PokkeriProd.com vajab abi!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • nomerlot
    Klubi Liige
    • Sep 2009
    • 2233

Re: PokkeriProd.com vajab abi!

Minul pole midagi selle vastu, kui mõistlikus koguses usaldusväärseid reklaame. Olen ise ka otsapidi veebimeedias sees, saan täiesti aru, et igal saidil on kulud nii rahas kui ajas, mida on vaja katta. Pigem on üllatav, et siiamaani reklaam on täiesti eemale hoitud. Eks ta muidugi sellepärast on, et siinne foorum pole algselt tehtud tegijatele palgateenimiseks.
    Kui sellest reklaamist veel tõuseks täiendav kasu foorumile endale, olgu selleks siis mingid uued promod vms, siis andke ainult minna!

Seda kartust nagunii pole, et PP muutuks samasuguseks nagu PN, mille avalehelt on keeruline leida sisu, mis EI OLEKS kuidagimoodi makstud promo.

Mida muuta/lisada:

Sellest olen varemgi rääkinud, et avalehe kujundus tahab kindlasti facelifti, praegune on moraalselt vananenud. Selleks on laias maailmas olemas ohtralt valmis Wordpressi kujundusi, mis on tehtud sellisteks väiksemate/erialaste portaalide jaoks.

Ideaalis meeldiks mulle lugeda avalehelt midagi huvitavamat kui pelgalt identseid pressiteateid, aga see eeldaks, et keegi teeks regulaarlselt ajakirjaniku tööd: intervjuud, ülevaated, probleemi tõstatamised jne. Maheaatom PN-s tegelikult tegeleb sellega kenasti, aga noh, tema on seal ka ametis, PP kedagi selleks ilmselt palkama ei hakka ja eeldada, et ranka ja tigrano oma aega selle peale veel lisaks kulutaks, oleks küll ülearu nõutud.

Wellid on väga head teemad olnud (ranka, codecci), vot seda algatust ma kiidan kahel käel! Õpetlikud ja muidu huvitavad lugemised.

Privaatfoorumid oleks väga tore, saaks hea töövahendi coachimisprojektideks!

Jällegi küsimus, kes ja miks seda tegema peaks, aga Pokkerikooli sisu tahaks siin kaasajastamist, see pool on juhuslikuks jäänud. Mitmed artiklid, mis on tegelikult hädavajalikud algajatele, on natuke vananenud, ikkagi 2 aastat tagasi kirjutatud, isegi mitmeid illustreerivaid pilte enam ei eksisteeri. Äkki Ranka tabel II? Tegelikult ma mõtlen näiteks HUDi artiklit, kus on seletatud, mis mingi number tähendab jne.
    Ise mäletan, et lugesin aasta tagasi korduvalt ranka kirjutatud lugusid bankrollist, analüüsist, limiitidest, eluloost jne. See oli palju huvitavam ja harivam kui foorumiteemadest ivade noppimine.

Sisust on näha, et 2008. aastal oli foorumitegijatel ka paras tuhin peal, mille käigus tehti palju kasulikke asju, aga ilmselgelt oli sellega kaasnev ajakulu nii suur, et ei jaksanud seda joont pidevalt hoida. Tigrano tehtud videod on muidugi väga tubli töö!

Igatahes, minu arvates on see foorum ju ellu kutsutud eelkõige pokkerimängijate ühendamiseks ja koos pokkeri õppimiseks, seetõttu arvan, et peamise kvaliteedihüppe annaks just Pokkerikooliga tõsine tegelemine, mitte niiväga mingi kujundus või uudiste mitmekesisus.

Väga lihtne on siin foorumis iga päev niisama aega surnuks lüüa, iga päev midagi uut POKKERI kohta õppida... võibolla natuke keerulisem. Kuigi see teema võib ka ekraani ja tooli vahel olev probleem olla.

