Sõber põleb! 100$ tulekahju kustutamiseks!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • -andres-
    Moderaator
    • Oct 2008
    • 4546

Re: Sõber põleb! 100$ tulekahju kustutamiseks!

Eks mul oli pidevalt 12 lauda lahti ning kui kogunes lauda juba 3+ Shortstackerit ning olukord läks liiga nitiseks, ehk lauas passis juba peale minu 6 vpip <16 venda, siis lahkusin lauast, sest ei näinud sellel enam mingit mõtet. Uut lauda valides sai kiirelt leida laua, kus juba kuuel, seitsmel mängijal vpip >20 ning siis samamoodi, kui oli tunnike või nii madistatud ning ehtsad fishid tühjaks tehtud, ei olnud see laud enam nii suur +EV ja otsisin taas uue laua. Sest NL10 ja NL25 lauda on seal ikka lademetes, et õhtupoole leida piisavalt häid lauda. Table selection samamoodi oskus, mis tuleb selgeks õppida ning osata ära kasutada. Trios ma ei kujutanud veel midagi ette, kuid Starsis sain just selle vajalikkusest aimu, mitte et ma seda hästi teha oskaks.

Comment

• Marek K.
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 1477

Okei tänud targa jutu eest, proovin ka lähiajal statid lauda lasta ja laudu hoolikamalt valima hakata =)

Comment

• -andres-
        Moderaator
        • Oct 2008
        • 4546

Sest tuleb ette olukordi, kus 50 laua hulgas leidub kullaauke, kus järjest istuvad vennad, kelle statid 50+/~5. Mine ja lihtsalt kühvelda raha.

Comment

• Marek K.
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 1477

Algselt postitas -andres-
          Sest tuleb ette olukordi, kus 50 laua hulgas leidub kullaauke, kus järjest istuvad vennad, kelle statid 50+/~5. Mine ja lihtsalt kühvelda raha.
          Thank you, SIR! Btw, mis nime all ise esined?

Comment

• -andres-
            Moderaator
            • Oct 2008
            • 4546

Starsis andres13244, kuid tegin sealt reedel cashoudi ja lähen hetkel Towerisse siis eelkõige boonuste jahile. Hetkel veel FPP Starsis ei suutnud köita. Aga nagu praegu aru sain, siis võib cashout jõuda minuni ka jõuluõhtuks, sest tegemist esimese väljamaksega :D. Seega on mida oodata 24dal :D.

Comment

• H2O
              Õpihimuline Mängur
              • Nov 2008
              • 362

Algselt postitas rankapoeg
              Okei ma loodan ka, räägi mulle mille järgi sa laudu valid starsis?

P.S toweris m2ngisin miskit freerolli, sain hea suckouti, ehk bubble enne final tablet, miski 14 usd hittisin. Läksin lampi nl50 kemplema, roll toweris from sero to 150usd LOL
              Lol!

Comment

• mihke666

Haudu jõudu!

[img width=750 height=484]http://www.hot.ee/buildpc/tere.jpg[/img]

Im FOCKER, IM SOCKER!

Meelespea ehk jaani(tildi)päeva lubadused: ei blufi enam peale cbeti calli. EI blufi üldse peale cbeti. EI TEE HEROCALLE. EI OLE NII LOOSE.

KUI TEAN ET TAHAN FOLDIDA SIIS FOLDIN, MITTE EI CALLI EGA RAISE. OK!! JÄTA MEELDE ENDALE.

EI MÄNGI ÜLE 9 LAUA!!!!!! FOLDIN ALATI JJ-AA PREFLOP!

EI TÜÜTA RANKAT LAUPÄEVA ÕHTUNI, LIKVIDEERIN ENDALE TEADA OLEVAD VEAD MÄNGUST!! FU*K =)

EI JÄÄ ENAM HAIGEMAKS, VAID SAAN HOMME ÕHTUKS TERVEKS!!

ma n2gin sinu taolist venda 12 tablemas

Comment

• Marek K.
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 1477

Nii, teen siis ära nutuse detsembri esimese nädala kokkuvõtte!

Kõigepealt eesmärkide kulgemisest ->

1) käte arv: olen graafikust tohutult ees, võtsin kuu eesmärgiks 50k kätt ja mängisin ära üle 20k käe!
                  2) jääda kuu lõpuks kasumisse vähemalt 30 buy ini: FAILED, sai tohutult jälle ülemängitud.. mängisin 9-15 lauda. Oli nii tilti, rõõmu kui ka muret, kirge ja viha.. kuid tulemus väga näkane!

Seda näitab ka graafik:

[img width=750 height=484]http://www.hot.ee/buildpc/graafik.jpg[/img]

Kogu bankrolliks ~1070$, ei salvestanud täpset summat, sest mängisin peale bankrolli fikseerimist veel paar tuhat kätt ja ei hakka neid sellesse nädalasse lükkama. Sest see nädal uued plaanid ja tuleb tõsine distsipliini nädal.. uskuge või mitte, olen seda sitaks lubanud, kuid nüüd läheb lahti!!! Nagu graafikult näha siis nädala kasum 107.85$, seega turniiridega kaotasin ca 35$. See nädal starsis turniire ei tee ka. Välja arvatud foorumi turniir, kuhu ennast juba ära regasin.

