poker botid?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rigged
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 2535

Re: poker botid?

Lol mis fishi jutt, bot ei tea ju mis kurat lauda tuleb, lihtsalt maailma kõige õnnelikum vend.

Comment

• K2snakas
      Pokkerihai
      • Feb 2009
      • 2388

Algselt postitas jakera

Lauda tuleb 339 rainbow, flop A, river 7.
      o rly?

Comment

• daljoh
        Vana Tegija
        • Feb 2009
        • 1032

Algselt postitas jakera
        Mis kuradi fishi jutt.
        Kuidas ta suutis siis mitte ühtegi kätt, milles ta osales, kaotada?
        Minu käe sarnaseid kräkkereid oli ka väga paljudel teistel.
        Terve laud reportis ta suppordile, kui selgub tõsi, toimub loodetavasti uuesti auhindade jagamine ja loodetavasti saan esimese koha.

Ok. My bad. Turni tuleb A.
        Now I get it!

Comment

• lenC
          Administraator
          • Oct 2008
          • 6440

omg omg omg, superuserid vallutavad $1 turniire!

Comment

• Potsataja
            õilishing
            • Oct 2008
            • 5270

Algselt postitas jakera
            Mis kuradi fishi jutt.
            Kuidas ta suutis siis mitte ühtegi kätt, milles ta osales, kaotada?
            Minu käe sarnaseid kräkkereid oli ka väga paljudel teistel.
            Terve laud reportis ta suppordile, kui selgub tõsi, toimub loodetavasti uuesti auhindade jagamine ja loodetavasti saan esimese koha.
            Ma juhtumisi lugesin su päevikut.

Võtan iga õhtuselt osa Full Tildis toimuvast Daily Dollarist. Siiani olen osalenud kusagil 9 korda ning alati jõudnud vähemalt rahadesse. Ükskord teine koht ning kolm korda 5 koht. Eesmärgiks olen seadnud endale, et suudan selle aasta sees veel esimesele kohale ennast mängida.

Targemad ehk oskavad pakkuda, millise tõenäosusega jõutakse viietuhandelise fieldiga tuniiril 9x järjest rahadesse ja neist omakorda koguni 4x finaallauda ? Järsku on siin ka mingi botiteema :P

Comment

• tolmuahv
              Klubi Liige
              • Feb 2009
              • 2502

Päris huvitav teema. Tean, et mitmed pokkerimängijad on varem muda mänginud. Mina s.h. Seal on botid üsna kuradi levinud, s.h. sellised, mis oskavad primitiivselt chattida, väga korralikult leveldada, elementaarsel tasemel bot testile vastata (ja samal ajal kõlarite kaudu appi karjuda, et mängija end arvuti taha veaks). Juba 2002 aastal oli ühel eestlasel bot, kes oli eksimatult mütanud paartuhat tundi ja tegi asju, mida ma ei osanud ette kujutada, et bot suudaks teha.

Pokkeri boti osas arvan, et heal tasemel võitev bot on tehtav ja võib isegi enda autoreid beatida. Aga selle tegemiseks läheb ebaproportsionaalselt suur effort, mis teeb asja eos majanduslikult mõttetuks. Sellest samast Wiki artiklist on hea lõik, mis minu arvates tõestab, et bot ei pea tingimata headele mängijatele kaotama:

"On July 3-6, 2008, Polaris competed against six human professional poker players in the Second Man-Machine Poker Championship, held in Las Vegas at the 2008 Gaming Life Expo. Polaris defeated the human players with 3 wins, 2 losses and 1 tie. Each of the six sessions was a duplicate match of 500 hands against two different players, resulting in six thousand hands played. Across all six sessions, Polaris won 195 big blinds. The version of Polaris used in the 2008 match was much stronger than the 2007 version, both in the quality of the component strategies and in its ability to learn which component strategy to use."

