Davy stake vol I [McFoldberg]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Cash87
    Vana Tegija
    • Feb 2009
    • 1402

Re: Davy stake vol I [McFoldberg]

Sa oled meil kõigil siin suur suur lemmik :) pane aga edasi tubli töö :)

Comment

• Pahvak
      Pastilaa?? Ei!
      • Dec 2008
      • 4431

Peab ikka inimesi kiitma, siis nad teevad oma asja edasi. Ja nüüd kõik Estpatricku videoid kiitma
      Fullstacks have more fun.

Comment

• McFoldberg
        Grinder
        • Nov 2008
        • 731

Ei no ega rahvast saa alt vedada.

Nädalat võib kirjeldada ühe sõnaga - rõve.

Motivatsiooni ja mängutahet oli ülipalju, mistõttu sai suhteliselt palju mängutunde kirja ja sealt tuli ka siis järjekordne kätearvu rekord ühes nädalas. Tulemuseks aga siis break-even nädal. Millega ma tegelikult ülirahul olen. Nimelt eelmise nädala tipphetkest jõudsin selle nädala alguses 500$ allapoole. Ehk selline tore väikene 10BI suht otse alla downswing. Otseloomulikult arvestasin sellega, et karma nii mulle teeb, nii et ei plaaninudki alla anda. Grind it through! Siit ka siis mängutahe.

Variatsiooni oli igas vormis. Standardsetest biitidest pole mõtet eriti jahuda, kuna need pidid nii või naa tulema. Aprillis jooksin lihtsalt nii naeruväärselt hästi, et varem või hiljem pidin maksma selle eest. Lisaks neile esines standardseid coolereid, ajuvabadis boarde kui endal hea käsi, täiesti ebaloogilisi käsi villainitel mida sa ei biidi, ülekaardid (või kaart) lauas kui käes QQ/KK jms. Hästi hästi standardtne värk, millega iga pokkerimängija tuttav ja millest pole mõtet pikalt jahuda, kuna seda whine-i ei viitsi nii või naa keegi ära kuulata. Iga pokkerimängija kohtub variatsiooniga ja see on see, mis meid mängijatena tugevaks teeb. Kuidas suudame sellele vastu seista, kas laseme sel enda mängu mõjutada (aka tilt) jms.

Tuleb tõdeda, et veidi masendavalt mõjus, isegi mulle. Enne igat sessi oli räme mana sees, mängides tegin ka pause, et vahepeal värsket õhku hingata (nii öelda enda regeneratimiseks vms) jms. Igat sessi alustasin suure motivatsiooniga, kuid iga sessi lõpus oli sees väike lootusetusepiisk. Pärast 23k kätt oli maikuu täpsel break-even (mis tegelt pole ju üldse nii suur sample, et mingiks paanikaks põhjust peaks olema). Aga jah, alla ei kavatsenud anda ja veensin ennast, et standard variatsioon, et lihtsalt, grind it through. Jooks püsis aga ühesugusena ja pärast igat väiksemat tõusu, sai kohe uuesti samamoodi alla mindud. Käed nagu AA või QQ olid veel mõned tuhanded käed tagasi miinuses... Tuleb tõdeda, et isegi minusugune patsifistist hipi iseloom lõi vankuma. Paar korda sai vihaselt käega vastu lauda löödud, nähes riveril vastase kätt. "WÕTÕF?! See pole ju loogiline! Kuidas sul saab see käsi olla?!" Jah, endaga rääkimine üksinda arvuti ees istumine on lahe.

