Moderaatorite otsingutel

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • hotcocacola
    HTCCACLA
    • Oct 2008
    • 14473

Re: Moderaatorite otsingutel

Algselt postitas Jubin Vaata postitust
    avaldan soovi leits, rohelinekonn ja hotcocacola mitte modeks teha kuna nende käitumisest on tunda et nad võiksid hakata inimesi, kes neile lihtsalt isiklikel põhjustel ei meeldi, bannima ja seetõttu ei oleks nad erapooletud moderaatorid vaid diktaatorid.
    sa oled retarded v?

Comment

• nomerlot
      Klubi Liige
      • Sep 2009
      • 2233

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
      sa oled retarded v?
      Jubin rests his case

Comment

• Provoker
        Pokkerihai
        • Jan 2009
        • 3067

kõik inimesed on ilusad ja head :D võttis muigama küll

Comment

• Tarq666
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 814

Sooviksin kadideerida netipokkeri alafoorumi moderaatoriks. Olen selle alafoorumi teemadega hästi kursis ja oma katsetuste perioodil enamus tubades mänginud ja erinevaid süsteeme käsitlenud. Näiteks raha sisse -ja väljakanded, boonused, promod jne. Samuti pole vajamineva informatsiooni leidmine probleemiks. Olen selle foorumi arenguga kaasas käinud algusest peale ja kuna mul jääb palju vaba aega üle nii tööl kui eraelus, siis arvan, et oleks tore anda omapoolne panus foorumi edaspidiseks eduks. Arvan, et foorumi kasutajatel pole ka minu suhtes mingeid pretentsioone olnud suhtumise koha pealt.

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Kell kukkus ja teema läheb lukku. Täiendame veel nimekirja ja katsume nüüd rahulikult kõik üksipulki läbi vaadata ning põhjalikult analüüsida, kes kuhu sobiks jne, sest kindlasti nendest valikutest sõltub edaspidi foorumis palju.

Tänud kõigile, kes soovi avaldasid ja lahe oli, et eriti usinad olid klubi liikmed :)

Comment

Working...