poker botid?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • levis
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 1557

Re: poker botid?

Algselt postitas variatsioon
    mhh.. ma sain vist timing telli
    edit: krdima raske on tehda tilti ajada -.-

edit2: päris hästi mängib aga 2-0 :) (100BB deep)

edit3: selle programmiga saaks lõdavalt beatida onlines NL100HUi..
    teises arvutis on see programm ja webcam filmib live actionit.. ja siis soovitab inimesele mida teha..
    :(
    No ma ei tea, bot kaotas väga kiirelt 3BI kui ma tagusin sisuliselt mängu vaatamata ainult ühte nuppu "bet/raise to".

Paar korda foldisin.

Comment

• _Indrek_
      Räme Fish
      • Sep 2009
      • 12

Väga huvitav teema

Nõustun sellega, et bot ja tracker on erinevad asjad

Samas mul on üks tuttav pro, kes siiani usub, et ka tracker on unfair advantage ja saadab u kord aastas starsi supportile uue essee selle kohta, miks HEM ja PT3 tuleks bannida. Loomulikult seda ei juhtu, aga kuidas suhtuks siinne kommuun sellesse, et ka igasugused teised abiprogrammid, mis kognitiivset võimekust (mälu, arvutustvõime) suurendada aitavad, ära keelata?

Comment

• levis
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 1557

Algselt postitas _Indrek_
        Samas mul on üks tuttav pro, kes siiani usub, et ka tracker on unfair advantage ja saadab u kord aastas starsi supportile uue essee selle kohta, miks HEM ja PT3 tuleks bannida. Loomulikult seda ei juhtu, aga kuidas suhtuks siinne kommuun sellesse, et ka igasugused teised abiprogrammid, mis kognitiivset võimekust (mälu, arvutustvõime) suurendada aitavad, ära keelata?
        Keelamine viib vast rappa ja ei anna soovitud tulemust, küll aga on võimalus teha nii, et iga kord kui logid pokkerituppa, siis genereeritakse sulle uus alias. Ma pole sellisest lahendusest varem kuulnud, aga vaevalt see uus idee saab olla.

Comment

• kivisaba
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2514

cakes võid igapäev ise endale uue aliase panna

Comment

• levis
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 1557

Algselt postitas kivisaba
            cakes võid igapäev ise endale uue aliase panna
            Ahsoo, väga nice! Aliase vahetus peab muidugi lihtsalt ja kiirelt käima.
            Pokerstarsis võiks nii olla.

Comment

• Madis Very
              Bännitud
              • Aug 2009
              • 2951

Browse top-rated poker sites UK players trust. Play safely for real cash with licensed platforms offering top bonuses & game selection.

Comment

• levis
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 1557

Algselt postitas Madis Very
                Browse top-rated poker sites UK players trust. Play safely for real cash with licensed platforms offering top bonuses & game selection.
                kiripokker lol, ei lähe küll väga siia teemasse, aga huvitav ikkagi :)

Comment

• Madis Very
                  Bännitud
                  • Aug 2009
                  • 2951

Algselt postitas levis
                  kiripokker lol, ei lähe küll väga siia teemasse, aga huvitav ikkagi :)
                  ajh ma teema peale ei mõelnudki :D aga nende poker bot linkide kaudu leidsin... ajakirjas kunagi rääkis sellest aga ei ole leidnud lõpuks leidsin... 24-96h aega, et ühte otsust teha üpris huvitav.. kuniks paari käega ära tüütab

cmon mul 150 mängu käib aga nii aeglasti reageerivad tunnis vb korra 18 lauda veel lahti register & challenge me 4fun

Comment

• _Indrek_
                    Räme Fish
                    • Sep 2009
                    • 12

Algselt postitas levis
                    Keelamine viib vast rappa ja ei anna soovitud tulemust, küll aga on võimalus teha nii, et iga kord kui logid pokkerituppa, siis genereeritakse sulle uus alias. Ma pole sellisest lahendusest varem kuulnud, aga vaevalt see uus idee saab olla.
                    See ei ole jällegi seesama

Mängisin eelmisel aastal 5 card drawd starsis ja ongame'is päris tõsiselt
                    selle mängu jaoks head trackerit ei ole v vähemalt siis veel ei olnud, nüüd vist pokerhands beta x.x juba lubab midagi. Ja mängijaid on vähe, nii et väga oluline on tunda ja note'ida vastaseid. Alates 5-10 FL on häid regulare <50 mängija, 10-20 veelgi vähem, kes mängivad samal ajal nii starsis kui erinevatel ongame skinnidel. Mõistmine et mängija XYX starsis kutsub ennast ZZX ongame'is oli tähtis read.