Mingi mulje limiidist on igatahes tekkinud. Lauad on pea iga päev ja kellaaeg täpselt ühtemoodi halvad. Üksikud fishid on muidugi ka ära eksinud, aga üldiselt on hästi hästi hästi palju shortstacke (laud, milles on 3 shortstacki, on hetkel minu jaoks sunnitud olema juba mängitav laud, kuna enamikes on 4 või rohkem), äärmiselt palju ülihalbu rege (mängivad stiilis 20/6 või siis 10/2), kuid samas ka kõvasti rohkem mängijaid, kes enam ei mõtle kõige lavasemal tasandil, vaid mõtlevad juba sellele, et sina mõtled sellele, et nemad mõtlevad sellele, et sina mõtled sellele, et tema on nõrk. Jah, sai natukene keeruline lause, ei saa isegi enam aru. Pole hullu. Hästi palju on ka selliseid mitte midagi ütlevaid mängijaid, kes mängivad 40-50bb stackiga ja teevad seda ülihalvasti. Just see nädal suutsin muidugi hästi palju raha neile maksta, kuna tüübid suutsid sete flopida mu AA jms käte vastu (ka 3beted potides). Ja noh, kui vastasel 40bb, siis karta on, et pean raha ära andma.

Üldiselt siiski täiesti mängitav limiit. Loodan vähemalt, et see nädal oli puhas variatsioon ja järgmine nädal on tulemus parem (kuigi ei saa nii palju mängida, kuna nädalavahetusel olen ära...). Samas ei saa kõike ka variatsiooni süüks panna. Andsin päris kindlasti mitukümmend dollarit ära enda vigadega sel nädalal. Valed callid riveril või thin value betid spotides, mil neil puudub väärtus. Tuleks endale selgeks teha, et see on NL50 - ülinit limit. Kui vastane tuleb suga flopil kaasa, siis tõenäoliselt tal O N set. Kui ta just total fish pole... siis tal on top pair :) Olgu olgu, päris nii hull ka pole. Aga rõvedalt nitine on olukord küll. Samas tuleb seda just ära kasutada, nii et ära vingu, lõng.

Üldiselt jah, huvitav ja elamusterohke nädal on. Loodan, et kõige hullem on möödas ja et saab kuu nüüd tasapisi rohkem plusspoolele viia. Kolmandik kuust on läbi. Annab lootust, et tuleb suure kvantiteediga kuu. Eks näeb, kas ka kasum sellega kaasneb.

Jõudu ja jaksu!

Comment

• marguzz22
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1458

väga mõistlik jutt, variatsiooni talumine teebki heast mängijast HEA. paljud lähevad megatilti ja raiskavad sinna otsa veel 10 buy tildi peale selleläbi pikendades sitta jooksu veelgi

Comment

• McFoldberg
            Grinder
            • Nov 2008
            • 731

Nagu varem mainisin, ei saanud see nädal eriti mängida. Maksimaalselt aega pühendasin sel nädalal bändile ja nädalavahetusel olin kodust eemal. Ehk sai teatud mõttes selline väike paus / puhkus tehtud. Usun, et pärast 30k suht koha peal tammumist NL50-s, mõjub see hästi ja uuel nädalal on uus motivatsioonilaine sees, et rõvedalt grindima hakata. Veidi murelikuks läheb mai teisel poolel küll ajaga, aga pole midagi teha, aega on meil kõigil ühe palju. Tuleb osata seda lihtsalt erinevate ajaviidete vahel ära jaotada.

Eks ta veidi masendav ole, et 30k kätt olen poole kuuga mänginud ja kasum kõigest +3BI @ NL50... Aga samas olen endiselt veendunud, et peaksin seda limiiti beatima korralikult ja et run lihtsalt oratab veidikene. Ei ole mai kuu seni helde olnud, kuid lootevasti järgmisel pühapäeval saab veidi vaatamisväärsemat graafikut näidata ja midagi rääkida ka. Samas, always look on the bright side of life. Siiski on see kuu mul hetkel kasumis, mitte kahjumis. Aga jah, ei viitsi enam eriti breakevenilt runida. Come on karma, just one time!

Aga jah, edu uueks nädalaks!

Comment

• McFoldberg
              Grinder
              • Nov 2008
              • 731

Nagu näete, siis pole kahjuks midagi eriti positiivset teile jällegist näidata, kuigi eelmine pühapäev lootsin, et äkki läheb asi paremuse suunas.

