Davy stake vol I [McFoldberg]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • RudiTurbo
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 4167

Re: Davy stake vol I [McFoldberg]

Algselt postitas McFoldberg
    Kui me pre 4betime, siis mingit flopi actionit enam küll tulemas pole.
    Kui flopi raisime, siis kõik nõrgemad käed foldivad...
    Plz tooge lihtsalt otseselt välja, miks minu liin halb oli.
    Iseenesest ei olnud halb, nähes vastase kätt mängisid selle käe täiuslikult, lihtsalt river oli fcking unlucky.
    Selles käes ei olexki muud moodi valuet saanud, kui vastast bluffima meelitades, aga ma olexin pannud turnil mingi gayass 5-8$ beti, seal Ta ei olex saanud foldida eriti igast middle paire ning samas ei saa Ta päris tasuta oma 2 outerit tõmmata. Lisaks sellele olex Ta sellise beti peale võinud pushida isegi õhuga.

Ise arvatavasti nii loose venna vastu olexin pannud preflop 4beti ning all ini korral foldinud.Ma tean, et selline teguviis ei meeldi paljudele, kuid IMO kui Ta on nii loose, nagu näha 3Bettis 44'ga wtf? :) Siis järelikult hakkab Ta fcking tihti mu 4Betile foldima ning ma korjan Temalt raha isegi kui mõnikord oma 4Beti pean foldima.

Comment

• lenC
      Administraator
      • Oct 2008
      • 6440

Algselt postitas RudiTurbo
      Siis järelikult hakkab Ta fcking tihti mu 4Betile foldima ning ma korjan Temalt raha isegi kui mõnikord oma 4Beti pean foldima.
      See ei tähenda, et sa AK peaksid foldima, burningmoney.jpg

Comment

• RudiTurbo
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 4167

Algselt postitas lenC
        See ei tähenda, et sa AK peaksid foldima, burningmoney.jpg
        Senimaani oma QQ kogemuste põhjal, üxkõik kui donkament 3bettija on, 5betti pole alla AA näinud.
        Aga QQ'd pole vahest BvB soovinud foldida ja siis olen need AA'd pidanud ära vaatama, sest omaarust ilge metagame käis!

Kindlasti on 100% teised lood juba NL200 ning NL100 annab juba välja riidida mehi, kelle vastu AK'd ei saa foldida.

Comment

• McFoldberg
          Grinder
          • Nov 2008
          • 731

Mul on tunne, et tänasest kõik muutub... Et karma otsustas just täna, et aeg on lõpetada mu piinad ja kinkida midagi... Anda mulle mingit lohutust, mingit lootust, mingit usku helgema tuleviku suunas... Mul on tunne, et kõik läheb nüüd ainult paremaks, sest...

Ronaldo siirdub Reali

Elu on ilus.

Comment

• kivisaba
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2514

Mul on tunne, et tänasest kõik muutub... Et karma otsustas just täna, et aeg on lõpetada mu piinad ja kinkida midagi... Anda mulle mingit lohutust, mingit lootust, mingit usku helgema tuleviku suunas... Mul on tunne, et kõik läheb nüüd ainult paremaks, sest...

Ronaldo siirdub Reali

Elu on ilus.
            pead biitima hakkama NL25-s pole eestlaste jaoks enam ruumi mingi 6 tk neid seal atm :D

Comment

• CTXrix
              Grinder
              • Oct 2008
              • 689

Ronaldo siirdub Reali

Elu on ilus.
              Kas see oli puhas iroonia või:

1) sa oled ManU fänn ja ei sallinud Ronaldot seal
              2) sa oled Reali fänn ja sulle meeldib Ronaldo
              3) sa vihkad Reali ja Ronaldot, seega arvad, et paras paar

? :)

Comment

• vapsik
                Klubi Liige
                • Apr 2009
                • 5462

Algselt postitas CTXrix
                Kas see oli puhas iroonia või:

1) sa oled ManU fänn ja ei sallinud Ronaldot seal
                2) sa oled Reali fänn ja sulle meeldib Ronaldo
                3) sa vihkad Reali ja Ronaldot, seega arvad, et paras paar

? :)
                3s loodetavasti.

Comment

• McFoldberg
                  Grinder
                  • Nov 2008
                  • 731

1) ofc

Ja noh, eks 3) ole ka tõene.

