*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rage
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 6853

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
    kui starsi oma ei meeldi, siis sa pole sitta lobby't näinudki :)
    pacificu võrgu lobby koos kogu selle võrgu softiga on suht ehe näide.. tilt garanteeritud..

FTP2win

Comment

• Tupsik
      Klubi Liige
      • Mar 2009
      • 497

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Mina kasutan tablescannerit, olen rahul. Või millist tagasisidet ootad? :)

Comment

• Rage
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 6853

Algselt postitas Tupsik Vaata postitust
        Mina kasutan tablescannerit, olen rahul. Või millist tagasisidet ootad? :)
        oleks oodanud tagasisidet, et mis funktsionaalsus sela eriti hea on, mille järgi on hea laudu valida, kas scannimiseks kasutad client-side või server-side scanni...

ühesõnaga.. miks tasub ca 700 eeku selle litsentsi eest välja käia..

Comment

• rohelinekonn
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 3808

mida see leakbuster teeb? On reaalselt sellest kasu kah või ütleb ainult et kaotad liiga palju ole nitim või et kui mängid LAG käsib nitim olla mis siis et võitev oled

Comment

• Tupsik
            Klubi Liige
            • Mar 2009
            • 497

Kasutaja virx747 tegi kunagi video, kus näitas ka table scannerit.
            http://foorum.pokkeriprod.com/showthread.php?t=1715

Mis seal täpsemalt oligi enam ei mäleta, aga selle tagajärjel see ostetud saigi(small stakes 35$ polnud nii kallis kah).

Ise mängin siis pokerstarsis ja kasutan server-side scanni. Kunagi vahepeal see jamas ja siis sai ka client side scanni kasutatud.

Client side juures on jama see, et võtab päris kaua aega. Kui olen pannud filtri, et järjekorras oleks max 2 inimest siis scanni lõpuks võib see number juba hoopis midagi muud olla(head lauad täituvad kiiresti).

Pilt scanni tulemusest -

Nagu näed on võimalik filtreeritud laua peale vajutades näha lauas olevate mängijate andmeid ja mitmes lauas nad mängivad(arvestab ainult laudu, mis scanniga leidis).

Laudu saab algselt filtreerida erinevate näitajate järgi -

näitajad nagu HighVP ja Shortstack vahemikud annab ise määrata. Võimalik panna, et arvestab shortstacks näiteks kas 20bb või ka 30bb ja madalam. HighVP samuti, et millest alates on näiteks 35vpip.

Server side scann pidi samas olema ainult beta, et mingi aja pärast hakatakse selle eest kuutasu võtma. Ega see aeg vast enam kaugel pole, sest töötab juba päris stabiilselt. Alguses ikka juhtus, et tuli client-side scannile üle minna.

Et sellest scannerist kasu oleks, peab olema ka piisavalt käsi mängijate kohta, sest muidu ei ole millegi järgi filtreerida. Nägu screenshotist näha siis mul oli andmeid ca 41% mängijate kohta.

Lauavaade aitab siiski ka ilma andmeteta paremini leida, dongid/fishid mängivad tihti 1-2 lauda.

Loodan et oli abi, kui midagi segaseks jäi, siis küsi veel.
            Üritan selgitada.

:)

Comment

• Tupsik
              Klubi Liige
              • Mar 2009
              • 497

Algselt postitas rohelinekonn Vaata postitust
              mida see leakbuster teeb? On reaalselt sellest kasu kah või ütleb ainult et kaotad liiga palju ole nitim või et kui mängid LAG käsib nitim olla mis siis et võitev oled
              Niipalju kui mina aru saanud, siis ta ikka vaatab su statistikat ja ütleb, kui ei kattu tema vahemikuga.

Et sul VPIP 45 siis teatab, et see sul liiga kõrge. Eks näitajaid mida vaatab on palju enam.

Üldiselt siiski peaks olema võimalik kõik ise üle vaadata ja analüüsida ka ilma tolleta. Mugavama mehe andmete analüüs. :)

Samas ise pole toodet ostnud, et arvamus pigem triali peale vajutamisest.

