Sõber põleb! 100$ tulekahju kustutamiseks!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • McFoldberg
    Grinder
    • Nov 2008
    • 731

Re: Sõber põleb! 100$ tulekahju kustutamiseks!

Algselt postitas marguzz22
    peab lihtsalt vaatama et donk oleks paremal käel , ja jah ega ei ole hea nii mängida kui üümber loose donk lauas on ja callib kõik c-betid ja lükkab all ini. Parem ikka selliste weak tightide vastu mängida, teevad pf vigu ja postfol võtame neilt raha ära. !

Über loose donkide vastu, kes vabatahtlikult mingi bottom pairidega raha ära annavad, pole imo küll erilist mõtet eriti c-bete korraldada....
    Või...?

Comment

• farik666
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 834

pigem just.. kui nad callivad sind low pairiga... st. et cbet siis kui on käsi.. bluffida küll ei ole mõtet jh..

Comment

• McFoldberg
        Grinder
        • Nov 2008
        • 731

Algselt postitas farik666
        pigem just.. kui nad callivad sind low pairiga... st. et cbet siis kui on käsi.. bluffida küll ei ole mõtet jh..
        No siis ofcourse cbet kui käsi.
        Aga imo oli siin kontekstis mõetud nagu blufipoolsemat cbeti...

Comment

• Marek K.
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 1477

Nonii, Tere hommikust!

Aeg oleks siis teha lühike (hilinenud) eelmise nädala kokkuvõte. Nädal algas positiivselt nagu oli eelneval nädalal lõppenud, kuid nagu ma juba igalpool maininud olen, siis edasi jätkus väga tildiselt. Põhimõtteliselt olen ennast totaalselt üle mänginud, peale tööd kõik vaba aeg mängimisele kulunud ja tegelikult oleks pokkerist puhkust vaja, mille ma ka võtan. Sellest räägin hiljem.

Igatahes jõudsin ma kolmapäeval tänu sellele oma suurima FAILINI, kaotasin nl20 miski 5 buy in ja ei suutnud enam tilti ohjeldada ja lendasin nl50 ja nl100 lauda, sain nendes küll oma miinused tasa.. kuid jah, see oli väga suur fail, sest riskisin kogu oma bankrolliga ja okei, 1kord läheb õnneks, aga kui sellist asja peaks veel juhtuma, siis võin riskida praktiliselt oma bankrolliga. Ühesõnaga sellise asja kordumisel, olen ma pikas perspektiivis gambler. Igatahes ranka oli sitaks vihane ja lubas minu kanti sattudes mulle tund aega metsasõitu trossi järel teha. Ise olin ka enda peale vihane, nii samal päeval kui järgmisel päeval. See oli lihtsalt halvim asi, mida sain teha ja selle eest tuleb vastutust kanda. Põhimõtteliselt rikkusin diili reegleid. (kuigi meil suht vaba diil, kuid siiski). Peale selle pole olnud ühtegi tilti vaba päeva, lihtsalt olen mänginud harjumusest, kuigi tegelt vajan pikemat breaki.

Siin siis eelmise nädala (+ eilse päeva) graafik:

[img width=800 height=517]http://www.hot.ee/buildpc/graaf.jpg[/img]

Statid: 15/10/3

Nii, mis siis veel.. ahjaa, nädala eesmärk vähemalt 10k kätt sai täidetud.

Eilne päev: jälle totaalne katastroof! Graafik kah..

[img width=800 height=517]http://www.hot.ee/buildpc/graaf2.jpg[/img]

Tegin ülisitta mängu, sest lihtsalt ei viitsinud mängida. Mängisin ainult sellepärast, et saaks oma viimased 100 punkti täis ja boonuse vabastatud. Mänguisu polnud negramm, aga ei tahtnud seda edasi ka lükata. Sest nüüd sain boonuse lahti ära ja saab cashoutida, et starsi kolida. Starsis lükkame siis piirangud peale ka mulle, et ei saaks üle teatud limiidi mängida, enda kontrollimise ja br managemendi turvalisuse huvides. Aga jah, see viimaste punktide mängimine oli ikka jube piin, miski limpisin igast sitaga ja põhimõtteliselt käis üks suur SWING-SWANG-SWONG.. buy in yles, buy in alla jne.. lõpptulemus siiski üsna positiivne. Lahmisin kõikjal ja kõigega. Paljuski tänu sellele, et toweris sellisel kellaajal tohutult jõuluvanasid. Kahjuks ma tavaliselt öösel ei saa mängida, seetõttu ma nende suurte jõuluvanadega eriti tihti kohtunud ka pole. Mäletan, et üleelmine laupäev mängisin ka öösel ja siis tehti ka palju kingitusi. Nii, et öösel 2-3 ajal mängimine tohutult +EV.

