*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • SANGPOMM
    Õpihimuline Mängur
    • Mar 2010
    • 479

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

töötab, unustasin HEMI restartida. tänud seltsimehed!

Comment

• Rage
      Klubi Liige
      • Nov 2008
      • 6853

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

uus beta väljas.. http://rvgsoftware.fileburst.com/HmU...05Internal.exe loodan, et HUD on ära parandatud.. minul igatahes räigelt mõjutab mindseti kui HUD laudadest lihtsalt ära kaob ja ainult aktiivses lauas on HUDi näha:-(

Comment

• Lowry
        FPP Pro
        • Apr 2010
        • 268

Algselt postitas raidov Vaata postitust
        http://www.upload.ee/files/523542/hmhud.zip.html

aga palun.

see tuleb siis extractida hemi installi kausta ja üle kirjutada vanad failid
        Tulin-nägin-töötab:) Tänud:)

Comment

• Rage
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 6853

yey.. uues betas on see HUDi probleem ära parandatud...

Comment

• inward
            Klubi Liige
            • Sep 2009
            • 6275

Ups, üks versioon jäi vahele.

Comment

• mupsik
              Julm Donk
              • Sep 2009
              • 96

Ei viitsi kogu teemat läbi lapata ja vabandan kui vastus kuskil olemas. Nimelt läksin kuu aega tagasi trackeri pealt HEMi peale üle ning pärast installimisti tekkis arvutisse uus kasutajakonto "postgres" . Ei pööranud eriti sellele tähelepanu toona. Täna viskab mingi hetk kirja, et kõvakettal vähe ruumi, kuigi suht uus arvuti ja ketas 200G ning vaba ruumi peaks olema kuhjaga. Hakkan uurima ja tuleb välja, et see uus SQL programm võtab ca 3 giga ruumi. On see normaalne või mis teema sellega on ?

Comment

• Cypher0
                Pokkerihai
                • Jan 2010
                • 1512

Kui väga kõvalt volüümi annad, võid vacuumi teha praegu kasutusel olevale database'le ja eelmise database'i peaksid üldse siis ära kustutama. PgAdmini alt saab teha neid asju.

Comment

• mEREHAIGe
                  Räme Fish
                  • Mar 2010
                  • 20

Üritasin ka kuidagi vastust juba olemas olevatest postitustest leida, aga ei õnnestunud :( Ühesõnaga küsimsus: kui mul on HEM erinevates arvutites, siis kas kuidagi on võimalik database "ühendada" nii, et info oleks mõlemas sama? Point siis selles, et vahest mängin läpparis kui kodust eemal ja kui kodus, siis piinan tavaliselt PC-d, mis on oluliselt uuem ja kiirem :)

Comment

• I R Baboooon
                    FPP Pro
                    • Jan 2010
                    • 235

Küsimus seoses starsi updatega, et tõmbasin siit selle hmhud.rar vms, copyisin selle värgi ära hemi kausta, aga probleem selline, et pooled käed jätab hem importimata, starsis näitab, et selle holdem sessiooni jooksul jagati sulle näiteks 500 kätt, ja hemi graph näitab et ainult 250-300 kätt mänginud vms.

Comment

• Rage
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 6853

Algselt postitas mEREHAIGe Vaata postitust
                      Üritasin ka kuidagi vastust juba olemas olevatest postitustest leida, aga ei õnnestunud :( Ühesõnaga küsimsus: kui mul on HEM erinevates arvutites, siis kas kuidagi on võimalik database "ühendada" nii, et info oleks mõlemas sama? Point siis selles, et vahest mängin läpparis kui kodust eemal ja kui kodus, siis piinan tavaliselt PC-d, mis on oluliselt uuem ja kiirem :)
                      sisuliselt peaksid ehitama Postgre replikatsiooniclustri.. aga sel puhul on ikkagi probleem vist selles, et ta pole nagu RAC (Real Application CLuster) kuna sul vahepeal on üks arvuti kinni ja kasutuses olev node on aktiivne õlg.. ja enivei.. sul on ka olukord kus mõlemad maisnad on korraga kinni.. ehk vastus on EI..

parim lahendus oleks, kui keegi zone.ee või serverimaailm.ee vms pakuks oma teenuste hulgas ka Postgre baasi (hetkel kõik need keskkonnad pakuvad lugematul hulgal MySQLi baase).. sisi oleks hea.. netis on sul postgre baas.. mida mõlemad HEMid kasutavad.. üks baas.. kõik andmed ühed.. ja sheeritud

Comment

• mEREHAIGe
                        Räme Fish
                        • Mar 2010
                        • 20

tnx Rage, aga kas näiteks siuke asi võiks töötada, et viimati kasutatud arvutist kõik HH failid teise arvutisse mingisse suva kausta copida ja lasta HEM-l need sisse imeda? Küsimus selles, kas failides olevate käte inff, mis osaliselt kattuma hakkab, midagi statsides nässu ei keera?

