*** AMETLIK POKERTRACKERI TEEMA: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • nomerlot
    Klubi Liige
    • Sep 2009
    • 2233

Re: *** Poker Tracker 3 - Probleemid, Küsimused (Palun lugeda esimest posti!) ***

Algselt postitas kaval-ants Vaata postitust
    Kas selle backup failiga ei pea hiljem PT3 üldse uuesti alla laadima?
    einoh softi ennast on ikka vaja uuesti installida, aga selle backup failiga saad seni salvestatud hand history tagasi

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Re: *** Poker Tracker 3 - Probleemid, Küsimused (Palun lugeda esimest posti!) ***

kui kellegil veel PT3 teeb valged kastid ümber laudade ja popupid ei seisa lauas siis viga seisneb logitechi hiire/klaviatuuri softis. mängimise ajaks pange lochtechi soft kinni ja asi töötab ilusti.

Comment

• P2nts
        Räme Fish
        • Jul 2010
        • 24

oleks üks küsimus Pt3 kohta..impordin oma käed ilusasti ära ja mingeid erroreid ei teki..kuid kui võtan texas holdem ja cash games..seal ei ole mitte ühtegi userit...kuigi näitab et kõik käed on ilusasti imporditud..milles probleem võiks olla?

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Errorid võivad olla miskid play, omaha käed jne. eira neid.

Comment

• peete82
            Vana Tegija
            • Jan 2010
            • 1310

Algselt postitas P2nts Vaata postitust
            oleks üks küsimus Pt3 kohta..impordin oma käed ilusasti ära ja mingeid erroreid ei teki..kuid kui võtan texas holdem ja cash games..seal ei ole mitte ühtegi userit...kuigi näitab et kõik käed on ilusasti imporditud..milles probleem võiks olla?
            Näpi filtreid. Proovi panna sinna "played today" või "this month", samuti pane filtrisse oma mängitud limiit.
            Võib-olla housekeeping ka aitab.
            Mul teeb ka vahest sellist nalja. Minu arust peale viimast update on asi natuke peetis.
            Näiteks turnade tulemusi ta küll impordib, aga vahest jätab lambist mõne vahelt ära. Seega peab ise pidevalt jälgima ja vajadusel ikka käsitsi importima.

Comment

• kardaanirist
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 3675

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
              einoh softi ennast on ikka vaja uuesti installida, aga selle backup failiga saad seni salvestatud hand history tagasi
              hmm. tegin ka databasest backupi. sain DB0.backup nimelise faili. kokkupakitud. kui nüüd PT3 maha lasen ja uuesti tõmban, siis mismoodi ma selle faili PT3 tagasi pean importima, et hand history uuesti PT3s ilmuks?

edit//TOC.xml nimelise faili sain ka.

Comment

• lennuk
                FPP Pro
                • Dec 2009
                • 298

kas ja siis kuidas oleks võimalik PTs teha hand history reviewd nii et ma kogun kokku käed mis mulle vajalikud ja siis nad järjekorras mängima panna ?
                hetkel siis saan küll ära märkida käed mis mängu ajal tekitavad mõttekohti aga kui neid ükshaaval välja otsida läheb aega ja kui oleks soov läbi mikogo kellegagi arutada neid ,siis otsimise käigus on trackeris ju näha igalpool kuidas käsi lõppes ja seega ka teiselpool mikogot ja ei saa erapooletult niimodi arutada kui lõpp on teada?
                nagu ma aru saan siis HEMs see suht lihtne aga PT ?
                ja kui ei ole võimalik siis äkki mõni veebipõhine brauser kuhu saaks käed nädala jooksul näiteks uploadida ja siis nädalalõpus näiteks reviewd teha ? sinna ei saaks tõenäoliselt muidugi hud`i panna peale jooksma .

Comment

• EestiAA
                  Vana Tegija
                  • Nov 2010
                  • 1132

Mul tekkivad hudid lampi laua peale segamini ei teki nimede alla täpselt keegi teab kuidas selle korda saada?.
                  ty

Comment

• kardaanirist
                    Pokkerihai
                    • Nov 2009
                    • 3675

Algselt postitas EestiAA Vaata postitust
                    Mul tekkivad hudid lampi laua peale segamini ei teki nimede alla täpselt keegi teab kuidas selle korda saada?.
                    ty
                    hmm. proovi nii -> import -> vali see tuba, mida tahad importida -> *selle toa nimi* configuration -> preferred seating

kui mängid 6maxi, siis vali 6, kui full ringi, siis 9 või 10. olenevalt mitu tükki teid lauas on. ja siis kindlasti istu alati igas lauas ühe ja sama koha peal ja "seati" alt vali siis vastav istekoht.

