pärast pikka kaalutlemist mõtlesin ikka selle teema siia teha, sest mu seis on ikka suht põhjas hetkel. staket otsin sp, et lasin ennast viimase 2 kuuga pm lifetime bustosse, sest ei suutnud liikuda õigel ajal limiidis alla ja rolli üles ajades ikka lasin üle brm, mis tõi ainult katastroofi ja tiltimist suuremate limiitide HU laudades.
staket otsiks siis nl20-30 6max pacific networkis, et saada endale jalad alla ja pakkuda ka kasumit stake andjale. sample suurused on väga kesised, sest vahepeal on saanud arvuti formaate ja ma mängin üldjuhul ainult 4 lauda(kui on piisavalt normaalseid laudu, siis 6), kuid ma arvan, et mingi 5bb/100+ mängu suudaks ma ikka teha.
nl 30 on põhiline miinus HU ja HU ei mängi välja arvatud, kui 6max laudades uute laudade avamisel.
reeglitest siis.
stake suurus 20bi
kasum: 50/50 + raha tagasi ja rb 70/30 staketava kasuks (tundub täiesti normaalne)
stake kestvus 1 kuu või 50k kätt.
igapäev saadaks siis graphi mängitud kätest stakejale
cashoudid keelatud, kuni stake lõpuni.
limiidis võib üles liikuda kuni nl 50, kui roll on vähemalt 30bi järgneva limiidi jaoks.
MTT'de mängimine, kui on eelnevalt arutatud seda stakejaga.
luban mängida oma A mängu ja kinni pidada reeglitest
stake katkeb koheselt, kui on mängitud üle limiidi või muud mängu peale holdemi.
kui stake lõppeb kahjumiga, siis kogu rb läheb kahjumi tasumiseks.
kui midagi jäi arusaamatuks või mingit muudatust reeglitest, siis võib teada anda.
ei oska rohkem midagi lisada.
graphid siis

staket otsiks siis nl20-30 6max pacific networkis, et saada endale jalad alla ja pakkuda ka kasumit stake andjale. sample suurused on väga kesised, sest vahepeal on saanud arvuti formaate ja ma mängin üldjuhul ainult 4 lauda(kui on piisavalt normaalseid laudu, siis 6), kuid ma arvan, et mingi 5bb/100+ mängu suudaks ma ikka teha.
nl 30 on põhiline miinus HU ja HU ei mängi välja arvatud, kui 6max laudades uute laudade avamisel.
reeglitest siis.
stake suurus 20bi
kasum: 50/50 + raha tagasi ja rb 70/30 staketava kasuks (tundub täiesti normaalne)
stake kestvus 1 kuu või 50k kätt.
igapäev saadaks siis graphi mängitud kätest stakejale
cashoudid keelatud, kuni stake lõpuni.
limiidis võib üles liikuda kuni nl 50, kui roll on vähemalt 30bi järgneva limiidi jaoks.
MTT'de mängimine, kui on eelnevalt arutatud seda stakejaga.
luban mängida oma A mängu ja kinni pidada reeglitest
stake katkeb koheselt, kui on mängitud üle limiidi või muud mängu peale holdemi.
kui stake lõppeb kahjumiga, siis kogu rb läheb kahjumi tasumiseks.
kui midagi jäi arusaamatuks või mingit muudatust reeglitest, siis võib teada anda.
ei oska rohkem midagi lisada.
graphid siis

TC
Comment