*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rando
    Õpihimuline Mängur
    • Jan 2010
    • 316

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

HM ei uuenda statside asukohta, mul on küll fixitud see aga statsid jäävad sinna kuhu viimati istusin.

Comment

• Tigrano
      Administraator
      • Oct 2008
      • 7614

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas Rando Vaata postitust
      HM ei uuenda statside asukohta, mul on küll fixitud see aga statsid jäävad sinna kuhu viimati istusin.
      Ma tõmbasin uue HEMi versiooni ja praegu ka jooksevad statid ringi veel katsun paika näppida.

Comment

• totaldonk
        Grinder
        • Dec 2009
        • 914

Lambist täna enam HEM ei kuva HUDi laudadel, relaunch HUD ei aita, any help?

Comment

• Viski
          Õpihimuline Mängur
          • Jan 2010
          • 393

Mul siin ei saa HEM ja PokerStars'i SnG'd läbi eriti, ei impordi käsi isegi, HUD'ist rääkimata. Keegi oskab kiire ülevaate teha või mingi laheda lingi visata ?

Comment

• Viski
            Õpihimuline Mängur
            • Jan 2010
            • 393

Nevermind, juba sain.

Comment

• pukkmaster
              Jube Noob
              • Sep 2009
              • 126

Siis kui sa paned laksult kohe laua kinni, kui oled pähe saanud, siis ta paneb Not finished - sa pead ootama ära, kui ta ütleb sulle et lõpetasid 4500 kohaga siis paned ok ja siis loeb ära mitmenda koha said jne

Comment

• con
                Pokkerihai
                • Jul 2010
                • 1954

tahaksin teada kuidas holdem managerist saada konkreetse käe ajaloo ID. konkreetne käsi mille ID ma tahan asub hold'em manageris Tourneyde alt Handide all.

Comment

• Tigrano
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 7614

Algselt postitas con Vaata postitust
                  tahaksin teada kuidas holdem managerist saada konkreetse käe ajaloo ID. konkreetne käsi mille ID ma tahan asub hold'em manageris Tourneyde alt Handide all.
                  võtad sessioni ette, otsid oma käe üles, teed parema klõpsu käe peal ja valid menüüst view selected hand histories

Comment

• farik666
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 834

mind huvitab kuidas ma saaksin kogu oma databaasi kõrvale tõsta.. või exportida.. st. tahan teha formatit masinale ja installida windows 7 peale ning siis pärast et oleks kõik käed alles ikka... saaks uuesti importida..

Comment

• con
                      Pokkerihai
                      • Jul 2010
                      • 1954

aitäh kiire vastuse eest!
                      ennem juba vaatasin kõik läbi ja leidsin ka selle aga flopturnriver.com ei tuvastanud kätt selle id järgi ca. 15min hiljem kui ma laivis selle käe mängisin ja arvasin et see nr esindab midagi muud. ju siis oli viga antud saidis.
                      ///arvasin, et ID järgi saab history databasest, veits hiljem jõudis kohale.
                      Last edited by con; 07.07.10, 14:13.

Comment

• farik666
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 834

how about file-->backup & restore ?? on keegi proovinud?

Comment

• taavi
                          Grinder
                          • Oct 2008
                          • 684

Algselt postitas farik666 Vaata postitust
                          mind huvitab kuidas ma saaksin kogu oma databaasi kõrvale tõsta.. või exportida.. st. tahan teha formatit masinale ja installida windows 7 peale ning siis pärast et oleks kõik käed alles ikka... saaks uuesti importida..
                          Algselt postitas farik666 Vaata postitust
                          how about file-->backup & restore ?? on keegi proovinud?
                          http://foorum.pokkeriprod.com/showth...734#post108734

Comment

• kuhnja
                            Räme Fish
                            • Jul 2009
                            • 10

Soetasin endale HEM-i alles hiljuti ning ei oska veel piisavalt hästi sellega opereerida. Probleem siis selles, et kui soovin Triobetis lauda statse kuvada, teeb ta seda ainult cash laudadele, sng-le ja turniiridele ei kuva midagi lauda...Ilmselt asi minu saamatuses..Any ideas?

Comment

• farik666
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 834

Tänud... vaatan see backup file tuleb miski 430Mb.. on reaalne, et seal kõik 300K käed ja statid jm.. ?

Comment

• V4LDO
                                FPP Pro
                                • Jun 2010
                                • 229

Algselt postitas kuhnja Vaata postitust
                                Soetasin endale HEM-i alles hiljuti ning ei oska veel piisavalt hästi sellega opereerida. Probleem siis selles, et kui soovin Triobetis lauda statse kuvada, teeb ta seda ainult cash laudadele, sng-le ja turniiridele ei kuva midagi lauda...Ilmselt asi minu saamatuses..Any ideas?
                                Proovi Hud options -> player preferences -> use for -> seal tourney kasti ka linnuke

Comment

Working...