Ega vist mõistlik liitumistasu, et saada regulaarselt uuenevale Pokkerikoolile ligi, poleks ka mingi motivatsioon tegijatele, arvestatavat sissetulekut see ju ei annaks, et sellele nii palju aega kulutada... Tüüpiline häda, et tegijatel on alati nii palju teha, et pole aega õpetada

Lühidalt minu nägemus ja soovunelm:
    • mõistlikul hulgal reklaami on täiesti mõistetav ja ok
    • avalehele uus kujundus ning rohkem originaalsisu
    • privaatfoorumid coachimiseks
    • regulaarsemalt uuenev Pokkerikool, üleüldiselt suurem rõhk õpetamisele-õppimisele

P.S. otsisin, aga ei leidnud linki, mis kujul need vBulletini blogid välja näeks (mäletan, et sellest on varem juttu olnud) Võibolla tõesti aitaks foorumi ja blogide eraldamine, et strateegifoorumid paremini välja tuleks.

Comment

• Marek K.
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 1477

küll natuke ebaoluline, aga võiks isegi olla selline asi nagu foorumi enda blog, ehk siis ajalugu. like kust oleks hea kronoloogiliselt vaadata, kuidas ja millest foorum välja arenenud, ala kuskilt algasid käemängud, toimus pp suveturniir, mindi üle uuele softile, pp foorum sai eesti üldkasutatuimaks ja suurimaks foorumiks.. lihtsalt mõte

Comment

• antnx
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3102

Mingi repi süsteemi mis töötab käte arutlemise teemas. Vastavalt siis kvantiteedile.

Comment

• nomerlot
          Klubi Liige
          • Sep 2009
          • 2233

Algselt postitas antnx Vaata postitust
          Mingi repi süsteemi mis töötab käte arutlemise teemas. Vastavalt siis kvantiteedile.
          Kusjuures ma mõtlesin samalaadset asja, aga ei tulnud vettpidavat süsteemi kohe pähe.

Comment

• lebovend
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2420

reklaami teemal:
            kui ma 6igesti aru saan, siis 2p2s on hetkel 2 reklaami. Ja need ei h2iri mind. St, bannerid on tglt nagu uued skinid, alguses on perhaps v66ras, aga mingist hetkest on asi nagu "normaalne". Nii et kui ei ole sellist asja, nagu keegi eelpool mainis, et bannerid hyppavad ringi, h22litsevad ja mingi selline kammajaa, siis minugi poolest v6iks neid kasv6i 5 tykki olla.

Summadest r22kides, siis 10k eeki on t2iesti arvestatav summa imho. Ja v6ikski enda jaoks panna mingi kindla alamm22ra, mis summast enam alla ei langeks, EVER. Ja see alamm22r v6iks t2itsa vabalt olla n2iteks teile tulnud pakkumistest k6ige kallim v6i kalliduselt teine.

mis selle rahaga teha? ehehe. kes siis rahaga midagi teha ei oskaks
            samas, paljud oskavad rahaga midagi m6istlikku teha? mina ei n2eks erilist m6tet sellel, et teeme freerolli nyyd selle 9k eegu peale, parooli saate n2ed siit alateemast vms. Sest asi l6ppeks ikka sellega, et me m2ngiks seal pnewsist p2rit haterite ja l2tlaste ja brasiillaste vastu. Et kui teha mingeid turniire, siis rangelt piirata inimeste arvu, kes sinna saavad, lisada neid turkale manuaalselt, valida v2lja mingi kindla kriteeriumi j2rgi, keda freerollile/added PPga turkale lasta, ala Foorumi Aasta Tiitlite v6itjad saaksid omavahel madistada. Nii aasta parima postitaja kui ka aasta h2lvik vms. V6i hoopis koguda seda raha ja teha 2011 aasta l6pus kogu raha peale yks selline suurem J6uluturniir? V6i annetate yldse k6ik selle 90% igakuiselt sinna kuhu tahate :). P2ris head promo saaks pokker eestis imho. V6i siis jah, ´teha neid live yritusi, kus inimene tuleb kohale, maksab mingi turkabuyini, aga rake(koha yyr + korraldamise vaev vms?) on juba coverdatud reklaamist tulnud rahast. ning kui yle j22b, pakute bonaquat ja tasuta banaani.
            Ma kujutan ette, et v6tta see otsus vastu ja lubada reklaami v6ib m6juda egole halvasti ammuantud lubaduse t6ttu mitte reklaamida, aga ma soovitan soojalt t6siselt kaaluda seda asja.

