Unibetis algab bankrolli väljakutse ahvatlevatele auhindadele

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Davy
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1341

Re: Unibetis algab bankrolli väljakutse ahvatlevatele auhindadele

tyvm

Comment

• lenC
      Administraator
      • Oct 2008
      • 6440

hetke seisuga on väljakutsega liitunud järgmised mängijad:

albundy33
      VinQbator
      economist13
      silku108
      Jackiboy
      Julian125
      Shvamm
      bluetramm
      Kalkun
      ants99
      albundy8
      Keiss
      Khel
      Keevitaja
      Kauposss
      runnar
      variatsi00n
      Masterpuppet
      newway190
      ovaat
      stennn

järgmine nimi juba esmaspäeval.

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas krayzie
        Lisaksin omalt poolt mõned ideed kuda unibetis edukalt pangarulli kasvatada.

1. Ostke sisse umbes 30BB'ga ning oodake situatsiooni kui keegi tight mängija on preflop tõstnud ning teine tight mängija 3bettinud. Nüüd on sobiv moment sisse lükata heade implied oddsidega käed nagu kõik suited kuningad ja emandad, kõik ässad ja madalad paarid. Küll aga tuleks ettenägelikult foldida kõrgemad paarid sest me mängime ikkagi vastaseid mitte käsi.
        2. Ebaõnne korral, kui nt Hero on otsustanud slowplayda oma A3o A678 laual ning riveriks tuleb 9 (tekitab lauale ka 4flushi) siis on poti võitmiseks veel paar võimalust :
        a) openshoveda ülejäänud stack sõltumata poti suurusest
        b) juhul kui Herol on alles jäänud näiteks 35BB stack umbes 30BB potis saab maximum value kavalalt check-raisedes.
        3. juhul kui Hero on on coldcallinud 3beti (või lihtsalt limpcallinud preflop) heade disguised kätega nagu K7o või 23s ning nähes floppi mis teda täiesti missib on strateegiliselt vale lihtsalt check/foldida. 2 streeti on veel ees! Selleks on hea haarata initsiatiiv bettides näiteks 1bb 20bb potti. Juhul kui villain raiseb võib callida iga summa. Turnil, mis toob Herole kas kolmede paari või näiteks 7 high flushdraw võib seekord lihtsalt openshoveda ning naerda kui river toob vajaliku tripsi või neljanda flushikaardi.

täiendan kui midagi meelde tuleb
        muhahahha, ja väga hea lugu sorm.

lenC kas siis teeme crystal head vodka peale beti v ei tee??!??!

Comment

• lenC
          Administraator
          • Oct 2008
          • 6440

tra ma arvasin miskipärast, et variatsioon ütles seda :( Aga teeme nii, et kui ma ei võida, siis ostan sulle selle pudeli ära, aga kui ma võidan, siis sina pead järgmise aasta superstaari eelvooru minema.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas lenC
            tra ma arvasin miskipärast, et variatsioon ütles seda :( Aga teeme nii, et kui ma ei võida, siis ostan sulle selle pudeli ära, aga kui ma võidan, siis sina pead järgmise aasta superstaari eelvooru minema.
            Nope. Kindel viin mulle aga tahaks midagi huvitavamat.

Comment

• olavike
              Vana Tegija
              • Oct 2008
              • 1269

Algselt postitas sorm
              Kui te väidate, et Unibet (Microgameing) on rigged siis modifitseeriga enda mängu. Te olete ju head mängijad ja teate, et avstavalt oludele tuleb ka mängutaktikat muua.

Toon siinkohal ära väikse õpetuse:

Preflopp mäng

1. UTG ja UTG +1 tuleb insta foldida AA, KK, QQ, JJ, AK ja AQ (AJ on maitseasi). Mängimisväärsteteks kaartideks muutuvad Kxos ja suited 2+ capperid (näiteks T8s, J6s, 74s jne). UTG tuleb olla ettevaatlik, sest tagapool võib olla veel halvemaid lehti.
              2. MP kõlbavad all in panna juba ka Axos ja 57os sorti lehed.
              3. Kui riid on paigas siis hädapärast võib buttnolit JJ ja TT minna pimedaid varastama, sest shants on vähenenud, et kellelgi saaks mingi mõnus crapp olla ja lootus on pott enne flopp võita. Samas kui teate, et vastane callib any 2 tuleb limpida ja loota võimalikult palju ülekaarte lauda, sest siis tuleb kindalsti T riverisse ja saate ilusa poti.

Postflopp mäng

1. Kui olete hittinud rea või masti, siis on insta fold, sest raudselt toob river lauda maja vastasele.
              2. Nuts on auku reatõmme, sest see tuleb kokku 80% juhtudest (soovitan sloplay, et value kätte saada)
              3. Runner runner mastitõmbed on ka täiesti mängitavad, kuna aga keegi teis selle peale ei pane soovitan välja bettida või checkreisida!
              4. Teine paar flopist on ohtlik, kuna keegi võib olla hittinud bottom paari ja obv saab ta riverisse tripsi. Ühesõnaga tuleb olla ettevaatlik, aga see on mängitav käsi.
              5. Ma loodan, et ei pea siin mainima, et kõik setid ja top 2 (või 1) paar on insta fold!