Btw, kaartide variatsioon on nulli viidud, kuivõrd mängijad on paarides ja bot mängib samade kaartidega (s.t. kui Player 1 sai 27o vs boti AA, siis samal ajal teine player sai AA vs boti 27o). Kui 6 prod ei suutnud botti 6000 käe jooksul lüüa, siis ei tohiks see bot nõrk just olla.

Comment

• Pahvak
                Pastilaa?? Ei!
                • Dec 2008
                • 4431

Mainin igaks juhuks, et Polaris suudab mängida ainult FL HU-d
                Fullstacks have more fun.

Comment

• vsiu100
                  Moderaator
                  • Oct 2008
                  • 4253

kustutasin oma posti ja panin teise teemasse, et mitte OT minna.

Comment

• Codecci
                    Luuramas Naisteturniire
                    • Nov 2008
                    • 7574

Algselt postitas tolmuahv
                    Päris huvitav teema. Tean, et mitmed pokkerimängijad on varem muda mänginud. Mina s.h. Seal on botid üsna kuradi levinud, s.h. sellised, mis oskavad primitiivselt chattida, väga korralikult leveldada, elementaarsel tasemel bot testile vastata (ja samal ajal kõlarite kaudu appi karjuda, et mängija end arvuti taha veaks). Juba 2002 aastal oli ühel eestlasel bot, kes oli eksimatult mütanud paartuhat tundi ja tegi asju, mida ma ei osanud ette kujutada, et bot suudaks teha.

Pokkeri boti osas arvan, et heal tasemel võitev bot on tehtav ja võib isegi enda autoreid beatida. Aga selle tegemiseks läheb ebaproportsionaalselt suur effort, mis teeb asja eos majanduslikult mõttetuks. Sellest samast Wiki artiklist on hea lõik, mis minu arvates tõestab, et bot ei pea tingimata headele mängijatele kaotama:

"On July 3-6, 2008, Polaris competed against six human professional poker players in the Second Man-Machine Poker Championship, held in Las Vegas at the 2008 Gaming Life Expo. Polaris defeated the human players with 3 wins, 2 losses and 1 tie. Each of the six sessions was a duplicate match of 500 hands against two different players, resulting in six thousand hands played. Across all six sessions, Polaris won 195 big blinds. The version of Polaris used in the 2008 match was much stronger than the 2007 version, both in the quality of the component strategies and in its ability to learn which component strategy to use."

Btw, kaartide variatsioon on nulli viidud, kuivõrd mängijad on paarides ja bot mängib samade kaartidega (s.t. kui Player 1 sai 27o vs boti AA, siis samal ajal teine player sai AA vs boti 27o). Kui 6 prod ei suutnud botti 6000 käe jooksul lüüa, siis ei tohiks see bot nõrk just olla.
                    See oli fixed limit ja need prod olid imo mingid dongid, Phil Laak ja keegi veel. Phil Ivey või Matt Hawrilenko võiks vastu panna, siis oleks p*rsevõtt ka.

Comment

• krayzie
                      Grinder
                      • Oct 2008
                      • 706

shortstack-rakemachine-pokerbotid on olemas ja need suudavad ka 0.5/1 või 1/2 breakeven lasta. Unibetis nt sellised tegelased nagu "fish_crusher" ja "Reykjavik" on suht kindlalt botid aga paistab et seal ei koti see kedagi. UB's tõmmati paar aastat tagasi üks midstakes bot vahele kui tema ehitaja oli reigirallil saavutatud live eventil osalemas aga unustas boti selleks ajaks välja lülitada. viimane massmultitables 20h sesse siis....

Comment

• MadisRa
                        Julm Donk
                        • Jun 2009
                        • 36

Olles läbi lugend peaagu kõik postitused siin topicus. Tekis mll jube foobia kõikide micro-stakse mängijate vastu. Ainult jookseb peas mõte ,et mängin botide vastu... suht haige. Kellegil huvi on selle boti teema vastu siis tehku koht onlines kus ongi ainult botid vs. botid ehk siis parim programeerija võidab... kurb on vaadata kuidas inimene laseb ennast tehnoloogial biitida.