k2em2ng:
            see on see millest see foorum alguse sai, see on see miks ma olin yldse yks esimesel kuul regajatest. Mulle meeldis see v2ike adrekas, et TOP3 saab mingi 6llerahakese ning ma tunnen, et k2em2ng arendas mingil m22ral minu pokahskili. sydantsoojendav oleks j2lle sellist vana traditsiooni n2ha.

t2pit2htede ignoreerijad:
            jah, need numbrite kasutajad t2htede asemel ja postituste mitteformattijad peaks 2ra b2nnima.

Comment

• rahvavaenlane
              Klubi Liige
              • Dec 2009
              • 3040

nomerlotiga nõus. pokkerikooli asjus. see vajaks kindlasti ülevaatamist ja kaasajastamist. videode kõrval rohkem teksti ka ja ka teiste mängude ABC-d, nt stud ja muud sellised. reklaamist nii palju, et las olla. ja reputatsiooni kohapealt tahaks ka teada, et kes ja miks selle mulle ära pani :D

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas Provoker Vaata postitust
                Lühidalt minu nägemus ja soovunelm:
                • mõistlikul hulgal reklaami on täiesti mõistetav ja ok
                • avalehele uus kujundus ning rohkem originaalsisu
                • privaatfoorumid coachimiseks
                • regulaarsemalt uuenev Pokkerikool, üleüldiselt suurem rõhk õpetamisele-õppimisele
                Avalehte tahab TIGRANO juba pikemalt muuta ning test-servus oleme seda testinud kuigi ikka nässakas nats. Tegeleme edasi ja kunagi see ilmub (siin kunagi seepärast, et ei pea seda eriti pakiliseks), lisan avalikku todo listi ka.

Mida sa täpsemalt pead privaatfoorumid coachimise all silmas. Me ise oleme haudunud ideed (seda ka foorumis maininud) ehk võiks hakata märgistama mängijaid, kes on siin just õppimiseks. Ja nende jaoks teha uus, privaat ja suht kvaliteetfoorum, kus rõhku pannakse õppimisele. Siin muidugi vaja kuidagi ka motiveerida, et foorum ikka töötaks. Ehk oskad oma ideed natuke rohkem laiendada, et saaksime parema ettekujutuse asjast.

Õpetamine on jäänud eelkõige ajapuuduse tõttu unarusse. Kui alustasime oli foorum tegelt väga väikene, ei olnud RB saiti, ei olnud isegi pealehte mitte. Samuti tollal pandi rohkem rõhku õppimisele, mis süvendas veelgirohkm õppimis/õpetamishimu. Aga kahjuks (tegelt õnneks) kasvas foorum ülepea, tuli pealeht ja RB site, mis neelavad sitaks palju aega ja õppimisele/õpetamisele jääb seetõttu ka vähem aega.

Muidugi võiks mitte foorumis passida ja teha oma tööd edasi aga sel juhul oleks PP.com foorum nagu ilma kaptenita triiviv laev merel. Niipalju lisan, et videosid tahan veel teha ja TIGRANO tegeleb ka vaikselt nendega. Varsti peaks lisanduma ka ESTPatrick, kui oma reisimise ära lõpetab ja siis saab suht hea videode arhviivi RB PokkeriProd.com lehele (http://rakeback.pokkeriprod.com/est/videos). Too on seal hetkel väga algeline aga kui me paneme selle seal korralikult tööle siis saame kõik filtrid, kujunduse, mis iganes seal teha sellise nagu meie tahame. Videod ei jää tõmmatavaks vaid veebis vaatamiseks.