Ranka palus mul teha ka enda kohta analüüsi., et leiaksin vähemalt 3 suuremat viga, mida teen.. pokertrackeri statistikat kasutades. Seda teen loodetavasti lähipäevil, sest nüüd nagunii miski nädal aega break.

1 küsimus rankale: kas see on väga ****, kui ma mängin JAs + QKs utg-lt samamoodi nagu AQs? Olen seda miskipärast viimasel ajal suht tihti hakanud tegema ja tundub kasumlik olevat.

Ahhaa: üldiselt tahtsin mingit asjalikku ja analüüsivat juttu kirjutada, aga nagu ikka.. öösel enne magama jäämist oli tohutult mõtteid, millest kirjutada, mis küsimused võiks esitada jne, aga nüüd jälle tööl ja pea nii tühi, et ei oska millestki kirjutada. Ja kindlasti jäid isegi pooled olulised faktid kirjutamata.

Ühesõnaga kokkuvõtteks jäi bankrolliks koos boonustega 757 usd, millele tõmban täna cashouti ja kolime sellega starsi bustolandi. Nüüd aga vahepeal puhkan, üritan miskit lugeda ja targemaks saada. Aga noh, mingeid lubadusi ei hakka andma.
          Samas tahaks proovida ükskord ka siis arvuti taga vahtida, kui mul tekib tohutu inspiratsioon ja mõtted ja saaksin ükskord oma targad mõtted avaldada, mitte sellist üldist möla ajada nagu seekord jälle välja kukkus. Ei miskit tarka.

Nii ongi hjõkk, enam midagi ei tule, no ikka vapustav kuidas mõttelend töö juures koguaeg piduris. See on see neegritöö :). Ootan vastukaja!

EDIT: kellegil äkki mindseti raamatut ja on nõus seda miski diiliga laenutama?

Comment

• antnx
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3102

Mina ise viskan QK, JQ, KJ UTG-lt minema. Raisen ainult AJs/o AQs/o

Neid eelpool nimetatud käsi nimetatakse troubled händiks väga ettevaatlikult peab mängima

Kui pole isu mängida ära kunagi mängi! See on pmts samasuur viga kui üle BR-i mängida. Igal juhul mängimine vastu tahtmist on -EV, olenemata kaardijooksust ja joppamistest. Mängija peab olema värske, motiveeritud ja tegema oma A mängu ja seda nautima!

Comment

• Marek K.
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 1477

Jah seepärast teengi breaki, tahtsin toweri jama lihtsalt ära lõpetada, sest rahade liikumine võtab ka nagunii aega. Ah eks siin ole niipalju keerulisi situatsioone viimasel ajal olnud igas asjas, ma ei mõtle ainult pokkeri suhtes, et ei viitsigi hetkel lähemalt seletada:P

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas rankapoeg
                1 küsimus rankale: kas see on väga ****, kui ma mängin JAs + QKs utg-lt samamoodi nagu AQs? Olen seda miskipärast viimasel ajal suht tihti hakanud tegema ja tundub kasumlik olevat.
                Oleneb, kuidas sa AQs mängid... Kui raised AQs siis QKs ja AJs mäng ei ole **** ega vale vaid täiesti õige :)

Müts maha rankapoeg'a ees, et tegi minu eest musta töö ära kokkuvõtte näol. Sellesse õpilasse on mul väga suur usk ja väga suured lootused ning ma olen päris kindel, et ta jõuab väga kaugele ning järgmine aasta kuuleme temast väga suuri tegusid. On olnud väga palju tõrkeid, langusid ning äpardusi aga õnn on olnud meie poolel ning seetõttu oleme suutnud vältida bustoks minemist.

Kohe alguses, algne roll maandus pea sinna 40 dollari kanti ja sõber juba hakkas lootust kaotama aga õnneks tuli hea jooks külla ning tõusis tagasi tuhast. Teine suurem komistuskivi juhtus seenädal, kui sõber läks suurte limiiti tiltama ning pani kogu oma rolli kui ka ühtlasi kogu projekti hävimisohtu!!! See on räige viga, see on andestamatu viga ja ma olin tõesti sitaks vihane. Vahepeal mõtlesin, et lõpetan diili päevapealt ja meie teed lähevad lahku. AGA vähemalt sõber oli aus, mitte mina ei pidanud leidma tema tildi käsi vaid sõber tuli esimesel võimalusel ja rääkis ausalt ära, et mis jamaga ta hakkama sai. Kui enne võisin anda talle 10 palli süsteemis hindeks 10, siis too tildilaks kiskus need pallid tagasi sinna 2-3 kanti AGA see ausus pani mind mõtlema ning tõstis lootused ja usu tagasi kõrgele.

