*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Raimo1
    Julm Donk
    • Oct 2008
    • 35

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

mul mingi jama PostgreSQL installimisega. Olen üritanud küll mahavõtta ja uuesti pealepanna, kuid ütleb, et HEM ei saa andmebaasiga ühendust vms..

Comment

• Bikewarrior
      Bännitud
      • Apr 2009
      • 283

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) **

Algselt postitas Raimo1
      mul mingi jama PostgreSQL installimisega. Olen üritanud küll mahavõtta ja uuesti pealepanna, kuid ütleb, et HEM ei saa andmebaasiga ühendust vms..
      Lihtsaim variant PostgreSQL installimiseks on minuteada tõmmata pokertrackeri trial, mis installeerib sul automaatselt postgreSQL, siis uninstall poker trackerile ja siis HEMi install ja peaks töötama. Jääb ära igasugune nuss

Comment

• antnx
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3102

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Tahaks resettida statside paigutust laual. Kuidas seda teha saab? Alguses ta ju pani ise automaatselt - vahepeal läksid paigast ära aga tahaks seda HEM-i oma paigutust. APPI!

Comment

• sada
          Julm Donk
          • Nov 2008
          • 52

Algselt postitas antnx
          Tahaks resettida statside paigutust laual. Kuidas seda teha saab? Alguses ta ju pani ise automaatselt - vahepeal läksid paigast ära aga tahaks seda HEM-i oma paigutust. APPI!
          ' sama jama'

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Algselt postitas antnx
            Tuleb panna hud optionsi alt lihtsalt teine configuration, algeline seadistus peaks olema saada selle artikli lõpus http://www.holdemmanager.net/faq/afm...aspx?faqid=135

Ise olen kunagi lahendanud segaduse, kui lisasin stattidele mängijate screenname juurde ja lohistasin uuest paika kõik

Comment

• teerajaja
              Grinder
              • Feb 2009
              • 815

Algselt postitas teerajaja
              Kust on näiteks võimalik seadistada HEM kella aega, praega paneb mööda ? Proovisin update aga ei muutnud midagi.

Pigem tundub, et see bug on sellepärast, et Fulltildi kellaega ei saa sättida selle ajavööndi järgi ja arvestab HEMis, et päev lõppeb hiljem.

Comment

• rrrr
                Grinder
                • Nov 2008
                • 904

Installisin endale Win 7 ja FTP ning HEMi uuesti ning nüüd raip näitab õiget kellaaega andmebaasis. Harjumatu kohe. Kuskilt midagi eraldi ei sättinud.

Comment

• Rahapada
                  Vana Tegija
                  • Oct 2008
                  • 1178

mul viskab hem starsi käte peale ulme võimalikke all in EV'si, kasutan beta 09.28a, ilmselgelt on kuskil uuem vist siis? aga ma ei suuda hetkel tuvastada, et äkki keegi aitaks, hädast välja :) tänud

Comment

• vapsik
                    Klubi Liige
                    • Apr 2009
                    • 5462

Algselt postitas Rahapada
                    mul viskab hem starsi käte peale ulme võimalikke all in EV'si, kasutan beta 09.28a, ilmselgelt on kuskil uuem vist siis? aga ma ei suuda hetkel tuvastada, et äkki keegi aitaks, hädast välja :) tänud
                    Vaata HEM-i foorumit:

This is a support and discussion forum for the industry leading poker tracking software Holdem Manager

Comment

• Rahapada
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1178

Algselt postitas Vapsik
                      Vaata HEM-i foorumit:

This is a support and discussion forum for the industry leading poker tracking software Holdem Manager
                      käsin seal , ja juhe jooksis kokku... mul ei ole kõige helgem päev täna :D
                      või siis vähemasti, missugune on uusim hetkel olemasolev versioon?

Comment

• Kotkas1000
                        Pokkerihai
                        • Nov 2009
                        • 2305

Minul jällegi selline mure, et ei õnnestu HEM´i ja triobeti paaritada. Ranka õppevideo alusel konfigureerisin ära selle, aga tabel manageris lauda näitab, aga mängijaid näitab ikka 0/6, kui tegelikult on laud elus. Samuti ei kuva laual statse. Ühesõnaga ei tööta. Mis kamm võib olla?

Comment

• taavi
                          Grinder
                          • Oct 2008
                          • 684

Algselt postitas Rahapada
                          käsin seal , ja juhe jooksis kokku... mul ei ole kõige helgem päev täna :D
                          või siis vähemasti, missugune on uusim hetkel olemasolev versioon?
                          see peaks olema
                          We're relaunching the 1.09 beta here: http://www.holdemmanager.com/downloads/HmBetaUpdate.exe Revision List can be found here: http://www.holdemmanager.net/forum/showthread.php?t=11865 In addition to the changes shown below we added Auto Rate configuration under the Options menu and in the Replayer you will see the auto rate icons. In the next update or two we will extend this to live tables and then the manager. We also got Cake hands that use Euro number formatting working and

Comment

• Rahapada
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1178

jes, tänks, thou all in EV onikk pöördes, nl25'es näitas eile nt, et all in ev oleks pidand olema +9k$ :D... sürrealne

Comment

• Kotkas1000
                              Pokkerihai
                              • Nov 2009
                              • 2305

Mina sain enda asja korda. Piisas updatest. Vabandan, et ise selle peale ei tulnud kohe ja foorumit risustasin.

Comment

• crimepkr
                                Räme Fish
                                • Nov 2009
                                • 7

Mul selline mure..Mängisin luckyace ja sain tasuta hemi ,kuid ta ei lase ära aktiveerida sest paneb umbes et pole interneti ühendust...mingi http paneb näkku..Kas kellegil on olnud sama jama ,kes oskaks aidata? :-\
                                või mida peaksin tegema?

Comment

Working...