Jah, endiselt pole ühtegi korralikult edukat nädalat NL50-s näidata suutnud. Aga alla ma ei anna, vaid punnin visalt edasi. Möödunud nädalal sai tehtud ka esimene reaalne muudatus, mille tulemusena lootsin asjade paranemist näha. Nimelt vähendasin laudade arvu 16-e pealt 12-le. Tean, et saan 16-l mängides ka hakkama, kuid hetkel üritan mängukvaliteeti maksimaliseerida, et kuidagi tulemused NL50-s tulema hakkaksid. 12-l laual mängimine tähendab ka seda, et saan kõvasti rohkem table selectimisega tegeleda. 16-l laual istusin tihti lugu isegi pool tundi selgelt -EV lauas, kuid nüüd saan sellised lauad kohe kinni panna. Ehk jah, üritan maksimumi anda, et kuidagi asi positiivsemaks läheks. Iga otsuse peale kulutan rohkem aega (kuna aega on nüüd vähemate laudadega rohkem) ja teoorias peaks see winratele hästi mõjuma.

Seni siiski mitte. Kuigi tuleb tunnistada, et 12-l laual väga vähe mänginud, selle nädala keskel lülitusin ümber. Ehk väga shortterm. 0.9PTBB winrate pole päris kindlasti see, mida NL50-sse otsima tulin... Eks algav nädal näitab lähemalt, mis edasi saama hakkab. Hetkel küll tunne nagu koeral, kes oma saba taga ajab. Selle nädala highlightiks on PlatinumStariks saamine. Asi seegi.

Tunne iseenesest laudades on ülihea ja motivatsiooni tekib ka iga sessiga aina rohkem mingil põhjusel. NL50 on reaalselt challenge seni olnud ja mulle meeldib, et ma pean reaalselt pingutama, et tulemus kaasneks. Ilmselt on asi siiski runis, kuna tundub, et teistel voolab raha NL50-s suht automaatselt. Ja noh, run pole otseloomulikult eriti hea hetkel (kordan, see on täiesti loomuli, kuna aprillis olin vastik lucker), kuid ei tasu kindlasti kõige runi süüks ka ajada. Julgen öelda, et selle nädala profit oleks vähemalt $150-e võrra suurem võinud olla. Jah, ma võiks paljusid käsi liigitada coolerite alla ja whineda sel teemal, kuid leian, et NL50 FR-s pole set vs set enam cooler. Kui ma ei suuda selles limiidis bottom seti foldida, siis olengi haleda winratega ja jään teistele regidele alla. Rääkimata olukordadest, kus riveril umbes $5 eest vale calli teen. Jah, võib ju mõelda, et "no pole hullu, $5 siia-sinna, sess on pikk ja rahad suured" vms crap, aga olgem mõistlikud... Iga päev kaks sellist calli teeb päevas $10... Arvestame näiteks 25-e mängupäevaga ja see teeb kuus $250. $250 ära andmine riveri väikeste callide näol. Olgu, nii hull see olukord otseloomulikult mul pole, aga endiselt maksan enda arvates vastaste thin value bete liiga tihti välja. Kuid selle nädalaga olukord siiski ka selles vallas tunduvalt paranenud.

Jah, võiks ju tegelt asja positiivsest küljest vaadata? Pole enam vähemalt vabalanguses, kuu madalaimast punktist olen $500 ülespoole roninud. Samuti leian, et mõtlemine hakkab juba päris talutavale tasemele jõudma. Tunnen ennast enamikes kätes suhteliselt koduselt ja usun, et saan vastaste mõttekäikudest suhteliselt hästi aru. Teatud rege olen suutnud täiesti edukalt abuseda ja post-flop tajun viimasel enda tugevust ka palju paremini. Lühidalt jah, tasapisi hakkan üldpilti tajuma, mis positiivne. Kui nüüd 100% enesekindlusega vajalikud otsused ka suudaks ära teha (kõhklen siiski veel tegutsemiga mitmetes spotides, kuigi aju ütleb, mis õige move oleks, ei julge sõrmed nõustuda tihtilugu) ja run veidi normaalsemaks muutuks, peaks winrate ka äkki inimlikuks muutuma... Või noh, samas ma võin vabalt ka retard olla, kes seda levelit ei biidi ja iga nädal endale vabandusi välja mõtleb, miks edasi peaks üritama ja rake maksma.