Lähtume sellest, et live mäng on õige ja hea. Sarnaselt live'iga oli draws võimalik vältida kõrges limiidis HU lahinguid regularidega. Kui võid endale iga päev uue aliase teha, siis see võimalus kaob, mis on mängijatele tugevalt -EV.

Olen kindel et ranka v kestahes pühendunud reg võib oma limiidi regularide kohta teha reade ka ilma HEMita. Regularide üldiste tendentside teadmine, MÄLETAMINE ja kasutamine otsuste langetamisel pole sama, mis nt konkreetse otsuse tegemisel uurida, mis on vastase Fold_vs_3b.SB.total või muud sellist mõistlikumat.
                    Samuti enda leakide parandamine... tracker selleks tohutu abivahend. Aga imo tegelikult ebaaus võrreldes pühapäevamängijaga.

Aga loomulikult on võitlus trackeritega võitlus tuuleveskitega (selle vahega, et tracker kahjuks ei tooda taastuvat energiat)

Comment

• levis
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 1557

Siis tuleb teha nii, et iga mängija juurde saadetakse üks hiinlane, kes istub su kõrval ja kontrollib olukorda! Hiinlane, sest neid on palju ja jagub kõigile, aga nad võivad olla ostetavad, seega pigem tuleb terve tuba kaameraid täis toppida ja reaalajas pilt pokkeritoale saata. Samas tehnika ja intern.ühendus selleks päris valmis pole ja petiseid see vaevalt peatab, seega tuleb elektroodid pähe torgata ja teadvus internetti suunata.

Comment

• kilu6
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1305

Algselt postitas levis
                        No ma ei tea, bot kaotas väga kiirelt 3BI kui ma tagusin sisuliselt mängu vaatamata ainult ühte nuppu "bet/raise to".

Paar korda foldisin.

Mul küll päris nii ei olnud.
                        Ma ei tea, kuidas sellel botil adjustimisega lood on, aga AKoga callis allini ära küll, nii et ainult raisemisega ära ei pruugi võita.

Comment

• alaska
                          forever
                          • Oct 2008
                          • 6599

Põhirelv nende bottide vastu pidigi olema igasugused overbetid nii käega kui käeta ja suured blufid. Siis nad ei suuda oma vajalike oddse arvutada, et callida.

Comment

• levis
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 1557

Algselt postitas kilu6
                            Mul küll päris nii ei olnud.
                            Ma ei tea, kuidas sellel botil adjustimisega lood on, aga AKoga callis allini ära küll, nii et ainult raisemisega ära ei pruugi võita.
                            Hoia hiire kursorit 'bet' nupul ja lihtsalt klõpsi kiiresti palju jaksad ning vaata, mis juhtuma hakkab...

Comment

• kilu6
                              Vana Tegija
                              • Oct 2008
                              • 1305

Algselt postitas levis
                              Hoia hiire kursorit 'bet' nupul ja lihtsalt klõpsi kiiresti palju jaksad ning vaata, mis juhtuma hakkab...
                              Siis nagu minbetin kogu aeg või?

Esimese katsega läks kiirelt 1 BI botile.

Comment

• levis
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 1557

Algselt postitas kilu6
                                Siis nagu minbetin kogu aeg või?

Esimese katsega läks kiirelt 1 BI botile.
                                Jah minbet, reraise.... mis iganes...
                                Päris kuulikindlaks sellest ei muutu ja BI võib kaduda küll, aga ise sain algul +3BI, teisel korral +2BI ja nüüd testisin tuli kiirelt +1BI.

Comment

Working...