*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • HU grinder
    Vana Tegija
    • Feb 2010
    • 1002

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Eips, mul on HEM ja ei võta sisse, dunno y.

Comment

• kardpleier
      Grinder
      • Jul 2009
      • 699

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Rush pokkeri käsi ei kuva resultside all (graphs jms samuti...). lauas HUD toimib aga yhtegi rushi kätt databaasis ei kuva. update tehtud. milles võib probleem olla?

Comment

• renks64
        Julm Donk
        • Jan 2010
        • 25

Tervist!

1, Kas kasutate hemi table finderit,kui jah,siis teie hinnang palun.

2, Kas on võimalik jätta hem andmeid koguma,kui ise lauas ei istu ,tuba on full tilt.
        3, Veel üks rumal küsimus .Kuidas ma saan hemist graafikut ja statse siia panna.

Comment

• lebovend
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2420

HEM ei registreeri mul Cakes v6idetud nonshowdown pote. punane joon l2heb ainult alla. profit on seega t2itsa v6ssa. help?

Comment

• emmimees
            Klubi Liige
            • Aug 2010
            • 2719

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            Turniiride tulemused tuleb käsitisi sisestada. Erandid peaksid olema starsi hu sng-d
            Krt mul OOs enamus turnade tulemused sai ise kätte(paljusid ei saanud ka muidugi), ei oskakski sisestada ise..

Comment

• nikitheone
              Mr. Puujalg
              • Aug 2009
              • 6446

Algselt postitas renks64 Vaata postitust
              Tervist!

1, Kas kasutate hemi table finderit,kui jah,siis teie hinnang palun.

2, Kas on võimalik jätta hem andmeid koguma,kui ise lauas ei istu ,tuba on full tilt.
              3, Veel üks rumal küsimus .Kuidas ma saan hemist graafikut ja statse siia panna.
              2. ei, selle nimi on datamining ja see on keelatud enamus tubades.
              3. pead pilti tegema ja panema kusagile üles, nt upload.ee ja siis siin vajutad kollast nupukest, kus on mäed ja väike junn - sinna paned lingi. graafikust saad pildi teha nii, et parem klõps ja save as .jpg. stattidest print+scr ja paste painti, save as .jpg
              &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• emmimees
                Klubi Liige
                • Aug 2010
                • 2719

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
                2. ei, selle nimi on datamining ja see on keelatud enamus tubades.
                Miks see keelatud on? 888 saab jätta nii.

Comment

• nikitheone
                  Mr. Puujalg
                  • Aug 2009
                  • 6446

FT's on keelatud

e: punkt 8 kodulehel - Full Tilt Poker prohibits the use of external player assistance programs (EPA Programs) which are designed to provide users with an unfair advantage over their opponents. Full Tilt Poker defines external to mean computer software (other than the Full Tilt Poker game client), and non-software-based databases or profiles (e.g., web sites and subscription services). Full Tilt Poker defines an unfair advantage as a user accessing or compiling information on other players beyond that which the user has personally observed through his or her own game play
                  Last edited by nikitheone; 28.11.10, 08:29.
                  &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Tarmonator
                    Lingiparandaja
                    • Oct 2008
                    • 3274

Eile veel kõik toimis, täna HEM enam ei avane. Selline error siis:

Update ei aidanud

Comment

• Vandalar
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3577

Algselt postitas Tarmonator Vaata postitust
                      Eile veel kõik toimis, täna HEM enam ei avane. Selline error siis:

Update ei aidanud
                      Sellega on mõtet HEM supporti tülitada ainult

Comment

• Romka
                        Pokkerihai
                        • Mar 2009
                        • 1544

Algselt postitas lebovend Vaata postitust
                        HEM ei registreeri mul Cakes v6idetud nonshowdown pote. punane joon l2heb ainult alla. profit on seega t2itsa v6ssa. help?
                        Ma sain aru, et Cakes kõik abiprogrammid keelatud? Või oli see aint hudi kohta?

Comment

• lebovend
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2420

HUD ei t88ta seal lihtsalt jah. aga HEM muidu t88tab. aind et mitte mul. fucking cake.
                          (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• ranka
                            Miljon Põhjust Kodus Olla
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas lebovend Vaata postitust
                            Kasutad HEM'i viimast versiooni?

edit: ja oma halba mängu ei tasu ajada hemi kaela ju :)

Comment

• lebovend
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2420

lolercopter sa ikka vaatasid seda graphi mis ma postitasin? :D ma olen reaalselt breakeven seal ja vaata mis profitit hem n2itab. versioon on 1.11.05, hetkel t6mban 1.11.05d. Aga kahtlen, et see asja parandab.

e: ja mul oli 6igus, ei parandanud.
                              Last edited by lebovend; 28.11.10, 13:20.

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

njaaa no idea siis. mine kola natuke HEM foorumites (kasuta sealset otsingut) ja äkki saad abi.

Mu edit mängu kohta oli level

Comment

Working...