Bumpiks veel, meil 11 õpilast koos hetkel, aga võiks veel. Paar kutti juurde ja talli liikmete foorum oleks juba aktiivsem kui pp'de foorum eraldi, analüüsi ja materjali ka juba foorumi mitme kuu jagu kogunenud. Korralik fast-track variant hakata low- ja mid stakesi biitima. Tulemustest midagi väga erilist veel ei ole, kuna kõik alustasid küllaltki madalal ja keskmiselt on mängitud äkki veidi üle 2 nädala, aga arengut on näha.
Ma jooksvat arvepidamist ei pea ja +10 mängijaga raske midagi öelda, kõik pole updatenud ka. Umbes 1k äkki on tall plussis hetkel, võin ka +1k jagu eksida. Ega ma esimesed 1-2 kuud väga midagi ei oota, praegu on õppimise aeg. Küll tulemused tulevad.
Ei viitsi taas kuigi täpselt arvutada, 3-5k MTT'd + SNG'd vast koos. Teine kuu tahaks juba 10k mängu kamba peale. Eks meid nüüd rohkem ka ja peaks ära tulema küll. Eile tuli ka esimene +$3k hitt ära ja talli mängijate kasumite summa enam kui duublis.
? kui see on vihje kehvale raamatupidamisele siis jah, praegu on seis sellega nagu on. Teised aspektid on hetkel tähtsamad, tähtsam on asi käima saada kui hakata kohe taala pealt arvet pidama. Paraku tahan ise ka mängida ja väga palju üle 60h nädalas tööd teha ei viitsi, ju ma siis olen laisk. Küll saab selle aspekti ka korda.
Ma usun küll, et te teeks oma ühemehe firmas kohe esimesel kuul raamatupidamisega PWC'le ja EY'le silmad ette ja mitu meuri kasumit on ka lumme kusta, igaüks nii andekas pole. Proovin kuidagi hakkama saada.
Kukkus vist natuke nõmedalt nõelavalt välja see "solid management". Hea näha, et tall umbkaudsete arvutuste kohaselt plussis on, gl MUUR Money hobused ja kohtume 180-manidel. :D
Kas süüa ikka hobustele annad?Elada ka vaja kuskil...
Kui sa pead silmas et kas mu tingimused on konkurentsivõimelised, siis ma usun küll. Stake + coaching ning võimalik saada kuni 70-30 mängija kasuks diil on igati head, kusjuures ma panen coachimise alla päris palju töötunde ka. Olin cashi diilis 50-50 jaotusega kui mängisin oma raha eest ja sain 1-2h coachi nädalas, sellise pakkumisega võrreldes on minu oma väga kuradi hea. kusjuures ma ei teagi, et kusagil oleks paremaid tingimusi.
Kui sa tahad edasi arendada amburi teooriat, et ma peaks lisaks sellele kõigele veel palka ka maksma, siis palun väga, pane ise selliste tingimustega tall püsti ja ürita seda käimas hoida. Pakuks et mõne kuuga on pankrott.
Comment