Igatahes jah, järgmine nädal olgu otsustajaks.

Comment

• RudiTurbo
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 4167

Vähemate laudadega mängimine aitab tõesti kõvasti. Ma olen senimaani mänginud 9-12 lauda NL50's ning tänu sellele on mul aega olnud kirjutada kõvasti notesi ja leida reade, mõnede regularide nime nähes tean juba niisama, mis tegelane Ta on. Ning eile siis kui olin juba suht tiltis ja suures miinuses, siis võtsin omale kuskil 14-15 lauda, sest oli palju häid laudasi veel lühikeste järjekordadega ning praeguseks, kui enamustel noted peal ning paljude kohta juba 700-2k kätt, siis oli kohe ülikiiresti võimalik vaadata, kuidas mängida nende vastu käsi, kas vaja bulleteid panna, kas vaja hoopis check callida, sest bluffib tihti jne. Igatahes ronisin ilusti miinusest välja rohkemate laudadega mängides.

NL100'sse minnes kavatsen kah algul mängida 8-11 lauda seniks kuni readid on paigas :)

Comment

• Tigrano
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 7614

Starsis vist ju niipalju regulare, et ennem kui readid paika saab kulub mitu aastat ;D

Ei tegelikult 12 lauda või vähem on fun mängida, eriti suure eelise peaks saama just nende vastu, kes 24 lauda lasevad ja ei suuda kõike jälgida.

Küll uus nädal parem tuleb, ega saa kohe õpetaja Davyle järgi põrutada ;D

Comment

• McFoldberg
                    Grinder
                    • Nov 2008
                    • 731

Nädala kokkuvõte.

Ehk siis vahelduseks midagi positiivsemat...

Esimene korraliku tulemusega nädal maikuus. Ühtlasi ka viimane nädal maikuus. Sai siis esimest korda NL50-s ka korraliku heaterit kogetud, kui 3200 käelise sessiga jäin plussi 7 BI-d. Mis nii viga pokkerit mängida, kui iga korraliku käega saad actionit ja vastased lihtsalt loobivad enda fullstacke sulle ära. Aga noh, see oli ainus päev terve mai jooksul, kus tundsin reaalselt, et jooksen hästi. Aga random.

Nagu näha, siis käsi sain see nädal kirja üsna vähe. Laudu ju nimelt vähendatud ning peale selle aega ka vähe olnud. Eksamid on algaval nädalal tulemas, ora. Ehk jah, ei pühendanud nii palju aega pokkerisse möödunud nädalal. Mängisin monthly 100k freerolli ja Turbo Takedowni ka... Mõlemas hale fail kohe algfaasis. Ehk neist pole midagi mõtet eriti pikemalt rääkida.

Palju rohkem polegi midagi nädalast rääkida. Natuke head runi ikka võib vahelduseks tulla ju.

Comment

• McFoldberg
                      Grinder
                      • Nov 2008
                      • 731

Kuu kokkkuvõte.

MAI EESMÄRGID:

# Jääda püsima NL50! - PREVAIL! (päris nii oraks ei läinud, et oleks pidanud tagasi NL25 kolima)
                      # Näidata vähemalt mingisugustki profitit - PREVAIL! (profit tuli isegi parem kui algselt skeptiliselt lootsin)
                      # Loe, vaata, uuri, õpi - meh (oleks võinud rohkem)
                      # Platinumstar - PREVAIL! (10 544 VPP-d mais)

