Winter Wonder

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Marek K.
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 1477

Re: Winter Wonder

ROFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFL, vennale kanti veel 50eur ka reklaami eest. IRWWWWWWWW nii haige :P

Comment

• alaska
      forever
      • Oct 2008
      • 6599

Ma uurisin kunagi special järele, et need kaardid, mis flopis tulevad, olenevad konkreetselt sellest, kas sa oled mängus või mitte. Et kui viskad just A 3 maha ja maha jooksevad , siis neid ei oleks tulnud, kui sa oleks callinud. Algul ma ka koguaeg närvitsesin ja sõimasin ennast.

Comment

• Tuul
        Grinder
        • Oct 2008
        • 989

öhh, kustkohast sa sellist asja järele uurisid?

Comment

• CTXrix
          Grinder
          • Oct 2008
          • 689

Algselt postitas Tuul
          öhh, kustkohast sa sellist asja järele uurisid?
          Ma olen ka midagi lugenud, et mahatulevad kaardid sõltuvalt otseselt hetkest, mil floppi nähakse...ehk siis see shuffler muudab mahatulevaid kaarte pm iga hetkega.

Comment

• Tuul
            Grinder
            • Oct 2008
            • 989

Algselt postitas CTXrix
            Ma olen ka midagi lugenud, et mahatulevad kaardid sõltuvalt otseselt hetkest, mil floppi nähakse...ehk siis see shuffler muudab mahatulevaid kaarte pm iga hetkega.

ja kuidas puutub siia see, kas ma olen foldinud või mitte?

Comment

• alaska
              forever
              • Oct 2008
              • 6599

Ma lugesin seda fulltildi foorumist fulltildi programmi kohta. Point oli selles, et kui need kaardid tuleksid järjest nagu live-games´is, siis oleks koguaeg teada järgnevad kaardid ja häkkerid suudaks need teada saada. Sellepärast ongi nii, et kui kõik mängijad on oma otsuse teinud, kas callinud või foldinud, siis programm küsib pakist uued kaardid, mis genereeritakse suvaliselt, võttes arvesse erinevaid muutujaid, sealhulgas seda, palju rahvast potis on. Ei mäleta täpselt, aga enam vähem nii vist oli.

Comment

• kilu6
                Vana Tegija
                • Oct 2008
                • 1305

Rational Services Ltd’s Random Number Generator (RNG) has successfully been tested to generally-accepted industry standards for highly-regulated jurisdictions.

* the PokerStars RNG and shuffle generate results that are truly random and unpredictable
                * the software used by PokerStars complies with all industry-standard requirements (including entropy sources, security, unpredictability, uniformity and fairness)
                * the software passed the Marsaglia Die Hard tests

Nagu nähtub Pokerstarsi näitel, on oluline, et RNG (Random Number Generator) sisaldaks ka entropy sources ehk siis allikat, kust tuleb generaatorisse juhuslikku sisendit. Üldiselt pole oluline, mis sisend see on, kas tuule suund ja kiirus tallinna kesklinnas sel hetkel või inimkonna silmapilgutuste hulk viimase sekundi jooksul, aga mõistlik on kasutada juba olemasolevat ja kergesti kättesaadavat entroopiat, st mängijate arv käes sel hetkel, kellaaeg genereerimise hetkel, panuste suurused, buttoni asukoht vms. Loogish, et hetkel, kui sa oma käe foldid, ei ole entropy sources veel realiseerunud ja RNG seda juhuslikku kaarti veel genereerinud.

Comment

• Tuul
                  Grinder
                  • Oct 2008
                  • 989

Ok, väike möödarääkivus, ma tahtsin väita, et flop ei olene kindlasti sellest, millised kaardid sa foldisid, kuna ta on alati random, ei ole sellist nalja, et kui sul on käes
                  A K ja sa nad foldid, siis lükkab programm nimelt lauda Q J 10 , aga kui sa callid, siis tuleb lauda 2 7 10

ja kui see random source ei ole kuidagi seotud sellega, mitu mängijat potis on või palju on poti suurus, siis tuleb ka flop mõlemal juhul sama, olenemata kas sa callid või foldid

Comment

• CTXrix
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 689

Algselt postitas Tuul
                    Ok, väike möödarääkivus, ma tahtsin väita, et flop ei olene kindlasti sellest, millised kaardid sa foldisid, kuna ta on alati random, ei ole sellist nalja, et kui sul on käes
                    A K ja sa nad foldid, siis lükkab programm nimelt lauda Q J 10 , aga kui sa callid, siis tuleb lauda 2 7 10

ja kui see random source ei ole kuidagi seotud sellega, mitu mängijat potis on või palju on poti suurus, siis tuleb ka flop mõlemal juhul sama, olenemata kas sa callid või foldid
                    Mingi murdosasekundiline vahe on seal ju ka ajaliselt. Eriti sel juhul, kui pärast sind on veel mängijaid...st p-a iga kord. Kui sa ütleme raisid või callid EP-lt, siis peavad järgnevad sellega arvestama ja neil võtab ka otsuse tegemine rohkem aega. On loogiline kuidagi või ei ole?

Comment

• Keiss
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 1592

Lol, teema püstitamise eest sai 50€ unibetilt. ;D
                      Peaks ka nuiama neilt ? ;D

Comment

• kilu6
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1305

Algselt postitas Tuul
                        Jah

Comment

• Asta62
                          Julm Donk
                          • Oct 2008
                          • 53

http://www.pokerhand.org/?3555610 Kas see läheb arvesse ? ei pea minema showdownile?

Comment

• ranka
                            Miljon Põhjust Kodus Olla
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas Asta62
                            http://www.pokerhand.org/?3555610 Kas see läheb arvesse ? ei pea minema showdownile?
                            Pole põhjalikult sööbinud aga minuteada peaksid kvalifitseeruma bontsikule.

Comment

• Aristotep
                              Grinder
                              • Oct 2008
                              • 605

Ei pea minema jah showdownile. Ez money :)

Comment

• CTXrix
                                Grinder
                                • Oct 2008
                                • 689

Algselt postitas Asta62
                                Tingimustes kirjas küll pole, et peaks showdown tulema.

Comment

Working...