Ausalt öeldes tahaks maha lüüa inimesed kes bote pooldavad. Kui ise ei oska mängida siis pole sul pokkeriga asja.

Comment

• tolmuahv
                          Klubi Liige
                          • Feb 2009
                          • 2502

Algselt postitas Codecci
                          See oli fixed limit ja need prod olid imo mingid dongid, Phil Laak ja keegi veel. Phil Ivey või Matt Hawrilenko võiks vastu panna, siis oleks p*rsevõtt ka.
                          Codecci, minu teada oli esimesel katsel (2007) vastaseks Laak ja Ali Eslami. Eelmisel aastal mängis bot juba 6 pro vastu. Ma muidugi ei tea, mis nende tase võis olla, aga eeldan, et üle keskmise. Fakt ise, et bot suudab kasvõi mingis formaadis adekvaatseid mängijaid beatida, on tähelepanuväärsem kui muud detailid.

Ja kuivõrd juba mainisid, siis huvitav oleks teada, miks võiks Ivey või Hawrilenko olla paremad kui keskmiselt hea pro. Males on see arusaadav - Kasparov mõtles rohkem variante läbi ja tegi sealjuures vähem valearvestusi (väga simplistic approach). Human vs human pokkeris on see ka loogiline: Ivey oskab lugeda teisi mängijaid ja nende telle paremini kui keskmine pro. Aga kuidas kasutaks Ivey seda edge istudes toolil ja põrnitsedes ekraani? Timing tell boti vastu? :) Imo võiks kõige parem vastane olla see, kes suudab end kõige kiiremini panna progejate kohale ja mõelda, mismoodi boti algoritm on kirjutatud. Kahtlen, kas Ivey on võimalikest parima ettevalmistusega selleks.

Huvitav, kas kõige tõetruuma boti algoritmi on tilti minek ka sisse kirjutatud? :)

Comment

• tolmuahv
                            Klubi Liige
                            • Feb 2009
                            • 2502

Algselt postitas MadisRa
                            Olles läbi lugend peaagu kõik postitused siin topicus. Tekis mll jube foobia kõikide micro-stakse mängijate vastu. Ainult jookseb peas mõte ,et mängin botide vastu... suht haige. Kellegil huvi on selle boti teema vastu siis tehku koht onlines kus ongi ainult botid vs. botid ehk siis parim programeerija võidab... kurb on vaadata kuidas inimene laseb ennast tehnoloogial biitida.

Ausalt öeldes tahaks maha lüüa inimesed kes bote pooldavad. Kui ise ei oska mängida siis pole sul pokkeriga asja.
                            MadisRa, mul on just vastupidine tunne: "Kui ma ei suuda isegi mingi donki kirjutatud botti beatida, siis mida kuradit ma siin lauas passin?"

Comment

• MadisRa
                              Julm Donk
                              • Jun 2009
                              • 36

Micros passitakse ikka selleks ,et õppida mängima mitte kuidas boti biitida... tehke koht kus saate oma botidega möllata jätke inimesed rahule:D...

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas krayzie
                                shortstack-rakemachine-pokerbotid on olemas ja need suudavad ka 0.5/1 või 1/2 breakeven lasta. Unibetis nt sellised tegelased nagu "fish_crusher" ja "Reykjavik" on suht kindlalt botid aga paistab et seal ei koti see kedagi. UB's tõmmati paar aastat tagasi üks midstakes bot vahele kui tema ehitaja oli reigirallil saavutatud live eventil osalemas aga unustas boti selleks ajaks välja lülitada. viimane massmultitables 20h sesse siis....
                                Sick. Ja UB ning kogu sellega seonduvad pokkeritoad suudavad alati igal pool esindatud olla.

Comment

Working...