Nagu karta võis, läks esimene kuu uuel ja palju räägitud levelil, NL50, üle kivide ja kändude. Kuu alguses tuli kohe 10BI-ne downswing ära ja profit ei tahtnud kuidagi koju tulla. Kesine jooks tekitas väga pika suhteliselt breakeven lõigu kuus, mis hakkas motivatsioonile suhteliselt rängalt mõjuma. Pärast 45k kätt oli kuu kõigest +$170 seisus. Jah, ofc on kasum parem kui kahjum. Kuid $170 pole päris see, mida ma kuult ootan. Sel hetkel mõtlesin juba, et kas peaks juunis ehk tagasi NL25-e minema, et raha teenida, aru saada mida ma valesti teen ja siis juulis uuesti NL50-e vallutama hakata... Otsustasin, et kui $500 profitit selle kuuga ei tule, siis arendan seda mõtet veidi.

Õnneks karma otsustas aga enda salaplaani käiku lasta. Nimelt kuu lõpp tuli üpris positiivne ja sai lõpuks ka üks korralik heater ära kogetud NL50-s. Lisaks tuli kvantiteedi poolest rekordkuu järjekordselt. Seega jah, kindlasti juunis tagasi NL25-e ei lähe. Mis ilmselt ongi karma soov, et ma saaksin uuesti NL50-s failida. Või noh, mis kurat?! Mis mõtlemine see selline on!? Positiivselt tuleb asja suhtuda... Muidu pole ma mingit positiivset tulemust ära teeninudki.

Jah, jooks oli alguses halb ja siis läks lihtsalt tühjaks ja kuivaks. Ei tahtnud kuidagi mängu käima saada, kuigi olin täiesti veendunud, et beadin seda limiiti. Olgugi, et on kohutavalt palju shortstacke, lauad üldiselt halvad (fishe pole eriti, hästi palju rege) jne. Siiski uskusin, et asi lihtsalt runis ja varem või hiljem saan asja käima. Well, ma veel ei saa öelda, et nüüd vist loksus kõik paika, kuna üks heater siia sinna ei muuda eriti midagi. Siis, kui kokku 100k kätt olen NL50-s mänginud, teen suuremad järeldused. Tunne on igatahes iga kord laudadesse istudes hea ja grindmotivatsiooni jagub ka täiega. Pigem naudin seda, et NL50 raskem on, kuna väljakutsed pakuvad ju kõigile pinget. Ja korralikult prevailides peaks preemia NL50-s kopsakas olema. Aga jah, mais seda prevaili veel polnud.

Huvitav mõelda, et olen jõudnud hetke, mil $800-e kuu läheb halva kuu alla. Aga tõesti, ei ole põhjust endal rahul olla. Võiksin paljudes kätes tegutseda palju julgemalt, kindlamalt ja vähem kõhklevamalt. Just veendumus mingi käigu korrektsuses teatud käes on puudu. Ja mingis positsioonis tunda ennast ebakindlalt on pokkerit mängides ilmselt kõige rõvedam tunne üldse. Aga julgen väita, et neid olukordi on siiski vähemaks jäänud ja suudan vastaseid palju paremini kätele panna kui varasemal ajal (mis ju täiesti loomulik). Lihtsalt endal tunne, et võib olla vastav käitumine pole päris õige, kuna tulemus ju üpriski kesine. Aga jah, 50k kätt pole siiski väga long-term... Ehk jah, let's wait and see. 1.43PTBB winrate pole päris kindlasti see, mille järgi tulin NL50-sse...

Mis edasi? Edasi litin samamoodi... Kool saab pärast juuni esimest nädalat läbi ja siis saab loodetavasti totaalse grindbot mode-i sisse lülitada, ehk veel rohkem käsi mängida. Ja ehk suudan lõpuks NL50-s korralike tulemusi näitama hakata. Eks kõik ole kokkuvõttes enda taga kinni. Motivatsiooni aga endiselt jagub, mis peaks ju hea enne olema.

