Otsin stake again NL5-NL10 jaoks @ FT OLEMAS

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • sawcrish
    Jube Noob
    • Nov 2008
    • 166

Re: Otsin stake again NL5-NL10 jaoks @ FT OLEMAS

Algselt postitas MTTSNG Vaata postitust
    Olen üllatunud, et niipaljud inimesed on nõus selle poolt, et mulle võimalus anda.
    Pätt ei jäe alati pätiks imo. Inimesed muutuvad. Seda küll väga väike % kuid siiski.
    Selle kasutaja tegin siia foorumi, sest mängin endiselt pokkerit aktiivselt ja strateegia teemasse on teinekord väga hea turnakäsi postitada ja teiste inimesi käsi QB-ga, Kivisaba, Laasi ja teiste turnamängijate arutada.

Sawchrisi ees tunnen ennast endiselt võlglasena. Ma ei suutnud mängida kokkulepitud limiidis ja seega rikkusin stake reegleid. See et ma rakebacki panin mängu selle eest, ei ole probleemi lahendus. Räägin temaga sellest võlast personaalselt.

Ausalt pole kunagi siit võtnud stake, et kedagi üle lasta. Kahjuks aga ei osanud tooaeg kokkuleppetest kinni pidada ja sattusingi probleemidesse. See rakeback jutt ei olnud ka jama, ma võtsin võõrast raha oma kontolt välja, teades, et Reede tuleb rakeback mis kuulub mulle ja saan selle arvelt siis endale võla lubada.
    Ma ei õigusta, et tegin õieti. Lihtsalt seletan olukorda.
    Sawcrish please PM-i mulle oma MSN/Skype, et saaksin sinuga arutada seda jama.
    Cher-il ei tohiks vist enam olla probleeme?
    .
    Last edited by sawcrish; 15.04.12, 15:26.

Comment

• Ghost0
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1335

Arvestades kui hästi sul viimasel ajal läinud on siis oleks võinud need asjad ammu korda ajada. Inimest kellel on vaba raha ja oma võlgu ära ei maksa ei saa mitte kuidagi muutunud inimeseks nimetada.

Sellele vaatama võib võimaluse anda kui kõik oma asjad korda ajab, aga mingeid diile küll teha ei tohiks tulevikus imo.

Comment

• hotcocacola
        HTCCACLA
        • Oct 2008
        • 14473

Arvan sama, mis Ghost. Ta võib foorumit külastada, aga mingeid Diile ta enam teha ei tohiks..

Comment

• fyte
          Pokkerihai
          • Jun 2010
          • 3378

MTTSNG, vahepeal 'ununes' ära, et võõras raha pole ära makstud ja sellele vaatamata hakkasid hoopis teistele steiki pakkuma?

Comment

• pikk28
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 6695

Algselt postitas fyte Vaata postitust
            MTTSNG, vahepeal 'ununes' ära, et võõras raha pole ära makstud ja sellele vaatamata hakkasid hoopis teistele steiki pakkuma?

mul suht samad mõtted.

Comment

• Timpz
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2029

miks peaks võimaluse andma kui võlg pole makstudki?

Comment

• fyte
                Pokkerihai
                • Jun 2010
                • 3378

Uu, MTTSNG? Varem sa muud ei teinudki kui virisesid oma biitide üle jne, ning nüüd kui keegi reaalselt sult põhjendatud vastukaja ootab sellise teema kohta, siis oled "ära kadunud" kuskile?

DEGEN!

Comment

• MTTSNG
                  Endine kasutaja «ingu». Ebaõnnestunud diil: SIIN
                  • Sep 2011
                  • 621

Algselt postitas fyte Vaata postitust
                  Uu, MTTSNG? Varem sa muud ei teinudki kui virisesid oma biitide üle jne, ning nüüd kui keegi reaalselt sult põhjendatud vastukaja ootab sellise teema kohta, siis oled "ära kadunud" kuskile?

DEGEN!
                  Ei ole ma kuhugi kadunud. Mul on sawchrisiga kokkulepe tehtud ja niipea kui see on täidetud, anname sellest siin teada.
                  Kui ma sooviks kaduda, poleks ma kontakte võtnud, ega kellegiga üldse midagi arutanud.

