hotcoca steigib Poke-t NL2FRi @ 888 pokerisse
Collapse
X
-
Re: Pakun steiki NL2-te
Minu arust voib vabalt staketavaid olla.
A la nt Kiivramees paneb bustosse ja tahab rolli uuesti üles ehitada.
Minu arust ma tunnen päris mitmeid mängijaid, kelle pokkeriBR on olnud üle 30keuri ja nad on bustosse pannud ja kasvõi valmis ehk NL2 grindima. vb NL2 on liiga sürr, aga NL10 kindlasti
Comment
-
Peen leveldamine siin teemas. : D
Aga jah, nagu mainitud, siis OP'l pigem riskivabam steikida nl10sse vm limiiti, sest mängijal, kel pole endal paarkümmend euri vaba raha, ei ole üldjuhul piisav skillset/mindset isegi 2nl jaoks.
Comment
-
täpselt nii. tore, et keegi pakub stake, aga kui juba, siis natukene kõrgemale või siis vähemalt anna coachingut ka. 55-45 vast ei viitsi keegi eriti mässata nii madalas limiidis kui abi ka ei saa.
Comment
-
Palju tunnis maksad ma võin õpetada :DAlgselt postitas timz0333 Vaata postitust100/100 VPIP coaching oleks cool.
Comment
-
Ma ei tea background storyt aga eeldan, et €10k rolliga mängija mängis vähemalt 100NL ja suutis seal näidata rahuldavaid tulemusi. Selline mängija peaks teenima kuus keskmiselt $2500-$3000 (koos rakebackiga), mistahes mängus (vastasel juhul tal roll ei kasvaks), kui aga €30k roll siis tõenäoliselt limiit suurem ja kuuteenistus ka suurem.Algselt postitas privador Vaata postitustMinu arust voib vabalt staketavaid olla.
Minu arust ma tunnen päris mitmeid mängijaid, kelle pokkeriBR on olnud üle 30keuri ja nad on bustosse pannud ja kasvõi valmis ehk NL2 grindima. vb NL2 on liiga sürr, aga NL10 kindlasti
Kui need "mõningad" mängijad on usaldusväärsed mängijad siis nendele stake andmine on suht riskivaba ja väga suure +EV-ga üritus. Keskmiselt tuleb mängija pealt 50:50 stake diiliga $1000-$1500 kuus, kui sul neid 2-3 tükki ning osad mängivad suuremaid limiite saad kuus $4000-$6000 stakemise pealt.
Olen stakenud mängijaid, kes kindlalt +EV 100NL & 200NL ning on ka väga usaldusväärsed ning nende stakemine on kõige-kõige meeldivam kogemus nii staketavale kui minule. Temale tuleb sissetulek, et elatuda ja rolli kasvatada ning minule kena passiivne sissetulek, mille investeerimis risk on väga madal (nulli protsendi ligidane).
Seega ma tahaks uskuda, et su "mõningad" vennad on -EV vennad stakemiseks: nad võivad küll olla võitvad aga tõenäoliselt on neil miskdi muud hädad küljes, mis kahandavad staketud summat kiiresti ja seega igasugune nende stakemine on pm. annetamine "musta kasti". Vastasel juhul sa oleks juba neid ise stakenud ja piimalt koort riisumas.
Comment
-
miks peaks võitev small stakes reg NL2s(NL10s) mängima hakkama?Algselt postitas privador Vaata postitustMinu arust voib vabalt staketavaid olla.
kergem oleks ju stake otse kodulimiiti küsida.
Comment
-
Re: hotcoca steigib Poke-t NL2FRi @ 888 pokerisse
Valituks osutus kasutaja Poke.
Algbankroll: 50$
Alglimiit: NL2 FR
Sait: 888poker
Aeg: Stake lõppeb 1. mai 2011, siis otustatakse mis saab edasi.
Kasumi jaotus:
* Steigi lõppedes jaotatakse mänguline kasum 55%-45% mängija kasuks!
* Algne bankroll tuleb minule tagasi
* Steigi lõppedes jaotatakse rakeback 55%-45% mängija kasuks!
Lisainfo:
* Liigub NL6FRi, kui bankroll 120$ (annab mulle sellest teada)
* Kui roll langeb 20$ peale, siis annab mulle sellest kohe teada
* Kasutaja teavitab oma tulemustest mulle paar (või rohkem) korda nädalas
* Siia kirjutasin kiire lühiülevaade reeglitest. Ülejäänud reeglid on esimese posti üleval.
edu.
Comment
-
TC
Comment