Tegin ülisitta mängu, sest lihtsalt ei viitsinud mängida. Mängisin ainult sellepärast, et saaks oma viimased 100 punkti täis ja boonuse vabastatud. Mänguisu polnud negramm, aga ei tahtnud seda edasi ka lükata. Sest nüüd sain boonuse lahti ära ja saab cashoutida, et starsi kolida.
                ....
                Aga jah, see viimaste punktide mängimine oli ikka jube piin, miski limpisin igast sitaga ja põhimõtteliselt käis üks suur SWING-SWANG-SWONG..
                Ja tean täpselt, mida rankapoeg siin läbi elas ning olen täpselt sama kohta oma nahal tundnud. See boonuste vabastamine on raudselt -EV, sest mingi aeg sa enam ei mõtle, kas too viimane riveri call oli hea vaid sa mõtled, et mitu punkti on veel boonusest puudu.

Comment

• Marek K.
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 1477

Algselt postitas ranka

Ja tean täpselt, mida rankapoeg siin läbi elas ning olen täpselt sama kohta oma nahal tundnud. See boonuste vabastamine on raudselt -EV, sest mingi aeg sa enam ei mõtle, kas too viimane riveri call oli hea vaid sa mõtled, et mitu punkti on veel boonusest puudu.
                  Jah, ja tegelikult on see nii, et ütleme muidu mängides ei mõtle sellele, et palju täna saab boonust vabastatud või mis iganes, see tuleb iseenesest, läheb aega palju läheb, see nagu kõrvaline asi. Aga kui sa tahad mängimist lõpetada, st breaki teha.. aga kuna ma tahtsin selle asja seal ära lõpetada (starsi kolida) selles suhtes, et tahtsin see nädal.. vähemalt reede-laupäevani mitte mängida, siis pidin selle hädaga ära tegema, et mitte seda edasi lükata. Muidu oleksin jälle täna mänginud jne jne. Vähemalt sai see tehtud ja nüüd on hea puhkus võtta ja mõtteid koondada. Selle asemel proovingi rohkem foorumites aktiivne olla ja ka muude asjadega tegeleda.

Comment

• -andres-
                    Moderaator
                    • Oct 2008
                    • 4546

Hea, et seekord nii läks ja projekt ikka ilusti elus püsib :). Loodame, et selliseid asju enam ei kordu.
                    Aga tegelikult tahaksin küsida ühte asja. Kui alguses Towerisse kolides, ütlesid peatselt, et tahad kindlasti kiirelt sealt ära PS, et soft jube ja ei harju ära. Siis järgmine nädal olid juba teist meelt, et siiski jääd Towerisse kuna mäng hakkas sujuma ja boonused olid siiski väga head.
                    Nüüd see nädal oled taaskord ümber otsustanud ja kolid siiski Starsi. Et kuidas siis lõpuks valiku langetasid?
                    Endal hetkel samasugune dilemma, hetkel olen Starsis, mõtted liiguvad Toweri poole, sest vähemalt NL10s annavad Toweri boonused küllaltki suurema panuse kui Starsi VPP-d sel tasemel. Soft on küll Starsis ülifine, kuid plaanin siiski mõningad kuud ohverdada selle kasuks, et BR kiirem kasv oleks. On see siis vale otsus või mitte? Kui viitsid selgita oma valikut :/.

