***FC Pokkeriprod*** trennid K 19:00 Kalevis ja P 20:30 Männikul

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leinc
    Räme Fish
    • Sep 2011
    • 16

Re: ***FC Pokkeriprod*** trennid teisip 20.45. @ W hall, pühap 20.00 @ Männiku h

Mina tuleks küll. Leinart olen.

Comment

• Karu
      Julm Donk
      • Sep 2011
      • 63

Re: ***FC Pokkeriprod*** trennid teisip 20.45. @ W hall, pühap 20.00 @ Männiku h

Andke teada kas trenn siis toimub või ei toimu. Ise vaatan mängu, aga kui toimub trenn siis toon teile pallid ära selleks ajaks.

Comment

• The_Meer
        Grinder
        • Apr 2010
        • 765

ma täna ei tule

Comment

• Spewmonkey
          Seina Augustaja
          • Oct 2008
          • 2293

Kellegi pläsku ei läinud staadionil jalutama? Võimalikel kannatanutel saata PM kirjeldusega.

Comment

• Postiljon
            FPP Pro
            • Sep 2011
            • 203

Ma ei tea veel millal ma jõuan trenni aga loodan võimalikult ruttu, käisin arsti juures ja mõlemas kopsus põletik........ :(

Comment

• Karelkorm
              Grinder
              • Nov 2009
              • 856

Vaatan mängu

Comment

• muruntau
                • Jan 2009
                • 4325

Täna trenni ei toimu!. Kuna Wismari esindaja oli ise ka hetkel Dublinis mängule minemas, siis ta ei osanud hetkel meile uut aega anda, aga me pidime homme üle helistama. Loodetavasti saame ühe aja kas homseks või ülehomseks, nii et hoidke silma peal sel teemal homme.

Btw, saime kutse aastalõputurniirile, aga meie sinna pääsemine on sellele vaatamata hetkel väga kahtlane. Nimelt toimub IV liiga 1. turniir, kus osalevad IV liigas 2.-5. koha saanud võistkonnad ja IV liiga 2. turniir, osalevad 5.-9. kohal lõpetanud võistkonnad. Meie saamine sõltub puhtalt sellest, paljud võistkonnad on osalemisest huvitatud. Kui ma õigesti aru saan, siis väga ebareaalne meie osalemine pole, kuna nt kui osalemisest loobub 1 teise liiga, 5 kolmanda liiga ja 5 neljanda liiga satsi, peaksid kõrgemate liigade turniirid täituma madalamalt ja meile peaks ruumi tekkima (pole küll 100% kindel, kas õigesti aru sain, EJL'i kiri lisatud spoilerisse).

Turniiriformaat on 5+1 ja 1x12 minutit, nii et garanteeritud mänguaega on 36 minutit ja see on päris pika ajavahemiku peale ära jaotunud (vähemalt tavaliselt sellistel turniiridel on). Ma usun, et pole mõtet rohkema kui 8-9 mängijaga minna, et mõni varumehed 10-15 minutit mänguaega saaks päeva peale. Aga enne peab muidugi meie osalemine üldse selguma. Kiri on EJL'i saadetud meie osalemissooviga ja küsisin ka, mis tõenäosus on meil saada.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• pastilaa
                  kuum poiss
                  • Apr 2009
                  • 7518

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                  Ma usun, et pole mõtet rohkema kui 8-9 mängijaga minna, et mõni varumehed 10-15 minutit mänguaega saaks päeva peale.
                  ?? Seal saab ju vahetada nagu hokis. Alla maksimummeestega (18) minek oleks selge rumalus.

Comment

• Max
                    Õpihimuline Mängur
                    • Dec 2010
                    • 339

+1
                    Vahetusi vaja vähemalt 2x5 + väravavaht aastalõpukal. lisaks paar vigastust ja ongi suht pees asi. 7-8 on kindlasti liiga vähe. Kalevi spordihallo saalijalkaala on rocalmarest ikka kõvasti suurem. 12 on miinimum kohe kindlalt

Comment

• inward
                      Klubi Liige
                      • Sep 2009
                      • 6275

Keegi Tondi lähedal elab meist trenniskäijatest ? Kardpleieri pläsku on spewymonkey käes. :D

Comment

• HateCore
                        Räme Fish
                        • Nov 2011
                        • 8

Tere.

Avastasin teie klubi Soccernet.ee foorumist.
                        Tekkis küsimus kas oleks võimalik ka teie treeningutega liituda järgmisest kuust nt?

Olen 192cm pikk. Kaal 101 kg Vanus 21. Olen mänginud aastaid tagasi 2a noorteliigat Flora süsteemis, ning sealt tekkis hüppeliigese vigastus mille tõttu enam paar aastat ei mänginud. Pärast paari aasta möödumist proovisin uuesti mängima hakata madalamades liigades. Mänginud olen neljandat liigat, ning proovinud ka kolmandat liigat. Praegusel hetkel on üks aasta ajane paus sisse jäänud, kui tekkis mõte uuesti mängima hakata. Mängin kaitsva pooliku kohta või Paremal kaitses.

Comment

• inward
                          Klubi Liige
                          • Sep 2009
                          • 6275

Tere tulemast, nii foorumisse kui ka trennidesse.

Loomulikult võtame inimesi veel juurde, oled oodatud. Trennide aegasi saab siin teemas täpsustada või siis lugeda meie fb lehelt. (https://www.facebook.com/FCPokkeriprod)

Comment

• Pumper
                            Klubi Liige
                            • Mar 2009
                            • 2359

Arvan, et suht 90% tõenäosusega saame sinna mängima, sest loobujaid oli juba liigahooajal mitu ja tuleb neid veelgi (kahju oleks kui ei saaks). Võistkonnad komplekteerime enne võistlusi ja siis vaatame kuidas täpselt.

Comment

• HateCore
                              Räme Fish
                              • Nov 2011
                              • 8

Ahoi.

Ainuke küsimus mis hetkel on, on see,et kas Wismari halli on lõpuks muru maha pandud ? Tean,et aastaid tagasi selle peale mõeldi, aga kas mõttest ka asja on saanud vot ei tea. Kuid kuna teil on siin kirjas,et ka seal toimuvad trennid siis ehk oskate täpsustada. Männiku hallis siiski mu teadmist mööda Kunstmuru maas ?

Comment

• The_Meer
                                Grinder
                                • Apr 2010
                                • 765

Wismari hallis muru ple ja männikul on jah kunstmuru maas

Comment

Working...