Vbulletin blogi näited:
                World's largest marketing/webmaster community. Includes large collection of tools.

http://www.vbulletin.com/forum/blog.php

nende kujundused suht halvad aga see ei ole vbulletini vaid saidi hooldaja süü. aga blogide lisamine tähendaks ka foorumite uuendamist.

uuenan kohe ka todod listi

Comment

• Jennifer
                  Pokkerihai
                  • Dec 2009
                  • 1503

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust

...Mingi selline feature võiks olla, et kui ma ei taha nupule "new posts" vajutades näha mingi kindla teema uusi postitusi, siis saaks selle teema maha keerata.
                  +1

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas Marek K. Vaata postitust
                    küll natuke ebaoluline, aga võiks isegi olla selline asi nagu foorumi enda blog, ehk siis ajalugu. like kust oleks hea kronoloogiliselt vaadata, kuidas ja millest foorum välja arenenud, ala kuskilt algasid käemängud, toimus pp suveturniir, mindi üle uuele softile, pp foorum sai eesti üldkasutatuimaks ja suurimaks foorumiks.. lihtsalt mõte
                    Väga hea idee.

Algselt postitas antnx Vaata postitust
                    Ma arvan, et multi-rep süsteemi on suht raske teha ja ajaks keeruliseks. Küll aga on ehk võimalik teha nii, et reppi saab panna ainult strateegia foorumites tehtud postide eest. See süsteem meeldiks mulle endale ka, kui rep näitaks ainult mängija "nõuande" taset.

Algselt postitas lebovend Vaata postitust
                    reklaami teemal:
                    kui ma 6igesti aru saan, siis 2p2s on hetkel 2 reklaami. Ja need ei h2iri mind. St, bannerid on tglt nagu uued skinid, alguses on perhaps v66ras, aga mingist hetkest on asi nagu "normaalne". Nii et kui ei ole sellist asja, nagu keegi eelpool mainis, et bannerid hyppavad ringi, h22litsevad ja mingi selline kammajaa, siis minugi poolest v6iks neid kasv6i 5 tykki olla.

Summadest r22kides, siis 10k eeki on t2iesti arvestatav summa imho. Ja v6ikski enda jaoks panna mingi kindla alamm22ra, mis summast enam alla ei langeks, EVER. Ja see alamm22r v6iks t2itsa vabalt olla n2iteks teile tulnud pakkumistest k6ige kallim v6i kalliduselt teine.

mis selle rahaga teha? ehehe. kes siis rahaga midagi teha ei oskaks
                    samas, paljud oskavad rahaga midagi m6istlikku teha? mina ei n2eks erilist m6tet sellel, et teeme freerolli nyyd selle 9k eegu peale, parooli saate n2ed siit alateemast vms. Sest asi l6ppeks ikka sellega, et me m2ngiks seal pnewsist p2rit haterite ja l2tlaste ja brasiillaste vastu. Et kui teha mingeid turniire, siis rangelt piirata inimeste arvu, kes sinna saavad, lisada neid turkale manuaalselt, valida v2lja mingi kindla kriteeriumi j2rgi, keda freerollile/added PPga turkale lasta, ala Foorumi Aasta Tiitlite v6itjad saaksid omavahel madistada. Nii aasta parima postitaja kui ka aasta h2lvik vms. V6i hoopis koguda seda raha ja teha 2011 aasta l6pus kogu raha peale yks selline suurem J6uluturniir? V6i annetate yldse k6ik selle 90% igakuiselt sinna kuhu tahate :). P2ris head promo saaks pokker eestis imho. V6i siis jah, ´teha neid live yritusi, kus inimene tuleb kohale, maksab mingi turkabuyini, aga rake(koha yyr + korraldamise vaev vms?) on juba coverdatud reklaamist tulnud rahast. ning kui yle j22b, pakute bonaquat ja tasuta banaani.
                    Ma kujutan ette, et v6tta see otsus vastu ja lubada reklaami v6ib m6juda egole halvasti ammuantud lubaduse t6ttu mitte reklaamida, aga ma soovitan soojalt t6siselt kaaluda seda asja.

