WCOOP 2010
Collapse
X
-
Comment
-
Re: WCOOP 2010
küll magab välja siis pummeldab veidi :D siis ostab korteri ja auto ning elu on lillAlgselt postitas kjmrc Vaata postitustOeh, see 200k$ mis võitis on ka juba väga kõva imo.. Ja 19h jutti mängida.. See on ikka päris karm olgem ausad :D Ma arvan, et kui ta mingi first timer siis tal ei tule und kaa nüüd 5h järjest :D
Comment
-
FYPAlgselt postitas vilkar Vaata postitustküll magab välja siis pummeldab veidi :D siis 200/400 PLO Hi ja elu ongi lill
Comment
-
investeerida 1/5 vaba rahast varasse, mille väärtus langeb kolinal on küll tark otsus :))))Algselt postitas kjmrc Vaata postitustlol.. ma lendaks otsejoones audi või bmw esindusse, kerge 500k häviks imo :D
Comment
-
veits pointless osta autot, mida sa tulevikus ei suuda üleval hoida.... pigem ostaks mingi 2003-4 aasta auto mõistliku hinnaga ja mingi normaalse korteri ja jätaks 500-775 k reservi elamiseks , investeerimiseks vmsAlgselt postitas kjmrc Vaata postitustlol.. ma lendaks otsejoones audi või bmw esindusse, kerge 500k häviks imo :D
Comment
-
Õnnitlused!
2. koht ikka eluhit. Kui mingi 30 alles oli ja ta oli väljakukkumise äärel, siis runner-runner rida (AQ v. QQ) tõi double -upi ja ja kohe järele runner-runner mast. Nii et peab rahul olema, mis sest et esikoht jäi tulemata.
Comment
-
7000 fieldiga turnal hitida 2 koht on väga realne ikkaAlgselt postitas muhkLionu Vaata postitustÕnnitlused!
2. koht ikka eluhit. Kui mingi 30 alles oli ja ta oli väljakukkumise äärel, siis runner-runner rida (AQ v. QQ) tõi double -upi ja ja kohe järele runner-runner mast. Nii et peab rahul olema, mis sest et esikoht jäi tulemata.
~2,4 mil jagada ~19 tunniga = ~126 000 eeki tunnis et tasus mängida küll
ehk 2100 eeki minutis
ja 35 eeki sekundis
Comment
-
9001 osalejat oli.Algselt postitas vilkar Vaata postitust7000 fieldiga turnal hitida 2 koht on väga realne ikka
~2,4 mil jagada ~19 tunniga = ~126 000 eeki tunnis et tasus mängida küll
ehk 2100 eeki minutis
ja 35 eeki sekundis 
Comment
Comment