Comment

• nomerlot
                      Klubi Liige
                      • Sep 2009
                      • 2233

Algselt postitas lennuk Vaata postitust
                      kas ja siis kuidas oleks võimalik PTs teha hand history reviewd nii et ma kogun kokku käed mis mulle vajalikud ja siis nad järjekorras mängima panna ?
                      hetkel siis saan küll ära märkida käed mis mängu ajal tekitavad mõttekohti aga kui neid ükshaaval välja otsida läheb aega ja kui oleks soov läbi mikogo kellegagi arutada neid ,siis otsimise käigus on trackeris ju näha igalpool kuidas käsi lõppes ja seega ka teiselpool mikogot ja ei saa erapooletult niimodi arutada kui lõpp on teada?
                      nagu ma aru saan siis HEMs see suht lihtne aga PT ?
                      ja kui ei ole võimalik siis äkki mõni veebipõhine brauser kuhu saaks käed nädala jooksul näiteks uploadida ja siis nädalalõpus näiteks reviewd teha ? sinna ei saaks tõenäoliselt muidugi hud`i panna peale jooksma .

see tekitab reportsi alla võimaluse filtreerida välja marked for review käed

Comment

• EestiAA
                        Vana Tegija
                        • Nov 2010
                        • 1132

Unable to launch auto-import for site: Full Tilt. Reason: FullTilt auto-importer needs to be configured.

Keegi oskab öelda mis tahab ?...kasutan trial versioni .

Comment

• lennuk
                          FPP Pro
                          • Dec 2009
                          • 298

http://www.upload.ee/files/1025232/M...ew.pt3rpt.html

see tekitab reportsi alla võimaluse filtreerida välja marked for review käed

tänud ,see aitab natuke
                          aga kui nüüd mingi aja pärast on neid käsi kogunenud palju siis ta otsib ju koguaeg kõik käed mis ma olen ära märkinud ? Ja kas käsi on võimalik ka väljaspool lauda kuidagi märkida ,et kui lauas ei tundu nii huvitav/tähtis või kui ei pane tähele ,et hiljem sessiooni käsi uurides ka seal kuidagi neid eraldada teistest ?

Comment

• nomerlot
                            Klubi Liige
                            • Sep 2009
                            • 2233

Algselt postitas lennuk Vaata postitust
                            tänud ,see aitab natuke
                            aga kui nüüd mingi aja pärast on neid käsi kogunenud palju siis ta otsib ju koguaeg kõik käed mis ma olen ära märkinud ? Ja kas käsi on võimalik ka väljaspool lauda kuidagi märkida ,et kui lauas ei tundu nii huvitav/tähtis või kui ei pane tähele ,et hiljem sessiooni käsi uurides ka seal kuidagi neid eraldada teistest ?
                            Eks ta näitab sulle ikka käsi sellest ajavahemikust, mis sul filtris on. Minu aitab ilusasti välja.

Tagantjärgi märkimiseks otseselt võimalust mu teada pole, aga selline kohmakas variant on, et kui vaatad Hands tabi, siis seal all paremas nurgas on notede nupp. Kui valid seal soovitud käe, vajutad note nuppu ja kirjutad sinna "Marked for review" -save, siis peaks toimima.

Haigelt kohmakas muidugi, ei tea, miks pole normaalset võimalust selleks.

Comment

• lennuk
                              FPP Pro
                              • Dec 2009
                              • 298

Eks ta näitab sulle ikka käsi sellest ajavahemikust, mis sul filtris on. Minu aitab ilusasti välja.

Tagantjärgi märkimiseks otseselt võimalust mu teada pole, aga selline kohmakas variant on, et kui vaatad Hands tabi, siis seal all paremas nurgas on notede nupp. Kui valid seal soovitud käe, vajutad note nuppu ja kirjutad sinna "Marked for review" -save, siis peaks toimima.

Haigelt kohmakas muidugi, ei tea, miks pole normaalset võimalust selleks.
                              tänud
                              suht kohmakas jah PT selle kohapealt ,ehk teevad selles suhtes midagi järgmiste versioonidega.

Comment

• votejosforpresident
                                Räme Fish
                                • Oct 2010
                                • 9

Tere, installisin endale PockerTrackeri ja importisin kõik handid nagu FAQ's oli öeldud. Käivitasin programmi ja panin Begin Auto-Import ja valisin ka oma kasutajanime ära (mida kasutan FTP's) aga nüüd kui sisse logisin ja lauda läksin, ei ilmu siiski HUD'i, samas PT nagu juba salvestaks ja impordiks. Oskab keegi ehk aidata?

Comment

Working...