k2em2ng:
                    see on see millest see foorum alguse sai, see on see miks ma olin yldse yks esimesel kuul regajatest. Mulle meeldis see v2ike adrekas, et TOP3 saab mingi 6llerahakese ning ma tunnen, et k2em2ng arendas mingil m22ral minu pokahskili. sydantsoojendav oleks j2lle sellist vana traditsiooni n2ha.

t2pit2htede ignoreerijad:
                    jah, need numbrite kasutajad t2htede asemel ja postituste mitteformattijad peaks 2ra b2nnima.
                    Teglelt 2p2-s on 4 reklaami aga see selleks. IMO rahaga miskeid freerolle küll tegema ei hakkaks vaid see tuleks kasutada ära kõige mõistlikumal ning kontrollitumal viisil. Selleks ei peagi olema üldsegi mitte pokkeriturniir vaid väga vabalt võib ju autasustada ka inimesi oma tegude pärast. Nagu näiteks HCC korraldas kokkutuleku või muruntau korraldab jalku mänge või keegi kolmas tegi kõva videode/coaching seeria. See olekski tegelt selline motivatsiooniboosti allikas rohkem teha ja püüda arendada foorumit. Ideaalis oleks kui saaks teha mõlemat - autasutada inimene/inimesed ja samuti teha ka pokkeriturka. Siis kõigil võimalus. Aga freerolle ei tule, no no no. See on nii idanenud promo, et lausa alb akkab :) Aga noh hetkel jagame maha laskmata mammutit :)

Käemäng tuleb ja on todo listis. Samas pakkuge veel välja selliseid mänge, mis oleksid haaravad, ei vajuks ära ning oleks üpriski lihtne korraldada.

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
                    nomerlotiga nõus. pokkerikooli asjus. see vajaks kindlasti ülevaatamist ja kaasajastamist. videode kõrval rohkem teksti ka ja ka teiste mängude ABC-d, nt stud ja muud sellised. reklaamist nii palju, et las olla. ja reputatsiooni kohapealt tahaks ka teada, et kes ja miks selle mulle ära pani :D
                    Uuendasin veelkord mõlema posti põhjal todo listi.

Comment

• Provoker
                      Pokkerihai
                      • Jan 2009
                      • 3067

post nr 22 ei ole minu postitusw quote

edit_ võis siiski haakub

juhe koos
                      Last edited by Provoker; 03.12.10, 12:13.

Comment

• nomerlot
                        Klubi Liige
                        • Sep 2009
                        • 2233

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                        Mida sa täpsemalt pead privaatfoorumid coachimise all silmas. Me ise oleme haudunud ideed (seda ka foorumis maininud) ehk võiks hakata märgistama mängijaid, kes on siin just õppimiseks. Ja nende jaoks teha uus, privaat ja suht kvaliteetfoorum, kus rõhku pannakse õppimisele. Siin muidugi vaja kuidagi ka motiveerida, et foorum ikka töötaks. Ehk oskad oma ideed natuke rohkem laiendada, et saaksime parema ettekujutuse asjast.
                        Hea näide on praegune olukord, kus Tigrano võttis mind ja paari matsi veel coachida ja siis ongi probleem, et kuidas omavahel infot vahetada: käsi üles panna ja kommenteerida, kus coach materjale ja üldisi soovitusi jagab jne.

Avalikult teemat tehes võib see läbuks minna, ilmselt õpilased ja õpetaja ei taha oma tööd kogu maailmaga jagada. isegi mitte alati sellepärast, et see mingu hullult eksklusiivne töö ja materjal oleks, vaid kolmandate inimeste osalemine protsessis ajab asja segaseks.

Ehk siis coachil oleks võimalus tekitada teema, kuhu pääsevad ligi ainult määratud kasutajad.