JUUNI EESMÄRGID:

#70k kätt
                      #2PTBB winrate
                      #Rohkem konsruktiivset ja tulemusliku käteanalüüsi
                      # Loe, vaata, uuri, õpi

Comment

• McFoldberg
                        Grinder
                        • Nov 2008
                        • 731

Esimene nädal juunit möödas...

Nagu näha, siis totaalne surm ja ahastus.

Eelmise nädala lõpp andis lootust, et äkki on kõige hullem selja taga... Äkki ma leian lõpuks oma mängu ja suudan hakata seda levelit biitima... Noh, võib ju edasi unistada.

Võiks lõputult siia mingit teksti kirjutada antud teemal, kuid pole mõtet. Selge on see, et run pole olnud kõige parem... Aga on totaalselt idiootne süüdistada enda tulemuses runi. Mitte mingil juhul pole run üksinda seda minule teinud, mäng on mul endiselt tihtilugu ikka täiesti rõve. No ikka tõsiselt rõve. Nagu esimest korda mängiks... Ja endiselt see sama probleem, et mõte liigub õiges suunas, aga tegutsemine 100% vastupidi. Mis toimub?! Miks nii!? Milleks ma neid laudu vähendasin, kui sama halvasti mängin?! Terve monitor on igasuguseid sticky note täis kleebitud, millel kirjas a la "ÄRA OLE IDIOOT!!!" või "TEGUTSE NAGU MÕTLED!!!"... Aga kas ma teen nii? Ofc not.

Imestusega loen, kuidas teised kallid foorumikaaslased sellest levelist üle sõidavad. Loen ja imestan. Jah, halb run võib kesta päris mitukümmend tuhat kätt, aga ma hakkan tasapisi arvama, et ma lihtsalt ei beadi seda levelit. Olen liiga halb, teen liiga palju spewtard vigu, teen liiga palju valesid calle riveril ja teen liiga palju eriti valesid value bete. Ja asi pole läinud paremaks. Mõtlemistasand on läinud paremaks, mäng on täpselt sama halb nagu 67k kätt tagasi, mil NL50 FR-s esimesed käed mängisin. Seni siis mängitud NL50-s 67k kätt ja tulemus + $359. Ei ole just erilist põhjust rahul olemiseks.

Iga sess olnud täpselt sama lugu. Rämeda motivatsiooni ja mänguisuga alustan mängimist ja alguses tundub, et oh, kõik on normal... Kuni kuiv run mu aju täiesti ära nüristab, suudan mingi idiootse vea teha, mistõttu enda peale vihaseks lähen ja suren siis laudades edasi. Mingit vormi tilt lühidalt. Ja täielik ahelreaktsioon tekib. Kui teen vea preflop, siis tean vea ka flopil, turnil ja riveril. Ja niimoodi see raha lendabki mu käest ära. Easy money teiste regide silmis. Pärast paari tundi mängu kaotan ka enesekindluse... Kui alustades tunnen end hästi, siis sesside lõpupoole on peal täielik surm ja ahastus. Pole üheski enda liigutuses enam kindel... Ja kui pokkerit mängides oled ebakindel, on karistus kiire tulema.

Jah, tõesti olen pettunud endas. Pettunud, et ma ei saa endast jagu. Pettunud, et ma saan aru, miks ma ei võida, aga samas ei saa ka. Pettunud, et ma tahan ja üritan, aga samas ei taha ega ürita. Vastik skisofreeniline lõng. Lihtsalt ei ole rahul endaga... Eriti pettunud olen endas, kuna ma olen siin monitori ees istudes reaalselt endast välja läinud mängides... Olen reaalselt ärritunud, kui midagi on halvasti läinud ja käega vastu lauda löönud jms. Võeti ju öelda, et täiesti standard ja normaalne käitumine pokkeri puhul... Kuid minu puhul ei ole. Ja ma ei taha ka, et vihastamine saaks minu puhul normaalseks. Ei taha!

