*** AMETLIK POKERTRACKERI TEEMA: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • rainer
    Õpihimuline Mängur
    • Oct 2008
    • 383

Re: *** Poker Tracker 3 - kõik mis puudutab PT3-me (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas Rage Vaata postitust
    määra hand history lühema perioodi peale.. ta ketrab seda krdi hand historyt läbi ja kui see mingi 30 päeva vms.. siis ilgelt palju kedrata.. selles võib põhjus olla..

Et ikkagi, kuidas siis seda määrata saab, oskab keegi aidata?

Comment

• ristijeesus
      Klubi Liige
      • Oct 2009
      • 2533

Re: *** Poker Tracker 3 - kõik mis puudutab PT3-me (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas mislinn Vaata postitust
      Kuradi tracker ajab mind nii tilti. Iga kord, kui teen arvutile resa vms ja olen sunnitud trackeri sulgema, siis peale uuesti avamist pean tunde ootama, et see hakkaks midagi tegema...keegi oskab midagi soovitada?
      Ehk housekeeping aitab?

Comment

• mislinn
        Pokkerihai
        • Apr 2009
        • 1734

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
        Ehk housekeeping aitab?
        essugi pole abi, iga kord kui käima panen siis hakkab oma dublikaate tegema ja põmst nagu käiks ükshaaval kõik käed läbi, mis ma kunagi mänginud olen

Comment

• nomerlot
          Klubi Liige
          • Sep 2009
          • 2233

mina ei saa jälle näiteks aru, miks PT3 otsustas eilsest sessist ainult poole importida, teine pool on kadunud. Kusagil pole neid käsi enam, PT3 processed kataloogist proovisin ka võtta, aga ütles, et ainult duplikaadid on seal, 0 kätt imporditud. funk dat.

Pean Cake supporti kirjutama ja tellima eilse hand history, uuele katsele minema.
          Varem pole sellist huumorit olnud.

Comment

• mislinn
            Pokkerihai
            • Apr 2009
            • 1734

Mul on algusest saati selle trackeriga ainult jama olnud, nüüd ta otsustas, et mul pole HUD-i ka vaja, kohe kui selle käima pannen on kranteeritud, et arvuti on koomas. Ma ei tea, peab vist HEM-i proovima.

Comment

• rainer
              Õpihimuline Mängur
              • Oct 2008
              • 383

Selline asi, et igakord kui mängima hakkan... hud kuvab laudadess statistikat järjest kauem... algul ilmus pärast 5-te läbi mängitud kätt info lauda.. nyyd juba pean 25-30 kätt lauas ära mängima, et statistikat näha. Ei tea milles jama...

oskab keegi aidata`?

Algselt postitas Rage Vaata postitust
              määra hand history lühema perioodi peale.. ta ketrab seda krdi hand historyt läbi ja kui see mingi 30 päeva vms.. siis ilgelt palju kedrata.. selles võib põhjus olla..
              Kuidas ja kus seda määrata? trackerist ei leidnud üles seda õiget kohta, kus muuta

Comment

• Rage
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 6853

Algselt postitas rainer Vaata postitust
                Kuidas ja kus seda määrata? trackerist ei leidnud üles seda õiget kohta, kus muuta
                pokkericliendis muuda ära, mitte trackeris

Comment

• rainer
                  Õpihimuline Mängur
                  • Oct 2008
                  • 383

irww,

jah nyyd sain lõpuks asjale pihta

suured tänud:) töötab palju kiiremini

Comment

• Tisko
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 163

Algselt postitas mislinn Vaata postitust
                    essugi pole abi, iga kord kui käima panen siis hakkab oma dublikaate tegema ja põmst nagu käiks ükshaaval kõik käed läbi, mis ma kunagi mänginud olen
                    Nii, mina mängin Full Tildis, ma ei tea, kus sa mängid ja kas järgnev jutt kehtib ka teiste saitide puhul:

Auto Importi stoppimisel tõstab PT3 vastavad käed pokkerisaidi history kaustast kuhugi processed käte kausta. Seda aga ei saa ta teha, kui pokkeriklient lahti on, ilmselt hoiab see neid faile kuidagi kinni vms. Sellisel juhul, kui stopid auto importi samal ajal, kui klient veel lahti on, jäävad failid liigutamata (kuigi sa saaksid neid ise käsitsi ka ära vedada sealt) ja järgmine kord on uued failid vanadega segamini ja hakkabki dublikaate leidma. Lahenduseks on meeles pidada, et alati enne importimise stoppamist sulgeksid pokkerikliendi.

Üldiselt mina olen PT3ga väga rahul ja ma usun, et kõik probleemid leiavad manualide või PT3 foorumitest otsimisega lahenduse.

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

Veendusin veelkord (miski 10 x juhtunud) ja viimast korda, et PT3 on täielik saast.

Comment

• nikitheone
                        Mr. Puujalg
                        • Aug 2009
                        • 6446

mis juhtus
                        &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Proge, mis nõuab tohutult resurssi, ei impordi kõikek äsi, HUD on vinge delayga, importimine üliaeglane ja et HUD korralikult töötaks peab alati andmeaasi korrastama aga clusterdamine võtab ilmatu aja.

Disain on muidugi hea aga töökindlus 0.

Comment

• r3o
                            FPP Pro
                            • Apr 2009
                            • 260

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                            Proge, mis nõuab tohutult resurssi, ei impordi kõikek äsi, HUD on vinge delayga, importimine üliaeglane ja et HUD korralikult töötaks peab alati andmeaasi korrastama aga clusterdamine võtab ilmatu aja.

Disain on muidugi hea aga töökindlus 0.
                            mul on järelikult hea arvuti, kuna pole ühtegi sellist probleemi :)Importi/exporti küll ei kasuta ka tõepoolest.

Comment

• ristijeesus
                              Klubi Liige
                              • Oct 2009
                              • 2533

Ranka, mis krdi saan sul see arvuti siis on? 1,8GHz läpakas 1,5GB mäluga jooksutab PT3-e nagu vana mees. Käivitub HEM-ist kiiremini, HUD ilmub lauda kui olen SB-l, ehk vaid ühe käe möödudes, korrastust ei tee tihedamini kui korra kuus...mina olen rahul.

Comment

• variatsioon
                                Pokkeritark
                                • Nov 2008
                                • 5849

Algselt postitas r3o Vaata postitust
                                mul on järelikult hea arvuti, kuna pole ühtegi sellist probleemi :)Importi/exporti küll ei kasuta ka tõepoolest.
                                +1
                                mul on 3a vana läpakas ja jookseb ilusti.
                                ei ole mingisuguseid probleeme.

Comment

Working...