Comment

• muruntau
                          • Jan 2009
                          • 4325

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                          Selleks ei peagi olema üldsegi mitte pokkeriturniir vaid väga vabalt võib ju autasustada ka inimesi oma tegude pärast. Nagu näiteks HCC korraldas kokkutuleku või muruntau korraldab jalku mänge või keegi kolmas tegi kõva videode/coaching seeria. See olekski tegelt selline motivatsiooniboosti allikas rohkem teha ja püüda arendada foorumit. Ideaalis oleks kui saaks teha mõlemat - autasutada inimene/inimesed ja samuti teha ka pokkeriturka. Siis kõigil võimalus. Aga freerolle ei tule, no no no. See on nii idanenud promo, et lausa alb akkab :) Aga noh hetkel jagame maha laskmata mammutit :)
                          Mina ei kandideeriks kindlasti mingisugusele rahalisele auhinnale, see ei oleks siinkohal motivatsioonitõstja. Motti tõstab see, kui asi korralikult koos ära tehtud saab, siis muutub raha ka kolmandajärguliseks. Mulle piisab täiesti, kui nt PP.com foorumi aasta tegu 16. koht Tallinna jalka käimatõmbamisele omistataks :P

Raha võiks osalt ka erinevate ürituste eelarvesse minna vms, et näiteks ühe kuu raha läheks PP'de live turka korraldamiseks ja selle overlay'ks, teisel korral tuleks Pokkeriprode kokkutulekule mingisugune fun asi juurde, mida iganes.

Comment

• nomerlot
                            Klubi Liige
                            • Sep 2009
                            • 2233

Algselt postitas Provoker Vaata postitust
                            post nr 22 ei ole minu postitusw quote

edit_ võis siiski haakub

juhe koos
                            siin on jah rankal kala sisse tulnud, quote on minu postitusest pärit.

Comment

• rahvavaenlane
                              Klubi Liige
                              • Dec 2009
                              • 3040

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
                              Hea näide on praegune olukord, kus Tigrano võttis mind ja paari matsi veel coachida ja siis ongi probleem, et kuidas omavahel infot vahetada: käsi üles panna ja kommenteerida, kus coach materjale ja üldisi soovitusi jagab jne.

Avalikult teemat tehes võib see läbuks minna, ilmselt õpilased ja õpetaja ei taha oma tööd kogu maailmaga jagada. isegi mitte alati sellepärast, et see mingu hullult eksklusiivne töö ja materjal oleks, vaid kolmandate inimeste osalemine protsessis ajab asja segaseks.

Ehk siis coachil oleks võimalus tekitada teema, kuhu pääsevad ligi ainult määratud kasutajad.
                              tehniliselt oleks ju võimalik, et sõna saavad võtta ainult asjaosalised. ilmselgelt huvitav materjal ka teistele. aga kui tahetakse täiesti konfidetsiaalselt teha, siis pole parata.

Comment

• Konso
                                Grinder
                                • Nov 2009
                                • 936

Uued skinnid jah, väljanägemine on foorumil on vananenud.

Reklaam absull ei sega kui jääb mõistlikkuse piiresse, selle raha eest võib ju kokkutulekuid + 100 muud asja teha.

Loomulikult võiks algajate jaoks mõeldud staffi uuendada aga kellel see mott ja aeg on seda teha? Ma mõtlen, et magavale kassile ikka hiir ise suhu ei jookse, need kes tahavad targemaks saada, saavad seda läbi coachimise küll ja veel.

Stakemise reeglid võiks ühtselt paika panna (seaduste järgi, VÕS), teha mingi lepingu blankett, et ei tekiks sama seisu nagu selle hullu juuratudengiga oli, kus ta hakkas ila ajama, et gamblemise võlg ja tema ei peagi maksma. Äkki on meie keskel mõni adekvaatne juuratudeng, kes asja käsile võtaks? Võibolla oleks siis ka ülelaskmisi vähem ning saaks ülelaskmisele lihtsamalt ametlik käik anda.

Samuti võiks teha foorumikasutajatele 4x aastas kokkusaamisi (talvepäevad, kevadpäevad jne....) Ma ei tea palju meil aktiivseid kasutajaid, seda saad sina ranka järgi uurida aga mõtte käisin välja.

Uneaeg on olnud lühike, eks lisan kui midagi veel meenub

Comment

Working...