*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas crimepkr
    Mul selline mure..Mängisin luckyace ja sain tasuta hemi ,kuid ta ei lase ära aktiveerida sest paneb umbes et pole interneti ühendust...mingi http paneb näkku..Kas kellegil on olnud sama jama ,kes oskaks aidata? :-\
    või mida peaksin tegema?
    Kui lahendust pole leidnud, siis tegu võib olla mõne viirusetõrje või tulemüüriga, mis takistab aktiveerimist. Samuti olen kuulnud, et kehva netiühendusega võib ka probleeme olla.

Ükskord keegi oli oma läpakaga läinud sõbra juurde netti ja kohe ära aktiveerinud.

Comment

• FreakyJason
      Klubi Liige
      • Jan 2009
      • 1381

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) **

Algselt postitas crimepkr
      Mul selline mure..Mängisin luckyace ja sain tasuta hemi ,kuid ta ei lase ära aktiveerida sest paneb umbes et pole interneti ühendust...mingi http paneb näkku..Kas kellegil on olnud sama jama ,kes oskaks aidata? :-\
      või mida peaksin tegema?
      Control Panel-Internet Options-Connections-LAN Settings-Automatically Detect Settings eest linnuke ära ja peaks toimima

Comment

• olavike
        Vana Tegija
        • Oct 2008
        • 1269

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Kui on tõsine mure, siis võiks esmalt selgeks õppida, kuidas vigu kirjeldada niimoodi, et potentsiaalsed abiandjad ka aru saaksid, milles asi.
        "Mingi http paneb näkku" ei pakata just info üleküllusest.
        Ja loomulikult ei huvita meid näiteks sugugi, mis OS sul on.
        Veateated, ekraanipildid, normaalne kirjeldus ka juurde ja küll probleemist jagu saadakse.
        Vastasel juhul pead Selgeltnägija-Nastja poole pöörduma.

Comment

• BuildUp
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2547

Kas kuidagi saab sellist asja ka vaadata, et kui mul pocket KKd, siis mitmel korral A floppi lendab?

Comment

• vapsik
            Klubi Liige
            • Apr 2009
            • 5462

Algselt postitas BuildUp
            Kas kuidagi saab sellist asja ka vaadata, et kui mul pocket KKd, siis mitmel korral A floppi lendab?
            Peaks saama, ma ise pole katsetanud, aga nii ehk saab

Filtrite alt vali:

Board textures > Filter by flop texture > filter by high card ja linnuke kasti juurde, kus on A
            Holecards > Ja sealt siis valid ainult KK

Comment

• crimepkr
              Räme Fish
              • Nov 2009
              • 7

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) **

Algselt postitas FreakyJason
              Control Panel-Internet Options-Connections-LAN Settings-Automatically Detect Settings eest linnuke ära ja peaks toimima
              Okei thänks ,saingi tööle 8)

Comment

• crimepkr
                Räme Fish
                • Nov 2009
                • 7

Algselt postitas olavike
                Kui on tõsine mure, siis võiks esmalt selgeks õppida, kuidas vigu kirjeldada niimoodi, et potentsiaalsed abiandjad ka aru saaksid, milles asi.
                "Mingi http paneb näkku" ei pakata just info üleküllusest.
                Ja loomulikult ei huvita meid näiteks sugugi, mis OS sul on.
                Veateated, ekraanipildid, normaalne kirjeldus ka juurde ja küll probleemist jagu saadakse.
                Vastasel juhul pead Selgeltnägija-Nastja poole pöörduma.
                sorry pole selles arvuti asjas nüüd kõige teravam pliiats pinalis,aa sain juba lahenduse

Comment

• Timpz
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 2029

mällar: Kui mängijal stati windows Lost XX$, see tähendab minu vastu või lauas?

Comment

• melole
                    Julm Donk
                    • Aug 2009
                    • 40

Mis saidi kaudu oleks kõige mõttekam HEMi nö "tasuta" saada kui üldse?
                    Kas ma jään ilma ka mingitest boonustest ja rakebackidest?
                    Tasub see ära üldse, on mõtekam otse HEM osta?
                    Ma ise veel natuke võõras onlaini teemas, aga mõtlen, et kuna neid pokkerisaite nii palju on
                    ja korraga neis mängida niikuinii ei jõua siis äkki osta mõne saidi kaudu HEM,
                    kus üldiselt mängida niikuinii ei tasu. Boonuspunktide kokkuteenimine
                    ei tohiks breakeven mängu mängides väga keeruline olema?

EDIT: REDKINGSi kaudu tegemine tundub mõtekas?

IMPORTANT: If you have already downloaded the RedKings software, uninstall the software, and clear your browser's cookies and temp files before clicking on the link below to ensure that you are eligible for the FREE Pro Version of Hold'em Manager or Omaha Manager offer through RedKings
                    1. Click on this link to go to RedKings and download the software.
                    2. E-mail Hold’em Manager your RedKings account name and ID once you have registered to confirm your eligibility. sales@holdemmanager.net
                    3. Once your offer eligibility is confirmed make a minimum $65 deposit using the bonus code HM500 to get a 100% bonus up to $500.
                    4. Begin playing and when you have earned 500 points e-mail your account name and ID sales@holdemmanager.net for your free Professional license of Hold'em Manager.

Nagu ma aru saan siis seal vist ei olegi registreerimisel boonuseid, vaid ülekande tegemisel? Sealne 100% boonus tundub ka üsna standartne?

EDIT: Kas see tähendab, et ma võin enne teha konto läbi pokernewsi ning siis kustutada programm ning tirida programm nende saidilt?

Comment

• marxiku
                      Õpihimuline Mängur
                      • May 2009
                      • 471

ReInstallisin HEM'i ja nüüd tahaks pokerstarsis HUDi paika saada lauas. Preferred seat'i all aga ei lase valida kohta(numbrit). Keegi oskab öelda?

Comment

• qjet
                        Grinder
                        • Apr 2009
                        • 806

vajaks abi pokerstarsiga seadistamisel. mure siis selline, et ma ei saa hud options, seating preferences kasutada. tahaks 9max lauas preferred seat paika panna, aga seal on ainult võimalik valida 4 ja 8 max vahel. ning 9 max kohapeal on -.

Comment

• marxiku
                          Õpihimuline Mängur
                          • May 2009
                          • 471

Algselt postitas qjet
                          vajaks abi pokerstarsiga seadistamisel. mure siis selline, et ma ei saa hud options, seating preferences kasutada. tahaks 9max lauas preferred seat paika panna, aga seal on ainult võimalik valida 4 ja 8 max vahel. ning 9 max kohapeal on -.
                          sama jama. see värk vist tuli uue beta update'ga. ise maadlen sama jura sees. Närv must juba.

Tsipa uurisin hetkel HEM foorumit. osadel kah sama jama. kuid ei osanud nagu abi leida.

Comment

• rohelinekonn
                            Klubi Liige
                            • Nov 2008
                            • 3808

mul see asi hoopis tessugune tõmba viimane beta update siis korras

Comment

• marxiku
                              Õpihimuline Mängur
                              • May 2009
                              • 471

Algselt postitas rohelinekonn
                              mul see asi hoopis tessugune tõmba viimane beta update siis korras
                              viimane beta update on 1.09.01?? kui see siis olemas, aga bugine ikka. dunno mida teha.

Comment

• Timpz
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 2029

Algselt postitas marxiku
                                viimane beta update on 1.09.01?? kui see siis olemas, aga bugine ikka. dunno mida teha.
                                1.09.1 ei ole beta

Comment

Working...