Comment

• McFoldberg
                    Grinder
                    • Nov 2008
                    • 731

Surm ja ahastus.

Ei saanud see nädal sellist volüümi sisse pandud nagu lootsin. Reedel sai Rabarockile mindud ja kui sealt tagasi koju jõudsin, pidin hakkama Windowsiga orama. Ja oi kuidas tuli orada. Ehk jah, nädalavahetusel ei jõudnudki mängida. Ora ora ora ora. Ja selle oramise käigus suutsin ära kaotada mingi 100k esimest kätt vist vms... Ei ole neid lihtsalt mitte kusagil... Ehk jah, ma ei tea kuidas tulevikus peaksin alltime graphi panema... Õnneks screenid jms olemad esimestest kuudest, viimased kuud on vist täpsed... Aga jah, suur osa andmebaasist lihtsalt läinud vist, kui mingi imega just üles ei leia. Kõik programid pean ka uuesti peale laskma ja confima ja värki.

Ja nädal tulemuse poolest sama ora nagu ikka. Tühjus. Ju mu ABC on ikka allapoole arvestust, kui kõik siin räägivad, et seda limiiti peaks beatima ABC-ga. No sorry, aga ma ei beadi. Jõle palju ebakindlust, jõle palju kõhklemisi, jõle palju nõrkust. Surm. Otsustasime Davyga, et random see $$$, prooviks hakata mängu tajuma. Ehk jah, üritaks nüüd mängu ära õppida ja hakata tundma, kus kätes olen. Ehk ülesandeks sain absoluutselt iga käsi positsioonis limpereid karistada, võimalikult palju ora-3bete teha ja post-flop võimalikult agressiivne olla. Nii kui tajun nõrkust vastase poolt, siis kõhklemata raise sisse. Võimalikult palju kreatiivsust lühidalt. Kahtlemata spewin nii hästi palju raha (ühe sessi olen nii mänginud, kaks ülimõttetut AI blufi tegin), kuid kindlasti õpin neist sessidest palju ja tulevikus peaks kasu küllaga olema. Sest jah, samamoodi tuimalt breakevenit lasta ei ole mõtet. Loodan, et suudan terve järgmise nädala selle LAG stiiliga lasta... Oleks järgmine nädal ehk midagi põnevamat kirjutada ka. Peaks hästi palju huvitavaid käsi ja olukordi tulema.

Pool kuud möödas... Hetkel seni mänginud 24k kätt ja kuu seis on - $346. Imet on vaja, et tuleks 70k kätt täis. Aga see pole üldse prioriteet hetkel, prioriteet on lõpuks mäng leida, mis loodetavasti ka tulemuse peaks varem või hiljem tagama. Positiivne on see, et LAG stiiliga on üliüliüliülifun mängida... Pole elu sees olnud vist nii fun pokkerit mängida, kui seda neljapäeva öises sessis oli... Lihtsalt nägu oli laialt naeru täis ja täielik mängunauding. Eks näeb, kas suudan nii ka tulemuslikult mängida. Et siis jah, edu kõikidele ja järgmise nädalani.

Comment

• Pahvak
                      Pastilaa?? Ei!
                      • Dec 2008
                      • 4431

3bet on küll üliniti sul :) JJ+,AK
                      Fullstacks have more fun.

Comment

• Tigrano
                        Administraator
                        • Oct 2008
                        • 7614

Algselt postitas Pahvak
                        3bet on küll üliniti sul :) JJ+,AK
                        Jah tõesti, 3beti tuleks eelistada TAGide ja LAGide vastu tihedamini (mina eelistan 3beti väga tihti callimisele, sest positsiooni vastu pokkeris tõesti ei saa), võta endale kasvõi 2 või 3 suited connectorit 56s, 79s või mis iganes ja 3beti neid LAGe positsioonis olles rohkem, sest usu mind ja sa tead seda ka ise, et LAGidel on preflop range tohutu ja neil ei ole koguaeg aa, kk. Sellega viid regularid rütmist välja ja vahest tiltavad Su vastu terve varanduse maha ming kehva kaardiga. Kõik sõltub millise TAGi või LAGiga tegu on, tavaliselt kolmest 3betist piisab, kui hakkad saama 4bette iga kandipealt :)

Samuti squeez peab olema arsenalis, sest tänapäeva pokkeris open raise utg-lt on väga nõrk ja setmainereid, callingstationeid jätkub aga squeez tapab seda mängu edukalt ja muutub väga kasumlikuks.

