*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Skyline
    Grinder
    • Dec 2008
    • 510

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas Qwertylink Vaata postitust
    Vaja Windowsile format teha. Kas ma lihtsalt teen hem-is daabasest backupi ja siis pärast uue windowsiga restorin database?
    Siit lingilt saad veits abi: http://faq.holdemmanager.com/questio...up+%26+Restore

Comment

• Tigrano
      Administraator
      • Oct 2008
      • 7614

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas Qwertylink Vaata postitust
      Vaja Windowsile format teha. Kas ma lihtsalt teen hem-is daabasest backupi ja siis pärast uue windowsiga restorin database?
      Jah, expordid kõik käed ja siis jälle impordid.

Comment

• soouni
        Grinder
        • Jul 2010
        • 771

Algselt postitas soouni Vaata postitust
        Mul on selline küsimus, et igakord kui ma lauda istun siis Hem hakkab statse uuesti koguma kuigi andmebaasis peaks mängija kohta küllaga juba olema.
        Mis teha, et saaks eelmistest sessidest statsi mängija kohta.

Ette tänades,
        Mõmm
        Mis ennemast pakuti ei aitand või ma olen loll aga kas keegi oskab aidata?

Comment

• redddman10
          Grinder
          • Aug 2010
          • 703

ere.siuke probleem et HEM ei kuva HUD-i laudadesse.jutt siis full tilt pokkerist.kuigi hand historid ja auto import folderid peaks õiged olema.just ostsin endale HEM-i ja nüüd siis selline asi
          ma ei tea kas selline teema juba on siin kusagil.tegin ka uninstallid ja reinstallid kuid mitte midagi..kui panna auto detect folders siis triobeti ja Ultimate beti ja leiab küll kuid mitte FTP-it.. on kellelgi sama jama olnd või oskab aidata ja nõu anda??

tänud ette iga postituse eest

Comment

• taavi
            Grinder
            • Oct 2008
            • 684

Algselt postitas redddman10 Vaata postitust
            ere.siuke probleem et HEM ei kuva HUD-i laudadesse.jutt siis full tilt pokkerist.kuigi hand historid ja auto import folderid peaks õiged olema.just ostsin endale HEM-i ja nüüd siis selline asi
            ma ei tea kas selline teema juba on siin kusagil.tegin ka uninstallid ja reinstallid kuid mitte midagi..kui panna auto detect folders siis triobeti ja Ultimate beti ja leiab küll kuid mitte FTP-it.. on kellelgi sama jama olnd või oskab aidata ja nõu anda??

tänud ette iga postituse eest
            Ehk on abiks..

Comment

• redddman10
              Grinder
              • Aug 2010
              • 703

need lingid juba läbi vaadatud kuid kahjuks abi ei ole:( mul pole nimelt hand history kausta seal.kas peaksin ise selle tegema.olen muidu raha eest mängind seal pool aastat juba

Comment

• ziimukaz
                Grinder
                • Jan 2010
                • 741

Clientist ikka sätitud nii, et salvestaks arvutisse handhistory?

Comment

• redddman10
                  Grinder
                  • Aug 2010
                  • 703

japp FTP. keel on inglise- check et salvestaks.ma ei saa aru miks mul hand history kausta pole full tildis....Hemis on sama kaust pandud mis FTP-is.

Comment

• taavi
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 684

Algselt postitas redddman10 Vaata postitust
                    japp FTP. keel on inglise- check et salvestaks.ma ei saa aru miks mul hand history kausta pole full tildis....Hemis on sama kaust pandud mis FTP-is.
                    Kus pole kausta?
                    c:Program Files - Full Tilt Poker - Hand History ? Hand History pole?

Kas enne polnud linnukest, et salvestaks hh?
                    Kui polnud siis proovi restarti ja mõned käed mängida...
                    Last edited by taavi; 12.08.10, 00:08.

Comment

• Rage
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 6853

nvm

Comment

• redddman10
                        Grinder
                        • Aug 2010
                        • 703

nii Taavi kohe proovin

Comment

• redddman10
                          Grinder
                          • Aug 2010
                          • 703

nii restart ei aidanud.tegin full tildile uninstalli jälle ja reinstall ja enne kui HEMI lahti võtsin mängisin cashi.kuid hand histori kausta ei teki ega ole kuskil

sain soovituse teha see ise ja tegingi.Hem leidis auto detectiga üles kuid HUDI ikka pole:(
                          Last edited by redddman10; 12.08.10, 12:31.

Comment

• ranka
                            Miljon Põhjust Kodus Olla
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                            kuulge, kui suured teil Postgre kataloogid on? mul endal 500k käsi mängitud ja nüüd importisin need PTRist 1mil käsi ka sisse ja mu Postgre kataloogi suurus on 13,6GB.. vacuum ei teinud asja väiksemaks..
                            Miski 4-5 millionit kätt ja 75GB

Algselt postitas taipupole Vaata postitust
                            Sellest peaks olema siin räägitud, et selle suuruse tekitab täiesti mõttetu logide kataloog.
                            See kaust võtab mul 3GB

Comment

• Juhhei
                              Jube Noob
                              • Jul 2009
                              • 154

Oeh... Mitte kuidagi kohe ei saa Everestis Hud'i tööle

Comment

• redddman10
                                Grinder
                                • Aug 2010
                                • 703

ma ka ikka ei saa HEMi-gi tööle:D panin full tildis käed salvestama...ise tegin handhistory kausta ja tegin mõned käed cashi ning txt failidena olid olemas seal kuid HEMI auto import ei leia seda sealt...panin siis holdem managerist import from folder ja valisin sama kausta kuhu käed salvestusid kuid ütleb et 0 faili... WTF naq aidake:)

Comment

Working...