*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vapsik
    Klubi Liige
    • Apr 2009
    • 5462

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas dener89
    ei saand midagi aru ???
    edit : nüüd sain tänud:)
    Tegin veel ekstra pildi Sinu pärast :(

Comment

• onuark
      Pokkerihai
      • Oct 2009
      • 1760

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Tervist.

HEM näitab tourney ajal lauas statte, aga ei salvesta ühtegi kätt või vähemalt ei kuva infot mulle tulemuste kohta ja ei kogu statte.

Cashi tulemusi näitab ja kõik süsteemid töökorras.

Low-limiti HEM sai ostetud, kas asi selles või miskit muud?

ette tänades.

Comment

• pendula
        Jube Noob
        • Oct 2008
        • 155

Mul on just vastupidine probleem. Turniiri ajal hud ei tööta lauas. Turniiri alguses kohe viskab kirja hemmi, et mul low-version (st. arvetsab turna käsi nagu cashi). Aga cash raportides on kõik turna käed ja andmed sees, kuigi ma seda ei taha. Ei saa nii õiget pilti oma cashist.
        Olen proovinud options ja purge hands, aga ei õnnestu kuidagi neid käsi ära kaotada raportist.
        Kui ma ei eksi, siis sellest on siin kusagil juttu ka olnud ennem, kuidas seda korda saada, aga ei leidnud kohe üles. Minu arust see jama hakkas mul peale ongame softiuuendust. Või siis ka mitte.

Comment

• rohelinekonn
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 3808

kas sa oma hemi uuendad kah vahepeal? Kui uuendus tuli siis oli jah selline jama aga kui ma ei eksi siis see viga lahenes sel ajal siis kui hemi uue beta versiooni tõmbasid

Comment

• pendula
            Jube Noob
            • Oct 2008
            • 155

Algselt postitas rohelinekonn
            kas sa oma hemi uuendad kah vahepeal? Kui uuendus tuli siis oli jah selline jama aga kui ma ei eksi siis see viga lahenes sel ajal siis kui hemi uue beta versiooni tõmbasid
            Kui nüüd järele mõelda, siis pole tõepoolest ammu uuendanud.
            Teen täna ära, siis näha, kas aitab.

Comment

• liifer
              Räme Fish
              • Nov 2009
              • 15

Kas keegi on HEMi litsensi saamisel kasutanud seda varianti, et liitub ntx Full Tilt'iga ja teenib seal 100 punni? Pidi PRO versiooni saama. Seda ka, et kas LeakBuster tuleb eraldi muidu osta?

tänud

Comment

• Rage
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 6853

Algselt postitas liifer
                Kas keegi on HEMi litsensi saamisel kasutanud seda varianti, et liitub ntx Full Tilt'iga ja teenib seal 100 punni? Pidi PRO versiooni saama. Seda ka, et kas LeakBuster tuleb eraldi muidu osta?

tänud
                ei soovita seda kasutada... jääd ilma boonustest ja muudest kasulikest asjadest, mida saaksid muude affiliate kaudu FTP'ga liitudes...

mina ise sain HEMi litsentsi LuckyAcega liitudes läbi HEMi koduka.. rakebacki ei saanud tänu sellele.. ehk pidin sealt lõpuks rahad välja cashima ja mujale kolima..

Comment

• liifer
                  Räme Fish
                  • Nov 2009
                  • 15

no ma tglt liitusin ära juba ja varsti 100 punnigi koos...mõtlesin, et kysin kas asi tglt ka toimib...

kuda selle leakbusteriga on? peab eraldi ostma ja kas on ka hea asi? demos tundub peris asjalik olevat...

Comment

• Tigrano
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 7614

Algselt postitas liifer
                    no ma tglt liitusin ära juba ja varsti 100 punnigi koos...mõtlesin, et kysin kas asi tglt ka toimib...

kuda selle leakbusteriga on? peab eraldi ostma ja kas on ka hea asi? demos tundub peris asjalik olevat...
                    Ei usu, et see leakbuster midagi erilist annab.

Comment

• liifer
                      Räme Fish
                      • Nov 2009
                      • 15

väidetavalt on igal statsil oma nö ideaalne "range" ja see leak buster peaks need asjad nagu läbi analyysima. eks kus on vajaka ja kus on suured vead. ma saan aru, et profi jaoks see pointless, aga algaja jaoks vb on kasu. kellegil kogemusi on?

Comment

• taipupole
                        Lõpuboss
                        • Oct 2008
                        • 2181

Algselt postitas liifer
                        väidetavalt on igal statsil oma nö ideaalne "range" ja see leak buster peaks need asjad nagu läbi analyysima. eks kus on vajaka ja kus on suured vead. ma saan aru, et profi jaoks see pointless, aga algaja jaoks vb on kasu. kellegil kogemusi on?
                        Mis sa selle range'iga teed, kui sa selle sees mängida ei oska?

Comment

• Sass
                          Bännitud
                          • Dec 2008
                          • 1889

nii installisin siis HEMi ja Postgresi ära tegin ka aksutaja sinna aga kui connectida yritan postgresi ytleb et unable to connet vms.. ja ei saa tööle.. mis tegema peab?

Comment

• oitarvi
                            Vana Tegija
                            • Jan 2009
                            • 1231

Algselt postitas Sass
                            nii installisin siis HEMi ja Postgresi ära tegin ka aksutaja sinna aga kui connectida yritan postgresi ytleb et unable to connet vms.. ja ei saa tööle.. mis tegema peab?
                            Holdem Manager 3 is a visual tool for analyzing your poker game and it provides a heads up display on the poker table to help identify information about your opponents.

Uuri siit näiteks. Mul oli ka mingi aeg siuke viga, et ei connectinud ära, selle punkti alt sain lahenduse: I got an error message when trying to start Holdem Manager: Failed to establish a connection to ‘127.0.0.1’ or Service 'PostgreSQL Database Server 8.2' (pgsql-8.2) failed to start. Verify that you have sufficient privileges to start system services.

Comment

• Sass
                              Bännitud
                              • Dec 2008
                              • 1889

ty sain abi.. viga oli User account controllis

Comment

• whataf
                                Räme Fish
                                • Sep 2009
                                • 12

krdi, ma sain pilli käima, aga kuidas ma saan triobetis enda 30 päeva hand history kätte? ja kuidas saan selle kuhugi folderisse salvestama panna?! (ja kuidas muuta HEMi fonti?! mul ilgelt suured tähed..)

EDIT: a okei, selline asi on nagu gamehistory jehh?! vist korras siis

Comment

Working...