*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Viiidrik
    Jube Noob
    • Dec 2009
    • 128

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i! NB! ENNE KÜSIMIST LOE ESIMEST POSTI

Mul selline probleem, et kui mängin Triobetis ntx 1$ sng-d siis hemis tourney resultide all näitab nagu oleks mänginud 11$ või midagi muud, ühesõnaga näitab valet buy-ini suurust, muu on õige kõik, kohad ja jne. Käsitsi saan muuta aint neid väärtusi, muud lahendust pole siiamaani leidnud.

Comment

• Kakahirmutis
      🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
      • Oct 2010
      • 7079

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i! NB! ENNE KÜSIMIST LOE ESIMEST POSTI

Kas Hem1 töötab windows 8ga? mul ei rega ära -.-

edit : kas hem2 töötaks? :D
      Last edited by Kakahirmutis; 11.01.13, 04:49.

Comment

• Oliverk
        Moderaator
        • Nov 2008
        • 3016

töötas hem1 ilusti win8-ga

Comment

• Kaitz20
          FPP Pro
          • Oct 2008
          • 289

Kust kohast saab HM2 vaadata, kui palju oled rake käte pealt maksnud?

Comment

• elrosmeero
            FPP Pro
            • Jan 2011
            • 239

Reports-Cash-vasakul ääres on Stats, vajutad sinna ja sealt otsid Rake ja lisad selle kuvatavate hulka.

Comment

• Kakahirmutis
              🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
              • Oct 2010
              • 7079

Algselt postitas Oliverk Vaata postitust
              töötas hem1 ilusti win8-ga
              aga vot mul ei lähe tööle :O lugesin kuskilt et win8 ei töötagi...tõmbasin hem2 triali,toksin sellega praegu >.<

Comment

• nikitheone
                Mr. Puujalg
                • Aug 2009
                • 6446

hem näitab reports ja hands erinevalt graphs ja sessionsitet. vahe on ca 4bi, keegi teab milles asi? mängin taala-euri-naela laudu segamini
                &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• camu
                  Super Moderaator
                  • Jan 2009
                  • 3411

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
                  hem näitab reports ja hands erinevalt graphs ja sessionsitet. vahe on ca 4bi, keegi teab milles asi? mängin taala-euri-naela laudu segamini
                  Panin tähele, et mul ka.
                  Aga talumehe loogika ütleb, et reportsite all pole summad konverditud. Ehk siis total winnings on numbriline suurus. Sessionsite ja graphsi all on summad konverditud dollariteks (või milleks iganes sul valitud on).

Comment

• nikitheone
                    Mr. Puujalg
                    • Aug 2009
                    • 6446

jep, mõtlesin ka, et ilmselt selles asi
                    &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• mcompany
                      Räme Fish
                      • Jan 2012
                      • 20

Hey. Mul tekkis huvi, et kas HM1 v HM2 on selline HUD Stat nagu Fold to Limp vs Shove? Põhimõtteliselt kui limparid limbivad ja mina shoven, siis limparite fold equity´t oleks hea teada?
                      Ma ise HM1 küll ei leidnud midagi sarnast kahjuks :/

Comment

• SANGPOMM
                        Õpihimuline Mängur
                        • Mar 2010
                        • 479

kiire küs hemmi kohta. kui table manageris on lauad ja sealt laua peale vajutada muutub see laud aktiivseks e. hüppab ette.. kuidas seda peale panna ja maha võtta. mul kadus ära kuidagi. tüütu on mudu alt riba pealt lauda otsida kui tahan quitida kui enam fishe lauas pole

Comment

• Micro Grinder
                          Räme Fish
                          • Jan 2013
                          • 13

Tere, kasutasin viimased 30 päeva Holdem Manager 2 trial versiooni. Sai selgeks, et tegu on asjaliku programmiga ning see tuleks omale soetada. Tegin siis SEB panga U-kaardi ehk virtuaalkaardi omale ning läksin programmi kodulehele ostma. Sai siis kõik tehtud, aga peale makse kinnitamist tuli järgnev teade:

„Thanks for your recent purchase at holdemmanager.com. Unfortunately, your payment has been flagged by one of our security filters, please do not attempt to resubmit your purchase. A representative is currently examining your transaction...“

Läksin siis natukese aja pärast manageri kodulehel „my accounti“ alla ja nägin et transactioni 59,99$ staatus oli „approved“ ning ka SEB pangast oli raha ära broneeritud. Mõtlesin, et nüüd on asi korras, et keegi esindaja vaatas mu ülekande üle ja nüüd saan omale litsentsi koodi lõpuks kätte. Aga kui tund aega oli möödas, siis ikka polnud litsentsi koodi mailile tulnud (kood peab tulema automaatselt peale makse sooritamist ja kui 30 min jooksul pole tulnud siis tuleb kontakteeruda supportiga). Võtsingi siis supportiga ühendust ja sealt sain järgneva vastuse:

„Our apologies for the delay, but it appears your transaction has triggered one of our security filters. In order to complete your order, we will need the following:
                          -- The physical mailing address (street, city, country) associated with the credit card used in the transaction“

Tegin siis natukene uurimustööd ja leidsin sellise lingi (http://foorum.pokkeriprod.com/archiv...hp/t-1111.html), kus on kirjas:

„Please e-mail a clear scanned colour copy or digital photograph of a recent (no more than 3 months old) utility bill displaying your name and address. Examples include:

• Electricity (Power) bill
                          • Water bill
                          • Gas bill
                          • Telephone bill – Mobile bills not accepted
                          • Cable (TV)/Internet bills“

Küsimus siis selline, et kas nad nõuavadki mult samasi asju, mis seal nimekirjas on?? Või saan ma millestki valesti aru? Viimased 6-7 aastat olen elanud ühiselamutes ja sõprade juures ning praegu elan sugulase korteris. Ehk siis vanemate kodus ei maksa ma mingeid arveid, seega pole midagi ette näidata neile. Praeguse seisuga tuleb mulle pähe ainult tööleping, kus mul oleks aadress olemas ja samuti käisin veel mõned kuud tagasi töötukassa vahet, kust saadeti mulle meilile mingeid digitaalselt allkirjastatud otsuseid, kus on samuti mu aadress olemas.

Ehk siis kas ma saan asjast õigesti aru ning kas üks neist kahest väljapakutud variandist sobiks neile?

Suur tänu Pokkeriprode kommuunile , kui mind kuidagi aidate saate.
                          Aitähh!!!

Comment

• raidov
                            Õpihimuline Mängur
                            • Mar 2009
                            • 436

Ilmselt sobib näiteks mobiiliarve ka, kui ei sobi, või see ka enda nimel ei ole, siis saad alati pangast sellise kirja võtta, kus on aadress peal ja see sobib kindlasti

Comment

• Micro Grinder
                              Räme Fish
                              • Jan 2013
                              • 13

Tänud, raidov, et vaevusid süveneda. Igaljuhul praeguseks on probleem lahendatud, saatsin neile ühe dokumendi, kus oli mu nimi ja aadress ning nad vaatasid selle üle ja saatsid mulle litsentsi koodi. Nice!

Comment

• rohelinekonn
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 3808

kuidas ma saan vanad käed ära kustudada hem1

Comment

Working...