Comment

• Marek K.
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 1477

Algselt postitas -andres-
                      Hea, et seekord nii läks ja projekt ikka ilusti elus püsib :). Loodame, et selliseid asju enam ei kordu.
                      Aga tegelikult tahaksin küsida ühte asja. Kui alguses Towerisse kolides, ütlesid peatselt, et tahad kindlasti kiirelt sealt ära PS, et soft jube ja ei harju ära. Siis järgmine nädal olid juba teist meelt, et siiski jääd Towerisse kuna mäng hakkas sujuma ja boonused olid siiski väga head.
                      Nüüd see nädal oled taaskord ümber otsustanud ja kolid siiski Starsi. Et kuidas siis lõpuks valiku langetasid?
                      Endal hetkel samasugune dilemma, hetkel olen Starsis, mõtted liiguvad Toweri poole, sest vähemalt NL10s annavad Toweri boonused küllaltki suurema panuse kui Starsi VPP-d sel tasemel. Soft on küll Starsis ülifine, kuid plaanin siiski mõningad kuud ohverdada selle kasuks, et BR kiirem kasv oleks. On see siis vale otsus või mitte? Kui viitsid selgita oma valikut :/.
                      Tegelikkuses ma vahepeal mõtlesin ka isegi towerisse kauemaks jääda, ja oodata ära mis boonust nad mulle järgmiseks pakuvad.. softiga olen tõesti harjunud ja hetkeseisuga pole midagi eriti halba softi kohta enam öelda, tahab lihtsalt rohkem harjumist võib-olla kui teised softid. Algul ajas küll jube tilti.
                      Aga otsus nüüd peale breaki starsi kolida tuli sellest, et kuna sattusin tiltima, siis leppisime rankaga kokku, et kolin starsi ja paneme miskid filtrid vms asjad peale mis seal on, et ei saa kõrgemasse limiiti minna kui nlX vms..
                      Kuigi ma mõtlen, et ma ei taha seda viga enam korrata, siis sellega peaks asi palju kindlam olema. Muidugi pole see tegelikult peamine põhjus.. kuna igalpool räägitakse, et starsis kõvasti kõrgem tase, mis tegelikult ka on nii.. siis tahan ka seal beatima hakata. Nagu Ranka ütles, kui beatid starsis.. beatid kõikjal. Samas on ka see minimaalne limiidimuutus minu jaoks. Toweris nl20 mängisin, aga starsis nl25.. kuna seal vist polegi nl20 eksisteerimas, siin küll väike vahe limiidi poolest, kuid betsizingud jms ikkagi mõningal määral juba näiteks muutuvad jne.
                      Kolmas asi, bankroll on vastav selleks löögiks, et kui ma peaksin nö. õppimise käigus isegi 10 buy in nüüd näiteks starsis kaotama (mida ma loodan ei juhtu).. siis selle ajaga ma ikkagi õpiksin seal beatima loodetavasti. st et enam pole nö scared money.. 30 buy in p2ris hea roll vastava limiidi mängimiseks. Sest tuletagem meelde, nl10 alustasin ma 10 buy iniga, nl20 kuskil 14 buy iniga.

Aga sulle soovitan küll kui sa ise suudad seal ära harjuda ja tahad bontsikuid saada. Aga jah, selle softiga harjumine võtab paljudel aega.. see polnud ainult minul nii, vaid tean ka teisi kellel harjumisega suuri probleeme olnud.

Comment

• Helmps
                        Grinder
                        • Oct 2008
                        • 828

Kas starsis võtad nl25 ette?

Comment

• Marek K.
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 1477

tuleb nii välja :P

Comment

• taipupole
                            Lõpuboss
                            • Oct 2008
                            • 2181

Starsis lükkame siis piirangud peale ka mulle, et ei saaks üle teatud limiidi mängida, enda kontrollimise ja br managemendi turvalisuse huvides.
                            Olen selle mainimist varemgi märganud.

Kas see on mingi kindel teenus ja mitte niimoodi, et tellid NL100 lauad ja kui tahad kolme kuu pärast NL200, siis sinna enam ei lasta, sest oled ise kindlat lauda soovinud ja võid gambler olla (umbes nagu depositi piirang, mida ma pakun, et väga lihtsalt ei muudeta?).

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas taipupole
                              Olen selle mainimist varemgi märganud.

Kas see on mingi kindel teenus ja mitte niimoodi, et tellid NL100 lauad ja kui tahad kolme kuu pärast NL200, siis sinna enam ei lasta, sest oled ise kindlat lauda soovinud ja võid gambler olla (umbes nagu depositi piirang, mida ma pakun, et väga lihtsalt ei muudeta?).
                              Saad panna piirangu peale, et sa ei saa mängida laudu, mille big-blind (või big bet) on $X või suurem. Maha võtmiseks/limiidi tõstmiseks kulub aega - mul kulus miski 10 tundi enne, kui nad limiiti suuremaks muutsid. Väiksemaks muutmine on instantne :)

Suht soliidne asi IMO ja soovitan KÕIKIDEL seda kasutada -- vahet pole, kas oled gambler või mitte. Sest purupurjus peaga või elu teatud hetkedel võib juhtuda vägagi imelikke ja ootamatuid asju s.h. ka bankrolli hävitamine ning sellistel hetkedel limiidi blockeerimine on kindlasti abiks. Samuti ei saa miski suvaline gambler su raha ära dumpida suurtes limiitides.

Comment

• Marek K.
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 1477

Sai eile starsi raha ära kanditud siis, proovisin korraks ka cash tablet. Buy in hävis nagu naksti, nii et arugi ei saanud.. aga eriti ei mänginud ka. Peab algul 4 lauda mängima, uus soft alati alguses harjumatu ja ei suuda rohkem laudu jälgida.. aga muidu soft mõnusam üldiselt kui eelnevad projekti käigus proovitud toad :)

Comment

Working...