Comment

• Rage
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 6853

Algselt postitas mEREHAIGe Vaata postitust
                          tnx Rage, aga kas näiteks siuke asi võiks töötada, et viimati kasutatud arvutist kõik HH failid teise arvutisse mingisse suva kausta copida ja lasta HEM-l need sisse imeda? Küsimus selles, kas failides olevate käte inff, mis osaliselt kattuma hakkab, midagi statsides nässu ei keera?
                          jah.. see variant töötab.. sa võid ühtesid ja samu hande importida kuitahes mitu korda baasi.. HEM neid ei arvesta eraldi kätena..

kitsaskoht tekib pigem sellest, kui sa oled juba märkimisväärse arvu käsi mänginud.. HEMis nimelt sul ei anna exportida hande mingi aja järgi.. nt et expordiks kõik selle kuu või viimase nädala käed.. alati expordib kõik käed.. mul on ca 400k+ käsi mängitud.. export võtab juba mingi 15min aega.. import tikub seal tunni lähedale minema.. kaunis tülikas. ja niipalju kui ma neid expordifaile olen uurinud.. seal kahjuks failinimede järgi ei saa ka kuidagi mingit ajalist daatumit märata... (nt expordiks kõik käed ja impordiks siis expordifailidest ainult viimased 30 vms) sest ta impordib veel eraldi saitide kasutajate käsi suht suvalises järjekorras.. a la 1export.txt - 15export.txt failides on mul prima käed.. 16-45 on Bodogi käed... jne.. kokku mingi 500 faili.. sealt nagu aru saada, et millised failid võiks ainult viimast kuud FTP's ja Starsis kajastada.. ei jõua ma seda sortimist piisvaalt veakindlalt teha... seega olen sunnitud kõik 500+ faili importima.

Comment

• mEREHAIGe
                            Räme Fish
                            • Mar 2010
                            • 20

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                            jah.. see variant töötab.. sa võid ühtesid ja samu hande importida kuitahes mitu korda baasi.. HEM neid ei arvesta eraldi kätena..

kitsaskoht tekib pigem sellest, kui sa oled juba märkimisväärse arvu käsi mänginud.. HEMis nimelt sul ei anna exportida hande mingi aja järgi.. nt et expordiks kõik selle kuu või viimase nädala käed.. alati expordib kõik käed.. mul on ca 400k+ käsi mängitud.. export võtab juba mingi 15min aega.. import tikub seal tunni lähedale minema.. kaunis tülikas. ja niipalju kui ma neid expordifaile olen uurinud.. seal kahjuks failinimede järgi ei saa ka kuidagi mingit ajalist daatumit märata... (nt expordiks kõik käed ja impordiks siis expordifailidest ainult viimased 30 vms) sest ta impordib veel eraldi saitide kasutajate käsi suht suvalises järjekorras.. a la 1export.txt - 15export.txt failides on mul prima käed.. 16-45 on Bodogi käed... jne.. kokku mingi 500 faili.. sealt nagu aru saada, et millised failid võiks ainult viimast kuud FTP's ja Starsis kajastada.. ei jõua ma seda sortimist piisvaalt veakindlalt teha... seega olen sunnitud kõik 500+ faili importima.
                            etkel olen kogunud ca 50k kätt, seega esialgu kannatab vast impordi aja ära oodata ja ega ma neid iga päev ei viitsiks synci ajadagi :)

mis puudutab failide värskust sis tegelikult vist ei hakkakski HEM-st otse exporti tegema vaid copyks käsitsi HMArchive kaustast a la viimase kuu folderid... ehk sis saingi vist oma küsimusele vastuse :)

tnx again!

Comment

• mupsik
                              Julm Donk
                              • Sep 2009
                              • 96

Algselt postitas Cypher0 Vaata postitust
                              Kui väga kõvalt volüümi annad, võid vacuumi teha praegu kasutusel olevale database'le ja eelmise database'i peaksid üldse siis ära kustutama. PgAdmini alt saab teha neid asju.
                              Ei saanud hästi aru , olen esialgu veel HEMi donk. Põhiküsimus on see, kas 3giga on standard SQL faili suurus või on mul mingi müttetu lisainfo seal mida tegelikult ei ole vaja ?

Comment

• Cypher0
                                Pokkerihai
                                • Jan 2010
                                • 1512

Vacuumiga saadki selle 'mõttetu lisainfo' ära kustutada ja database'i koomale tõmmata. Soovitatakse iga 50k käe tagant teha vms.

Comment

Working...