Lühidalt suhteliselt nukker. Kool läbi ja aega nüüd küllaga... Ja mille alla ma selle aja matan? Röögin toolil istudes monitori peale, sest ma ise idioot olen... Mõistlik viis noorel inimesel suve veeta. "Tere, minu nimi on Oliver. Vabal ajal olen idioot."

Mängin 100k kätt ilmselt ära NL50-s ja siis otsustan, mis edasi saama hakkab. Aga jah, täiesti pettunud olen endas. Ja nii kaua kui ma mängin pokkerit nii nagu allolevas käes, siis on ka põhjust. Igati olen ära teeninud mitte võitmise.

PokerStars Pot-Limit Hold'em, $0.50 BB (8 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

SB ($27.70)
                        Hero (BB) ($59.50)
                        UTG ($51.10)
                        UTG+1 ($10)
                        MP1 ($50) - 15/10/1.9 reg
                        MP2 ($68.40)
                        CO ($9.95)
                        Button ($96.85)

Preflop: Hero is BB with Q, J
                        2 folds, MP1 bets $1.75, 2 folds, Button calls $1.75, SB calls $1.50, Hero calls $1.25

Flop: ($7) 7, 4, 2 (4 players)
                        SB bets $2, Hero raises to $8.50, MP1 calls $8.50, 2 folds

Turn: ($26) 2 (2 players)
                        Hero bets $14.50, MP1 calls $14.50

River: ($55) K (2 players)
                        Hero bets $34.75 (All-In), MP1 calls $25.25 (All-In)

Total pot: $105.50 | Rake: $3

Results in white below:
                        Hero had Q, J (flush, Queen high).
                        MP1 had 7, 7 (full house, sevens over twos).
                        Outcome: MP1 won $102.50

Comment

• BuildUp
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2547

Algselt postitas McFoldberg
                          Ja nii kaua kui ma mängin pokkerit nii nagu allolevas käes, siis on ka põhjust. Igati olen ära teeninud mitte võitmise.

PokerStars Pot-Limit Hold'em, $0.50 BB (8 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

SB ($27.70)
                          Hero (BB) ($59.50)
                          UTG ($51.10)
                          UTG+1 ($10)
                          MP1 ($50) - 15/10/1.9 reg
                          MP2 ($68.40)
                          CO ($9.95)
                          Button ($96.85)

Preflop: Hero is BB with Q, J
                          2 folds, MP1 bets $1.75, 2 folds, Button calls $1.75, SB calls $1.50, Hero calls $1.25

Flop: ($7) 7, 4, 2 (4 players)
                          SB bets $2, Hero raises to $8.50, MP1 calls $8.50, 2 folds

Turn: ($26) 2 (2 players)
                          Hero bets $14.50, MP1 calls $14.50

River: ($55) K (2 players)
                          Hero bets $34.75 (All-In), MP1 calls $25.25 (All-In)

Total pot: $105.50 | Rake: $3

Results in white below:
                          Hero had Q, J (flush, Queen high).
                          MP1 had 7, 7 (full house, sevens over twos).
                          Outcome: MP1 won $102.50
                          Ja mis sellel käel viga on? Mõtled, et oleksid pidanud pf foldima? No imo on see täitsa ok spot callimiseks, mis sest et oop. Puhas cooler.

Comment

• leits
                            Hundinui
                            • Apr 2009
                            • 9562

viimane käsi on tõesti cuuler :)

Comment

• McFoldberg
                              Grinder
                              • Nov 2008
                              • 731

Flopile 4way, TAG reg kes on post-flop passive raises preflop.
                              Öelge mulle üks käsi, millega ta flatib mu flopi raise-i ja calliks riveril shovele, mida ma biidin?

See ei ole cooler.

Comment

• RudiTurbo
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 4167

Mina olexin hiljemalt riveril siin hoo maha võtnud. 4way flopist keegi sedasi flattima hakkab, siis on asi juba suht kusine, võis ka kõrgem flush vastas olla.
                                Olenevalt vastasest olexin riveri check foldinud või callinud, turnis isegi olexin võinud checkida.

Comment

Working...