Comment

• RudiTurbo
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 4167

Mul oli ESTPatrickuga väike ühissess ja ässitas ka natuke squeezema mind nende nõrgemate kätega. Eile öösel kaotasin süütuse siis suited connectori squeezega :D
                          Mingi keskmine callija väixe stackiga callis ära ka, aga ma panin oma 87s'iga Ta T high flopil siiski all ini, sest tahtsin lihtsalt selle poti taskusse panna rsk, foldis ära pika ägisemise peale ka õnnex :D
                          Et siis koos fishi calliga tuli 87s'iga buttonilt ilus 11$'ine pot ilma halligi hittimata flopil , not bad :)

Comment

• marguzz22
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1458

sa oled liiga passiivne, 3beti rohkem ja võta loosemaks veits, kui sa 3betid nii vähe sii su vastu väga kerge mängida

Comment

• McFoldberg
                              Grinder
                              • Nov 2008
                              • 731

Davyga oleme kõik vajalikud aspektid läbi arutanud, ehk ei hakka pikemalt teie soovitusi kommenteerima. Tagasiside on igatahes tore.
                              Siin siis eelmise sessi legendaarsed käed...

Esimeses käes olin lihtsalt idioot, kuna vastane oli suht fish (sel hetkel veel ei teadnud), ehk mõttetu oli üritada teda bluffida... Eriti kui board on selline, et sobib täpselt tema rangega (eriti arvestades, et callib suht lightilt mu shove ära).

Teises käes olin lihtsalt idioot, sest vastase range on QQ+ (vist isegi KK+) ja ta ei foldi elu sees selle boardiga, pole piisavalt ohtlik laud. Mõtles riveril küll time banki tühjaks ja viimasel sekundil callis, juba lootsin hetkeks et foldib.

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.50 BB (9 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

MP1 ($50) - 25/4/1.0
                              MP2 ($31.85)
                              MP3 ($69.65)
                              CO ($74.80)
                              Spewhabbot (Button) ($76.20)
                              SB ($95.25)
                              BB ($61.85)
                              UTG ($65.75)
                              UTG+1 ($50)

Preflop: Spewhabbot is Button with 8, 7
                              2 folds, MP1 bets $1.50, 3 folds, Spewhabbot raises to $4, 2 folds, MP1 calls $2.50

Flop: ($8.75) 10, 2, Q (2 players)
                              MP1 bets $5, Spewhabbot calls $5

Turn: ($18.75) J (2 players)
                              MP1 bets $10, Spewhabbot raises to $67.20 (All-In), MP1 calls $31 (All-In)

River: ($100.75) 9 (2 players, 2 all-in)

Total pot: $100.75 | Rake: $3

Results in white below:
                              Spewhabbot mucked 8, 7 (straight, Queen high).
                              MP1 had K, A (straight, Ace high).
                              Outcome: MP1 won $97.75

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.50 BB (9 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

MP3 ($105)
                              Soultard (CO) ($77.55)
                              Button ($117.35)
                              SB ($50.50)
                              BB ($50) - 17/11/2.4
                              UTG ($61.75)
                              UTG+1 ($50.75)
                              MP1 ($78.10)
                              MP2 ($49.25)

Preflop: Soultard is CO with 7, 4
                              4 folds, MP3 bets $2, Soultard raises to $5, 2 folds, BB calls $4.50, 1 fold

Flop: ($12.25) 3, Q, 6 (2 players)
                              BB checks, Soultard bets $6.50, BB calls $6.50

Turn: ($25.25) 3 (2 players)
                              BB checks, Soultard checks

River: ($25.25) 9 (2 players)
                              BB bets $10, Soultard raises to $66.05 (All-In), BB calls $28.50 (All-In)

Total pot: $102.25 | Rake: $3

Results in white below:
                              BB had K, K (two pair, Kings and threes).
                              Soultard had 7, 4 (one pair, threes).
                              Outcome:

Comment

• lenC
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 6440

Kui sa seda QJ kätt vaatad, kas sul ei tule kiusatust seal squeezeda?

Comment

Working...