Edaspidi proovin hakata mängima vähem käsi ja panna rõhk taas kvaliteedile, mitte kvantideedile. Sest ega see mitmekümne tuhandelisest kätemerest läbi vuramine miskit ei anna, kui sellega kaob mängu kvaliteet ja võlu. Siis võiks tõesti juba minna tehasesse tööle ja tunnitasu oleks mul tehases antud momendil kindlasti kõrgem. Kuid see selleks.

Täpsemalt ma uue nädala plaanidest rääkima ei hakka, et kuidas või mis.. proovin ära ja nädala lõpus annan teada, kas mu uus katse õnnestus või mitte. Aga võtan end tõsiselt käsile, tänane päev on selja taga.. mängisin ca 2h ja olen esimese päeva tulemusega rahul! Loodan, et suudan nädala lõpuni omale seatud distsipliini norme täita. Lisaks sellele pani ranka mulle sõbramehe poolest kohustuseks hakata lugema 2p2 foorumit. Seega kui hoian distsipliini, mängin ajaliselt vähem, jõuan lugeda rohkem foorumeid ja asjalikku juttu siis olen omadega mäel!

Muud ei oskagi, sest mis siin ikka vana sita ümber nämmutada. Eelmine nädal on juba minevik ja ees on tulevik, parem heita pilk helgesse tulevikku ja mitte mõelda enam tehtud lollustele ja mõttetustele. Seega kena ja edukat nädalat kõigile. Ja ärge mängige üle, käige väljas.. sööge saia, sööge liha jätke jonn ja jätke viha! Ja käpikud kätte, sest ise olen ka nädalakese juba tõbine olnud ja see tekitab igas asjas miinuseid, kuid on vaja positiivset.. aeg surub takka :)

Comment

• Keiss
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 1592

Võta jah rahulikult asja :) 8 lauda oleks üsna paras, saaks mõelda ka veidike vastaste vahest väga imelike käikude üle. Küll minraisetakse ja minbetitakse jms. Ma üldiselt proovin jälgida, mis kätega nad oma käike teevad, teinekord hea teada :) Täna nägin ühte regulari näiteks KK-ga UTG minraisemas, limpasin mingi jamaga kaasa, ei hitinud, viskasin maha, regular pani edasi ja vana sõitis broke`i ühe venna vastu, kes 34s kaasa limpas. Üsna lõbus. 15 aknaga vaevalt jõuab jälgida ja notse kribada?

Comment

• Marek K.
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 1477

15 jah vähe palju, kui statsid ka lauda kuvatud, tõmbab liiga segaseks ära. Aga alla 9-12 laua starsis pole eriti mõtet, sest seal multitablereid sitaks ja lauad nii hanguvad, et muidu võib vahepeal igavusse ära surra.

Comment

• Marek K.
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 1477

Nädal täiega failitud siiamaani. Esmaspäeval sain oma uute ideedega hakkama, kuid teisipäeval kulgesin jälle perse omadega. Eile otsustasin mitte mängida, aga tegin ühe sit & go ringi.. 4-5 mängu, mitte ühtegi raha! Tulge appi!

Comment

• Helmps
                          Grinder
                          • Oct 2008
                          • 828

Nädal täiega failitud siiamaani. Esmaspäeval sain oma uute ideedega hakkama, kuid teisipäeval kulgesin jälle perse omadega. Eile otsustasin mitte mängida, aga tegin ühe sit & go ringi.. 4-5 mängu, mitte ühtegi raha! Tulge appi!

proovi neid 1.75$ 18-man turbokaid. need easy ownage :)

Comment

• Marek K.
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 1477

Ei viitsi päris huupi ka gämmelda, poh proovin täna cashi, vaatame kas saab asja veel. Vaatasin estpatricku videot just ja mulle tundub, et ma samasugune nitroendel olen, a kindlasti jään oskuses talle kõvasti alla ja pole selliseid reade.

Comment

• Helmps
                              Grinder
                              • Oct 2008
                              • 828

Ei viitsi päris huupi ka gämmelda, poh proovin täna cashi, vaatame kas saab asja veel. Vaatasin estpatricku videot just ja mulle tundub, et ma samasugune nitroendel olen, a kindlasti jään oskuses talle kõvasti alla ja pole selliseid reade.

gämmelda? need on easylt beatitavad... br sul paigas, siis võid ühe low orbit blocki ära teha. loe svenza artikkel pnewsist ja vaata video ning need 1.75$ nigu kusi

Comment

• Sulgpallur
                                Julm Donk
                                • Oct 2008
                                • 80

Algselt postitas Helmps

gämmelda? need on easylt beatitavad... br sul paigas, siis võid ühe low orbit blocki ära teha. loe svenza artikkel pnewsist ja vaata video ning need 1.75$ nigu kusi
                                Link?

Comment

Working...