NETELLER

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: NETELLER

Mul läks väga kiirelt. Aga kindlat aega ei oska öelda.

Comment

• nikitheone
      Mr. Puujalg
      • Aug 2009
      • 6446

kas neteller on koguaeg olnud üliaegase ja lolli suppordiga või mul ei joppa? Üle nädala aja ei suuda mu passi kinnitada
      &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
        kas neteller on koguaeg olnud üliaegase ja lolli suppordiga või mul ei joppa? Üle nädala aja ei suuda mu passi kinnitada
        Ma olen saanud alati pm. sekundi-suppordiga. Kirjadele saan vastuse tunniga ning kui kõne vaja, siis helistakse suht samal sekundil, kui requestin.

Comment

• Fuzzy
          Õpihimuline Mängur
          • Aug 2010
          • 452

Netelleri sait täna lõunast saati maas. Mitte mingit selgitust. Twitteri all ajavad tüüpilist "thanks for your patience" joba... Täiesti vastuvõetamatu.

To everyone asking about the site: thanks for the notification our IT team is working on the problem.

Comment

• Marek K.
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 1477

NETELLER is currently subject to a cyber-attack. The type of attack is a denial-of-service (DoS) which means the criminals want to keep you from using the service. Our teams are working hard to resolve the issue. Currently the website is affected, as well as the payment processing system.
            All funds are safe in your accounts or with merchants and no personal data is at risk.

We are expecting to return to normal service soon and we apologise for the inconvenience caused.

Comment

• Ibis
              Julm Donk
              • Sep 2016
              • 36

Kas Netelleriga saab esimesi väikseid ülekandeid teha ilma kontot verifitseerimata nagu skrillis?

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas Ibis Vaata postitust
                Kas Netelleriga saab esimesi väikseid ülekandeid teha ilma kontot verifitseerimata nagu skrillis?
                Kunagi sai. Veritseerimine oli ka lihtne ja instant. Sellel suvel aitasin inimest ning piisas passi koopia üles, mis tuvastati ära automaatselt. Kogu protsess võttis aega mõni minut.

Comment

Working...