 deposiidi. Uurisin seda sellepärast, et ma ei viitsinud PT3 supporti kaubelda eraldi paymenti jaosk, oleks netellerist pappi saanud kingsi ja seal ära teinud aga ei viitsi toda ka teha. Ju kauplen neid, et saan läbi Starsi kande teha ja maksan ära.

Ja minu jaoks on PT3 ikkagi nuts, parem kui HEM. No ei meeldi HEM'i kiviaja disain ning samuti on HEM tunduvalt keerulisem - alustades installimisest lõpetades statistika leidmiseni.

Comment

• marguzz22
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1458

Algselt postitas ranka
            Ei ole näpukas, seal oli 350 punni eest ja peab tegema vähemalt $40 deposiidi. Uurisin seda sellepärast, et ma ei viitsinud PT3 supporti kaubelda eraldi paymenti jaosk, oleks netellerist pappi saanud kingsi ja seal ära teinud aga ei viitsi toda ka teha. Ju kauplen neid, et saan läbi Starsi kande teha ja maksan ära.

Ja minu jaoks on PT3 ikkagi nuts, parem kui HEM. No ei meeldi HEM'i kiviaja disain ning samuti on HEM tunduvalt keerulisem - alustades installimisest lõpetades statistika leidmiseni.

Sa ka ranka muudad oma meelt nagu läänetuul suunda :D

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Algselt postitas marguzz22

Tundub küll ;D

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas marguzz22

JUP :P

No PT3 poolt olen ma olnud päris kaua aega aga kui sa lükkad natuke ülespoole, siis PT3 olid puudu paar filtrit, mis tundusid vajalikud. Aga viimasel ajal olen üldse lasknud tihti ilma HUD-ita või siis polegi viitsinud hudist midagi vaadata - seega pole enam need filtrid esmatähtsad.

Ainsaks miinuseks on, et PT3 ei toeta prima käsi aga kuna ma enam primas NLHE ka eriti ei mängi ,siis ei ole too eriliseks probleemiks.

Comment

• Tigrano
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 7614

Algselt postitas ranka
                  JUP :P

No PT3 poolt olen ma olnud päris kaua aega aga kui sa lükkad natuke ülespoole, siis PT3 olid puudu paar filtrit, mis tundusid vajalikud. Aga viimasel ajal olen üldse lasknud tihti ilma HUD-ita või siis polegi viitsinud hudist midagi vaadata - seega pole enam need filtrid esmatähtsad.

Ainsaks miinuseks on, et PT3 ei toeta prima käsi aga kuna ma enam primas NLHE ka eriti ei mängi ,siis ei ole too eriliseks probleemiks.
                  See on ikka huvitav, kas tõesti HUDist kasu ei ole sellistes limiitides. Ei taha uskuda ;D

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas TIGRANO
                    See on ikka huvitav, kas tõesti HUDist kasu ei ole sellistes limiitides. Ei taha uskuda ;D
                    Mis sa selle HUD'iga teed, kui sa tead kõike regulare ning kes regularid ei ole on kas fishid/üle (või alla) liikunud regularid. Ja fishi tunneb ära 400NL või suurtemates limiitides sellepärast, kuna nad on busto fishid ning ostavad sisse miski imeliku summaga - $325.76 ja reeglina eba-standartsed betsized, open-limbid, min3betid. Kui ta isegi neid ei tee, siis esimese 10 käega on selge, kas ta on hea või halb mängija.

Samuti on arsenalis olemas uus ja võimas relv - tableratings.com. Nii, kui uus nimi saad teada 20 sekundiga, kas tegu on hea või halva mängijaga.

ja HUD on üldse overrated IMO, üle nelja põhistati lauda kuvamine on liig.

Comment

• Tigrano
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 7614

Algselt postitas ranka
                      Mis sa selle HUD'iga teed, kui sa tead kõike regulare ning kes regularid ei ole on kas fishid/üle (või alla) liikunud regularid. Ja fishi tunneb ära 400NL või suurtemates limiitides sellepärast, kuna nad on busto fishid ning ostavad sisse miski imeliku summaga - $325.76 ja reeglina eba-standartsed betsized, open-limbid, min3betid. Kui ta isegi neid ei tee, siis esimese 10 käega on selge, kas ta on hea või halb mängija.

Samuti on arsenalis olemas uus ja võimas relv - tableratings.com. Nii, kui uus nimi saad teada 20 sekundiga, kas tegu on hea või halva mängijaga.

ja HUD on üldse overrated IMO, üle nelja põhistati lauda kuvamine on liig.
                      Selge pilt ;D

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Ostsin just PT3 ära SEB virtuaal krediikaardiga. See SEB virtuaal kredka on nuts.

Comment

• zuckerman286
                          Julm Donk
                          • Nov 2008
                          • 83

väga hea. soovita siis nt mul ka, kuidas seda seadistada nii, et sellest maksimaalselt kasu oleks; nii FR kui ka turniirimängus.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Mida sa täpselt silmas pead? :)

Põhimõtteliselt sama, mis HEM ju.

Ja kõige parem stat PT3-es on "Folds to Blind Reraise After Steal Attempt", see siis põhimõtteliselt peaks tähendama fold to resteal. Et paljud mängijad openivad CO-lt ja buttonilt pea 40% kätega aga kui nad foldivad restealile 80% ajast, siis on see jube jube hea raha.

Samas on ka teisi tüüpe, kes foldivad 3betile näiteks 80% ajast aga restealile kõigest 60% ajast. HEM'is sellisted statid viivad natukene eksiteele, PT3-es saab seda kenasti eristada, et kas üldse foldib retsilt 3betile või kasutab positsiooni ära 3betted pottides.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Ja kõige suure miinus mis PT3-ega on see, et kui mängida miski 2-3 tundi, siis HUD paneb Starsi lauad läägama, kui cascade/stack moodis mängida. Kui tiletud, siis suva.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Ja lähipäevil peaks PT3 hakkama toetamaka ka Pacificut ning siis järgmisena pidid tulema Prima ja Entraction.

Comment

Working...