Edu.ee
              Selle teksti peaks iga pokkerimängija välja trükkima ja ära raamima! :)

Comment

• sorm
                Pokkerihai
                • May 2009
                • 1511

Algselt postitas lenC
                ALgataks kampaania: Ranka superstariks! Mina olen nõud ühe sellise pudeli välja panema, kui ta järgmine aasta superstaari saate eelvooru läheb. Kes veel? Ma julgeks pakkuda, et migi paar kasti saab kokku küll :D

Comment

• variatsioon
                  Pokkeritark
                  • Nov 2008
                  • 5849

Algselt postitas sorm
                  ALgataks kampaania: Ranka superstariks! Mina olen nõud ühe sellise pudeli välja panema, kui ta järgmine aasta superstaari saate eelvooru läheb. Kes veel? Ma julgeks pakkuda, et migi paar kasti saab kokku küll :D
                  ma võin 4packi anda

Comment

• pikk28
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 6695

Algselt postitas sorm
                    Kui te väidate, et Unibet (Microgameing) on rigged siis modifitseeriga enda mängu. Te olete ju head mängijad ja teate, et avstavalt oludele tuleb ka mängutaktikat muua.

Toon siinkohal ära väikse õpetuse:

Preflopp mäng

1. UTG ja UTG +1 tuleb insta foldida AA, KK, QQ, JJ, AK ja AQ (AJ on maitseasi). Mängimisväärsteteks kaartideks muutuvad Kxos ja suited 2+ capperid (näiteks T8s, J6s, 74s jne). UTG tuleb olla ettevaatlik, sest tagapool võib olla veel halvemaid lehti.
                    2. MP kõlbavad all in panna juba ka Axos ja 57os sorti lehed.
                    3. Kui riid on paigas siis hädapärast võib buttnolit JJ ja TT minna pimedaid varastama, sest shants on vähenenud, et kellelgi saaks mingi mõnus crapp olla ja lootus on pott enne flopp võita. Samas kui teate, et vastane callib any 2 tuleb limpida ja loota võimalikult palju ülekaarte lauda, sest siis tuleb kindalsti T riverisse ja saate ilusa poti.

Postflopp mäng

1. Kui olete hittinud rea või masti, siis on insta fold, sest raudselt toob river lauda maja vastasele.
                    2. Nuts on auku reatõmme, sest see tuleb kokku 80% juhtudest (soovitan sloplay, et value kätte saada)
                    3. Runner runner mastitõmbed on ka täiesti mängitavad, kuna aga keegi teis selle peale ei pane soovitan välja bettida või checkreisida!
                    4. Teine paar flopist on ohtlik, kuna keegi võib olla hittinud bottom paari ja obv saab ta riverisse tripsi. Ühesõnaga tuleb olla ettevaatlik, aga see on mängitav käsi.
                    5. Ma loodan, et ei pea siin mainima, et kõik setid ja top 2 (või 1) paar on insta fold!

Edu.ee
                    andekas ja naljakas. edu Teile mehed kampaanias.

Comment

• volde
                      Klubi Liige
                      • Feb 2009
                      • 185

Noh 10k punne ei tohiks tegelikult väga probleem olla, kuna kuue nädalaga teeb ikka väga palju ära. Asi on selles et alguses peab palju gamblema, mida ma üldse ei oska kuna mul õnn puudub täielikult :D.
                      Aga jh ei ole mõtet enda rütmi, mindsetti ja palju muud ära keppida seal.
                      Jääge ikka oma saidile truuks ja grindiga seal sellise hooga, nagu te üritate grindida unibetis.
                      Igatahes see minu arvamus. Aga edu teile.

Comment

• sorm
                        Pokkerihai
                        • May 2009
                        • 1511

Ma soovitan kõigil mängida 1/2 Fixed Limitit, sest selles on vaja umbes 20 000 kätt, et saada see 20 000 VIP kätte. Täpseid numbreid on raske öelda, aga see tähendab väga head rakebacki. Selleks ei pea mingi eriline fixed limiti hai ka olema, sest VIP punkte saad ka siis, kui ise kätte raha ei panusta, aga rake on võetud vähemlat $0.25. Istud ja ootad lihtsalt oma käsi ja vip punkte.

Comment

• mihkel7
                          FPP Pro
                          • Oct 2008
                          • 259

Algselt postitas sorm
                          Ma soovitan kõigil mängida 1/2 Fixed Limitit, sest selles on vaja umbes 20 000 kätt, et saada see 20 000 VIP kätte. Täpseid numbreid on raske öelda, aga see tähendab väga head rakebacki. Selleks ei pea mingi eriline fixed limiti hai ka olema, sest VIP punkte saad ka siis, kui ise kätte raha ei panusta, aga rake on võetud vähemlat $0.25. Istud ja ootad lihtsalt oma käsi ja vip punkte.
                          kas mõtled 6maxi või FR?

Comment

• sorm
                            Pokkerihai
                            • May 2009
                            • 1511

6max, kui saaks Full Ring lasta oleks puhas kullaauk, aga neid laudu seal suhtelislet harva.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas sorm
                              Tekib küsimus, et kas mängida võitmiseks või mängida rake maksmiseks?

Comment

• olavike
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1269

Algselt postitas ranka
                                Tekib küsimus, et kas mängida võitmiseks või mängida rake maksmiseks?
                                Peaasi, et süsteemi beadid ju :)

Comment

Working...