*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lenC
    Administraator
    • Oct 2008
    • 6440

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas vaenekala
    Mul on selline mure, et mängin Absolute Pokkeri toas ja ei saa sinna kuidagi hemi taha rakendada. Tähendab, see võtab naq kõik andmed sisse mis toimub, aaga ei näita laual teiste statistikat. LenC ytles, et proovi table finderit, proovisin seda, leidis laua yles aga ikkagi ei hakanud midagi tegema, seal aknakesel (kus peaks olema mitu kätt mängitud, vpip, pfr jne) seal on laua nimi kirjas aga ylejäänud asjad nullis. player prefereces yritasin ka linnukesed ära panna ja õige saidi, aga ei tea ??? ???
    Kas sul on ikka 1.08 või uuem versioon?

Comment

• vaenekala
      Jube Noob
      • Nov 2008
      • 148

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

ääämm.....1.08 beta 7

Comment

• taipupole
        Lõpuboss
        • Oct 2008
        • 2181

Algselt postitas vaenekala
        ääämm.....1.08 beta 7
        Alustuseks tõmba see: http://rvgsoftware.fileburst.com/HmUpdate.exe

Versioon on juba 1.08.03.

Üldiselt tasub nädala või paari tagant külastada (http://www.holdemmanager.net/forum/) ja vaadata, kas päisesse või Releases alla pole midagi uut tekkinud.

Comment

• vaenekala
          Jube Noob
          • Nov 2008
          • 148

Kle suured tänud, see asi lahendas probleemi, tõbasin selle uuenduse ja statid on laual, krt naq päris ju

Comment

• qjet
            Grinder
            • Apr 2009
            • 806

põhimõtteliselt lauas seat nr 2 statse ei näita. kuidas tagasi saaks need sinna :-[

Comment

• Rage
              Klubi Liige
              • Nov 2008
              • 6853

mhm.. keegi seda table scannerit on proovinud ja kasutab? üldmuljed? FTP puhul tundub et peksab ikka VPIP ja näitajate suhtes segast.. näitab m,õne laua kohta et keksmine VPIP 30+ teed lahti.. tegelikult 14% ja vastupidi..

ja lisaks huvitaks paar lühendit, mida tähendab Avg WHWSF ja Avg WSD

Comment

• hoss23
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 2551

Tervist. Mul oleks selline küsimus. Et viimased kolm nädalat pole üldse HEM-i kasutanud(polnud võimalust mängida.) ja nüüd kui HEM-i lahti teen, on kõik nagu alguses, kui ma selle tõmbasin, et tahab et ma uuesti registreeriksin. Ja kui ma isegi panen oma seriali ja valin valikust et 2 pc siis ta ikkagi ei lase seda teha ja annab mingi errori. Äkki keegi oskab aidata, või pean HEM supporti kirja saatma? Aitähh!

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas hoss23
                  Tervist. Mul oleks selline küsimus. Et viimased kolm nädalat pole üldse HEM-i kasutanud(polnud võimalust mängida.) ja nüüd kui HEM-i lahti teen, on kõik nagu alguses, kui ma selle tõmbasin, et tahab et ma uuesti registreeriksin. Ja kui ma isegi panen oma seriali ja valin valikust et 2 pc siis ta ikkagi ei lase seda teha ja annab mingi errori. Äkki keegi oskab aidata, või pean HEM supporti kirja saatma? Aitähh!
                  Mis veateadet ta annab? Ehk ütleb, et PC2 on jube kasutuses? Kui jah, siis proovi panna PC #1, kui selle peale annab ka samat veateadet, siis saada kiri HEM'i klienditoele (vist oli support@holdemmanager.net) ja lase neil oma koodide arvutit ära resetida.

Comment

• hoss23
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 2551

Veateade järgmine, mõlema pc 1 ja pc 2 osas- ''there were errors during activation. You can retry activating online or go back and tyy another method.If problems persist please contact customer service.'' Kas kellelgi on muidu sellist jama ette tulńud või ma ainuke?

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas hoss23
                      Veateade järgmine, mõlema pc 1 ja pc 2 osas- ''there were errors during activation. You can retry activating online or go back and tyy another method.If problems persist please contact customer service.'' Kas kellelgi on muidu sellist jama ette tulńud või ma ainuke?
                      Mul tuli aga proovisin mitu korda ja lõpuks regas ära. Tee ka arvutile restart ja proovi uuesti.

Comment

• hoss23
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 2551

Nu tegin restardi ära ja proovisin uuesti mõlema variandiga pc1 ja pc2, mitte muffigi, sama error. Ranka, kas tead kui kaua see supporti vastuse saamine aega võtab?Saatsin sinna kirja ära. Aitähh.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas hoss23
                          Nu tegin restardi ära ja proovisin uuesti mõlema variandiga pc1 ja pc2, mitte muffigi, sama error. Ranka, kas tead kui kaua see supporti vastuse saamine aega võtab?Saatsin sinna kirja ära. Aitähh.
                          Mõningad tunnid praegusel ajal.

Comment

• hoss23
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 2551

Ok. Tänks Ranka abi eest.

Comment

• Provoker
                              Pokkerihai
                              • Jan 2009
                              • 3067

Algselt postitas qjet
                              põhimõtteliselt lauas seat nr 2 statse ei näita. kuidas tagasi saaks need sinna :-[

Proovi 1 laud full screeni ajada. Siis vb saad sabast kinni selle statikastikesel.

Comment

• Rage
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 6853

türbel küll.. ilgelt tilti ajab ja räigelt eksitab.. mingi nuss on filtriga.. panen last 8h.. siis paneb tegelt suht huupi graafikut ja state.. ei näita õiget tulemust.. vaid mingi 400 viimast kätt ainult vms..

Comment

Working...