Comment

• harryahven
                    Pokkerihai
                    • Dec 2009
                    • 1964

kui sa poleks vahele jäänud, oleksid sa ikkagi ju "kadunud" siiamaani ja saw poleks oma raha tagasi saanud, olid selle võla juba enda peas kustutanud ja edasi liikunud ju

Comment

• udikaz
                      Pokkerihai
                      • Nov 2009
                      • 1946

kahjuks jäin jah vahele. fak no okk eks ma siis maksan ära selle kui ma juba vahele jäin.. endal ei olnud mõistust peas, et kui asjad endal jooksma said siis kõik oma jamad ära klaarida ja puhtalt lehelt alustada?? never ei oleks keegi oma raha näinud kui sa poleks kontoga vahele jäänud..imo on ikka suur vahe kas tuled ise tagastad võlad ja elad edasi või sind pm sunnitakse selleks või tahad öelda et sa unustasid selle? ok läheb sitasti hetkel siis läheb(paljudel võib seda juhtuda), kuid kui hakkab päike jälle paistma siis võiks ise oma jamad ära klaarida. imo näitab see juba inimese suhtumist.

Vb läksin veits liiale, aga mulle ei meeldi kui inimese kogu suhtumine on vale ja siis ta saab vaat et kiituste osaliseks.

Comment

• kvaliteet
                        Jube Noob
                        • Oct 2008
                        • 122

Comment

• MTTSNG
                          • Sep 2011
                          • 621

Otseselt tegelt ma ei jäänud vahele. Keegi ütles kuskil teemas, et teab kes ma olen ja ma ei eidanud seda, vaid võtsin omaks ja rääkisin rankale kogu loo ära.
                          Ja ma ei väida, et olen selle kogu loo unustanud, miks ma foorumist eemale jäin.

PS: Ma ei ülbitse vms, aga mis te tahate väita sellega, et kui ma poleks vahele jäänud, poleks keegi oma raha näinud? Kui ma ei tahaks seda nüüd tasuda, siis ma ju lihtsalt ei tasuks seda ka praegu ja kõik. Võiksin ju samahästi uue useri teha, käsi postitada ja arutleda, jne. Ühtegi raha mul kuhugi stake ka hetkel investeeritud ei ole, seega kaotada ei oleks mul midagi.

Comment

• MTTSNG
                            • Sep 2011
                            • 621

Ei ole mina ideaalse suhtumisega, aga paljud teist panevad väga puuse. Nagu ma ei suudaks ilma foorumita elada / või tooks see mulle leiva lauale.

Comment

• flipmachine
                              Pokkerihai
                              • Jul 2009
                              • 1857

Algselt postitas MTTSNG Vaata postitust
                              Otseselt tegelt ma ei jäänud vahele. Keegi ütles kuskil teemas, et teab kes ma olen ja ma ei eidanud seda, vaid võtsin omaks ja rääkisin rankale kogu loo ära.
                              Ja ma ei väida, et olen selle kogu loo unustanud, miks ma foorumist eemale jäin.

PS: Ma ei ülbitse vms, aga mis te tahate väita sellega, et kui ma poleks vahele jäänud, poleks keegi oma raha näinud? Kui ma ei tahaks seda nüüd tasuda, siis ma ju lihtsalt ei tasuks seda ka praegu ja kõik. Võiksin ju samahästi uue useri teha, käsi postitada ja arutleda, jne. Ühtegi raha mul kuhugi stake ka hetkel investeeritud ei ole, seega kaotada ei oleks mul midagi.
                              Kuule tropp, sul oli aega küll rahasid maksta ja asju korda ajada siiski ei teinud sa midagi ja kes ütleb, et sa pole teinud juba uut userit ja postitad/ arutled oma käsi siin. pm maksa võlad ära, tõmba leebet siit foorumist ja ela rahulikult kuni vanglani scämmeri elu.

Comment

• MTTSNG
                                • Sep 2011
                                • 621

Algselt postitas flipmachine Vaata postitust
                                Kuule tropp, sul oli aega küll rahasid maksta ja asju korda ajada siiski ei teinud sa midagi ja kes ütleb, et sa pole teinud juba uut userit ja postitad/ arutled oma käsi siin. pm maksa võlad ära, tõmba leebet siit foorumist ja ela rahulikult kuni vanglani scämmeri elu.
                                Hahaha :P
                                Anna oma konto nr, saadan sulle psühiaatriravi :D

Comment

Working...