Comment

• paradigmlost
                Õpihimuline Mängur
                • Oct 2008
                • 421

kas microgamingus enam HUD ei tööta? mul ei kuv astatte lauda... table manager ei leia vist laudu üles vms

Comment

• ingu
                  Bännitud
                  • Jan 2010
                  • 1283

Keegi HEMi ei taha osta kahepeale???

Comment

• funkme
                    Julm Donk
                    • Dec 2009
                    • 41

Kuidas saab HEM-is turniiri non showdown winnings näha?

Comment

• tinistaja
                      Klubi Liige
                      • Mar 2009
                      • 15

Enda mängu analüüsides avastasin üllatusega, et positsioon MP1 pealt tegutsen rohkem, kui MP3 pealt. Algselt arvasin, et tegemist on väikese samplega, kuid käesolevaks hetkeks on käsi kogunenud ca 80k. Report Position FR järgi sortisin käed välja ja Hem-i replayeriga vaadates ilmnes, et programm ajab mingil põhjusel antud positsioonid omavahel segamini. Püüdes leida mingit loogilist lahendust, arvasin, et see saab juhtuda juhul, kui konkreetse jaotuse ajal on MP1 ja MP2 kohad kas täitmata või sit-out. Tegelikkuses esineb eeltoodud anomaaliat ka siis, kui laud on full ja kõik mängijad osalevad jaotuses.Teisi positsioone pole nii uurinud , kuna seal tunduvad numbrid enam-vähem paikka pidavat. Hem-i uuendamine ei aita, kuna seda teen suht tihedalt ja seis jääb samaks.
                      Kas keegi HEM-i kasutajatest on sama probleemi täheldanud ja kuidas seda lahendada?

Comment

• flipmachine
                        Pokkerihai
                        • Jul 2009
                        • 1857

Keegi seletaks, kuidas HEM kalkuleerib all inn EV joont. Pm ma jooksen liiast üle EV, sest ma vaatan käsi ja seal on ainult mõned käed, kus ma olen halvema käega all inn lükanud või callinud. Kas mina jooksen üle EV kui mul on complete käsi ja vastasel draw ala 49-51 tema kasuks ning tema draw ei tule ära ning ma võidan SD´l?

Comment

• funkme
                          Julm Donk
                          • Dec 2009
                          • 41

Algselt postitas flipmachine Vaata postitust
                          Keegi seletaks, kuidas HEM kalkuleerib all inn EV joont. Pm ma jooksen liiast üle EV, sest ma vaatan käsi ja seal on ainult mõned käed, kus ma olen halvema käega all inn lükanud või callinud. Kas mina jooksen üle EV kui mul on complete käsi ja vastasel draw ala 49-51 tema kasuks ning tema draw ei tule ära ning ma võidan SD´l?
                          jep, kui antud olukorras oleks pot olnud $100 siis sinu EV sealt on $49. Võitsid aga $100 ehk oled $51 üle EV. Antud olukorras EV joon praktiliselt ei muutu aga winnings läheb üles.

Comment

• fish
                            Räme Fish
                            • Mar 2010
                            • 3

Hem & Triobet

Mängisin Hemiga full tildis, kõik töötas ilusti..samas võtan triobet lahti, (tablemanager) ringis paiskab statsid tunde järgi lauale..harva näeb mängija juures tema enda statse(saan küll hakkama aga häirib)... Sng ja turnadel ei võta midagi lahti..näitab küll, et olen seal turniiris..

Oskab ehk keegi aidata?

Comment

• fish
                              Räme Fish
                              • Mar 2010
                              • 3

Statsid sain lauda, kuid laiali on nad ikka ..

Comment

• olavike
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1269

Algselt postitas fish Vaata postitust
                                Statsid sain lauda, kuid laiali on nad ikka ..
                                Hoia paremat hiirenuppu all ja lohista sobiva koha peale.

Comment

Working...